marii51 23.11.11, 16:24 Danuśki są i bywają i będą waleczne... a co mi tam -zaśpiewajmy im... i nam... motto: stwórzmy świat na nowo ,bo na to nie jest nigdy za póżno... www.youtube.com/watch?v=o6NL6g7jc2k&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Waleczna Danuta .... 26.11.11, 13:53 Wałęsa mówi to co czuje, mówi prawdę- " będę z nią do końca życia.ale miłości nie będzie " --Prawdą jest też to ,co powiedziała Danuta- zawsze była samotna ~~~~~~~~~~~~~~ Samotność życia pod jednym dachem odczuwać- i moim zdaniem to jest tak, jak żyć bez powietrza... Niedobrze - Danutko Odpowiedz Link
skuter44 Re: Waleczna Danuta .... 27.11.11, 05:45 Nawet i w tej sytuacji Wałęsa wykazał jakim jest bufonem. Żona jego ..... normalna kobieta. Bohaterka czasów Solidarności. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Waleczna Danuta .... 27.11.11, 12:10 Jest powiedzenie: "za kazdym mezczyzna sukcesu stoi jego ŻONA ..." ktora umozliwia mu dojscie do stanowiska, przejmujac na swoje barki caly dom, aby maz lekkimi krokami mogl wstępowac na stopnie kariery ... Odpowiedz Link
dominika.24 Re: Waleczna Danuta .... 27.11.11, 16:35 Ma rację mówiąc; nie mów nikomu co się dzieje w domu,jednakże jego dom nie był zwykłym domem.Mówiąc,że zostanie z żoną z wiary a nie z miłości to już przegioł totalnie,Danuta powinna napisać drugą książkę. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Waleczna Danuta .... 27.11.11, 17:19 marii51 napisała: > Prawdą jest też to, co powiedziała Danuta - zawsze była samotna No taka juz nie byla samotna, majac pod opieka szescioro dzieci ... Na bezludnej wyspie nie mieszkala, i miala do rozmowy inne opuszczone zony dzialaczy "Solidarnosci" ... Czy ta elegancka pani to Danuta Walęsa? Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Waleczna Danuta .... 16.02.12, 22:36 "Szokujące wyznanie Danuty Wałęsy. Czy to początek końca małżeństwa byłego prezydenta? (...) Według relacji żony legendarnego lidera "Solidarności", od dawna nie układa im się w małżeństwie. - Czasem myślę, że on mnie nigdy nie kochał. Tyle spraw było ode mnie ważniejszych. On też nie pozwala mi się kochać tak, jak kiedyś. Jesteśmy obok siebie, a nie razem. A ja bym chciała, żeby był ze mną, jak dawniej. Żeby to wszystko co się dzieje dawało nam bodziec do życia, dalszego postępowania. Żebyśmy razem usiedli i rozwiązywali problemy, a nie - załamywali się - (...) Pomagałam mu w działalności politycznej, że w trudnych chwilach mógł na mnie polegać. Byłam takim murem, o który rozbijał się każdy, kto próbował go zburzyć. Ale nie wiem, czy mój mąż zechce to usłyszeć. Nie rozumiem go. A bardzo był chciała zrozumieć. Myślę, że on chce mieć taką żonę, jaką byłam 40 lat temu, ale ja już nie chcę być tamtą Danutą..." I po co to wszystko wywlekac na forum publiczne? Odpowiedz Link
czuk1 Re: Waleczna Danuta .... 16.02.12, 22:37 > Czy ta elegancka pani to Danuta Walęsa? Nie sądzę..... Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Waleczna Danuta .... 16.02.12, 22:50 czuk1 napisał: > Czy ta elegancka pani to Danuta Walęsa? Tak Zrodlo: Tekst linka Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Waleczna Danuta .... 17.02.12, 18:57 Kto zgadnie jaka znana slubna para jest na tym zdjeciu? Odpowiedz Link