maria88 04.01.15, 22:31 Nie widzę takiego wątku wiec załozyłam. Dziekuję za miłą pogawędkę. Ide obejrzeć wiadomosci i do podusi. Spokojnej nocki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: D o b r a n o c 05.01.15, 11:25 Pysznie spałam .dzięki dobranocce wpisanej od maria88..nawet pełnia księżyca wcale wcale nie zaszkodziła --') dziękuję maria88 ~~~~~~~~ ale było wieczorkiem śmiesznie, bo z niewiadomych powodów zimno sie mi zrobiło-a kaloryfery mam na całość. włożyłam dwie pary spodni piżamki-zawinęłam szyję chustką oraz ciepły blezer i skarpety i pod kołderkę- wszak jeszcze nie mam męskiej osoby.. mogę ubiera jak mi się podoba.. sen pyszny był......a to dlatego? że tu takie fajniutkie dobranocki wpisane były... Odpowiedz Link
marii51 Re: D o b r a n o c 05.01.15, 23:23 chciałam koniecznie przypomnieć słowa... "nic nie może przecież wiecznie trwać.." www.tekstowo.pl/piosenka,anna_jantar,nic_nie_moze_wiecznie_trwac.html tu zostawię, bo pewnego wątku gdzies dziś się podzila Odpowiedz Link
marii51 Re: D o b r a n o c 06.01.15, 00:43 a sen gdzie uciekł mi a tu zobaczcie jacy zakochani... Odpowiedz Link
maria88 Re: D o b r a n o c 07.01.15, 22:40 Idę odpocząć po sporo biegałam po mrozie. Dzisiaj rocznica smierci mojej mamuski. Zaniosłam rózyczke i zapaliłam światelko. Jutro tez mnie czeka dłuższe wychodne. Ciepłej kołderki życzę. Odpowiedz Link