drugi.super222 Re: nie działa .........;)))) 29.03.11, 08:15 Świetny dowcip. Przypomniał mi pierwsze próby posługiwania się myszą, które to narzędzie *uciekało* gdzieś poza pulpit, a ja *goniłam* je z zaciśnietymi ustami. Pozwól Marii, że wpiszę tutaj wierszyk, który przeczytałam wczoraj przed snem...czy zgadzamy się z takim przedstawieniem społeczności internetowej ? Internet Hermetyczne okno na świat. Modny substytut życia: kontakt z każdym, przyjaźń z nikim. Globalna samotność - wszędzie i nigdzie, byle jak najdalej od siebie. Elektroniczna randka z miliardową populacją: światli abonenci nowej ery, po omacku, w sieci własnych kompleksów. --- Angora w bieżącym numerze umieściła ten wierszyk podając imię i nazwisko oraz adres meilowy jego autora. (Zbigi...ale z Wrocławia) ? Ja nie wiem, czy mogę te dane wpisać na forum. Wierszyk bardzo mi pomógł przeżyć traumę, jaką zafundowałaś mi swoimi swoimi wczorajszymi wpisami. Pozdrawiam w ten prześłiczny poranek. superka. Odpowiedz Link
marii51 Re: nie działa .........;)))) 29.03.11, 10:22 " Internet Hermetyczne okno na świat. Modny substytut życia: kontakt z każdym, przyjaźń z nikim. Globalna samotność - wszędzie i nigdzie, byle jak najdalej od siebie. Elektroniczna randka z miliardową populacją: światli abonenci nowej ery, po omacku, w sieci własnych kompleksów." ~~~~~~~~~~~Owszem ujął to całkiem całkiem .... Odpowiedz Link
marii51 Re: nie działa .........;)))) 29.03.11, 10:27 pozdrawiam ....super4x2 sahelik.wrzuta.pl/audio/8HrmAPqPeOl/ada_biedrzynska_-_z_woli_dusz uśmiecham się ..... nie zarzekam się , bo kto wie co może jeszcze się przydarzyć Odpowiedz Link
marii51 Re: nie działa .........;)))) 29.03.11, 14:44 [b][malutka kochana, tyle razy bylam u ciebie i nic noie kliknęłam malusiu ukochana-------- Odpowiedz Link
marii51 Re: nie działa .........;)))) 29.03.11, 14:53 bede z tobą malutka---ake mnie wkręcilo--bum bum.... bum bum bum Odpowiedz Link