marii51 01.06.12, 06:32 to zmienię nazwę forum ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ale nie mam pomysłu o jejuniu o jejuniu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: jak się uprę 01.06.12, 07:53 niunieczko eri ja sprqawdzam zobaczymy co inni powiedzą-------------------- Odpowiedz Link
super.222 Re: jak się uprę 01.06.12, 07:56 Marii51 ... niech będzie nadal niebiesko Wymyśiłaś to, bo ...?????? Odpowiedz Link
marii51 Re: jak się uprę 01.06.12, 08:07 superciu wiesz jak wymyśliłam ---wcale nie miałam pomysłu ---------------------moje wena tak mi.......ot tak-------------czekam na chlopaków a nuż coś wymyślą ------- Odpowiedz Link
czuk1 Re: jak się uprę 01.06.12, 08:29 Po co zmieniać ? A jeśli już musisz - to proponuję: Barwy jesieni Babie lato Samo życie.... Życie dojrzałych Codzienne rozmowy emerytów Forum optymistyczne Sami swoi i przybysze Życie jest piękne ? Odpowiedz Link
pia.ed Re: jak się uprę 01.06.12, 09:32 Czuk1, ale masz pomysly Gratuluje ... ale tez zastanawiam sie, dlaczego Marii chce zmienic wyprobowana nazwe ... Byc moze chce ja bardziej dopasowac do wieku dyskutantow? Odpowiedz Link
marii51 Re: jak się uprę 05.06.12, 09:50 Mariusz ale normalnie jak z rękawa sypnąłeś..... czuk1 napisał: > Po co zmieniać ? > > A jeśli już musisz - to proponuję: > > Barwy jesieni > > Babie lato > > Samo życie.... > > Życie dojrzałych > > Codzienne rozmowy emerytów > > Forum optymistyczne > > > Sami swoi i przybysze > > Życie jest piękne ? > > ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Samo życie Spodobało mi się, ale większosć z was w sumie wszyscy - za obecną nazwą ... Dobra niech zostanie jak jest , Odpowiedz Link
mattos Re: jak się uprę 05.06.12, 10:15 Jeśli nam mało to możemy mieć 2 fora ale nazwę zmieniać tego na inną to jestem za nie. Odpowiedz Link
marii51 Re: stanowcze zdanie mattosa uszanuję 08.06.12, 09:47 i ok. Trwajmy tak jak do tej pory A za sekundki 33 000 Niesamowite . Odpowiedz Link