marii51 07.06.12, 11:18 Najserdeczniejsze .. Zdrowia Zdrowia i zdrowia JAK NAJWIĘCEJ WCIĄŻ I WCIĄŻ! Dużo codziennych radości -- STALE przybywającej kasy w portfelu Przyjaciół wiernych i dobrych ludzi ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xy.5 Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 07.06.12, 15:56 Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszelkich dobrych życzeń. Odpowiedz Link
han.n.a Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 07.06.12, 22:48 Znam MATTOSA zaledwie od kilku dni, ale zyczę Tobie zdrowia, tym lepszego, że jak się domyślam (nie wiem czy dobrze?), przechodzisz taką samą chorobę, jak ja przeszłam. Zdrowiej, ciesz się życiem, korzystaj z każdego dnia i każdej chwili życia. Zyczę Tobie samych dobrych ludzi wokół i uśmiechów mnóstwo oraz zeby nie brakło pieniędzy. STO LAT I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Odpowiedz Link
sikoreczka3 Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 07.06.12, 23:18 Takie to szczere i proste życzenia ofiaruję Tobie w Dniu Twego urodzenia. Wiele uśmiechów, a mało złości, długich lat życia w szczęśliwości, dobrego zdrowia i pomyślności, jak najmniej smutków, dużo radości, dużo przygód morza wrażeń moc słodyczy nic goryczy Tego tobie... życzy.- a kto? Krystyna Odpowiedz Link
dwa-filary Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 08.06.12, 09:10 Zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz kufereczek stóweczek na drobne przyjemności ;kwiat; Odpowiedz Link
mattos Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 08.06.12, 09:23 Bardzo bardzo wszystkim dziękuję za życzenia. Bardzo się nimi ucieszyłem. Dziękuję Wam Przyjaciele wmv Odpowiedz Link
maria88 Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 08.06.12, 11:19 Z Okazji 18-tki Wszystkiego co najlepsze! Odpowiedz Link
voxave Re: W DNIU URODZIN MATTOSA 08.06.12, 17:29 Zdrowia szczęścia i słodyczy----ziomalka tobie życzy Odpowiedz Link