Dodaj do ulubionych

"Chwilo trwaj jesteś piękna"

20.11.10, 16:39
"Świadomie uciekłem od starości, układając sobie życie z kobietą” – mówił potem Andrzej Łapicki.
„Pomyślałem: już nie mam żadnej premiery.
Już żadne nagrody za najlepszą rolę drugoplanową nie odmienią mojego życia.
Skoro wiem, że w szlafroku mam spędzić wieczór, i dziś, i jutro, i za rok, to chociaż w ten sposób narozrabiam”.

Od ślubu tej niezwykłej pary minął rok. Najwyraźniej dla małżonków szczęśliwy. 86-letni Andrzej Łapicki wyraźnie rozkwitł.
Chodzi na premiery teatralne, sam wrócił na scenę, pisze felietony, udziela wywiadów, a wkrótce pojawi się – uwaga! – w serialu „M jak miłość”!

www.gala.pl/gwiazdy/kulisy-slawy/zobacz/artykul/kamila-i-andrzej-lapiccy-nie-zgadzam-sie-na-starosc.html
Obserwuj wątek
    • pragata Re: "Chwilo trwaj jesteś piękna" 20.11.10, 16:59
      ...nasz Idol ciągle na topie....to baaaaaardzo pokrzepiające dla nas !!!.....
      • super222 Re: "Chwilo trwaj jesteś piękna" 20.11.10, 17:34
        Nigdy nie był moim idolem.
        Ten związek budzi zażenowanie.
        • mala200333 Re: "Chwilo trwaj jesteś piękna" 20.11.10, 18:28
          Ona jest po prostu nieciekawa tyle ze mloda. Rowiesnicy ja najwyrazniej niezauwazali, a tak jest slawna i ma meza. Zenada.
          • pragata Re: "Chwilo trwaj jesteś piękna" 21.11.10, 19:14
            ...Ona jest młoda i zawsze podziwiała i kochała swego obecnego męża;obecnie ma na wyłączność obiekt swych marzeń i dodatkowo szereg profitów o których nie miała pojęcia...
            On-ma nagle znów wszystko.....chwilo trwaj!!!...........
            • bszalacha Re: "Chwilo trwaj jesteś piękna" 11.07.11, 00:29
              Wiecie co?Zastanawia mnie,czy na pewno taki Pan Łapicki "poszaleje"w tego rodzaju związku i czy on oraz podobni mają dobrze w głowie,gdy się wiążą z pokoleniem prawnuków.
              • marii51 Re: "Chwilo trwaj jesteś piękna" 11.07.11, 11:54
                Na ten temat nie znajdziemy jednoznacznej odpowiedzi- czym kieruje się straszy o wiele lat mężczyzna?, decydując się na ślub z kobietą o tyle lat młodszą...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka