pia.ed 01.05.16, 13:58 www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article22706126.ab?teaser=true Uczestnicy biora slub tylko dlatego, ze eksperci wytypowali, ze te osoby do siebie pasuja? ;= Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Czy ktos ogladal serie o slubach "bez patrzen 01.05.16, 16:48 już trudno , jesli zgodzili sie na taki sposob tworzebia par.... ---ciekawsze jest - co dalej? jak się w tym wszystkim odnajdują? ale gdzie ten serial oglą?ąć? nie mam pojęcia... Odpowiedz Link
pia.ed Malzenstwo "od pierwszego wejrzenia" ... 02.05.16, 03:47 Takie seriale sa emitowane w co najmniej 20 krajach ... Scenariusz jest zawsze ten sam: osoby okolo trzydziestki zglaszaja sie do telewizji, ze chca uczestniczyc w programie. To sa osoby ktore chca zalozyc rodzine, ale nie moga znalezc partnera. Przechodza testy u roznych ekspertow, a wyniki kobiet porownuje sie z wynikami mezczyzn, i dopasowuje wlasciwego mezczyzne do wlasciwej kobiety. Po raz pierwszy spotykaja sie na slubie. Maja miesiac czasu na zakochanie sie i zdecydowanie, czy chca pozostac malzenstwem czy chca rozwodu. Podczas tego miesiaca sa filmowani, maja prawo korzystac z pomocy ekspertow. Rezultat tak "skleconych" malzenstw jest raczej mizerny ... marii51 napisała: > już trudno , jesli zgodzili sie na taki sposob tworzebia par.... > ---ciekawsze jest - co dalej? jak się w tym wszystkim odnajdują? > > ale gdzie ten serial oglą?ąć? nie mam pojęcia... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Malzenstwo "od pierwszego wejrzenia" ... 02.05.16, 16:20 Marii, Twoi synowie maja wiele zagranicznych kanalow ... i byc moze ktorys z nich widzial te serie nadawana w innym jezyku ... Nie zwrocilam uwagi jak tytul serialu brzmi w orginale, czyli po angielsku ... Szwecja nadala swoja wersje tylko raz, i raczej nie bedzie nakrecac nastepnych, bo wszystkie te malzenstwa byly nieudane Szczegolnie jedno bylo od poczatku katastrofa, bo eksperci skojarzyli zupelnie nie pasujaca do siebie pare. Ona elegancka kobieta, swietnie zarabiajaca, lubiaca teatr i opere, jezdzaca po swiecie, mieszkajaca w luksusowo urzadzonym mieszkaniu ... a dobrali jej robotnika kladacego posadzki, malomownego i nieoczytanego, zle ubranego ... Kiedy przeprowadzal sie do niej, mial caly swoj dobytek w niebieskiej torbie z IKEA, ktora w Szwecji stala sie popularna, bo szlo sie z nia do pralni w piwnicy - z brudna bielizna do prania... W plastikowej reklamowce mial swoje ubranie robocze. "Zona" wymawiajac sie tym, ze on wstaje do pracy kiedy ona jeszcze spi, ulokowala go w malenkim pokoiku goscinnym, mniejszym od jej garderoby, razem z jego torba z IKEA i brudnym roboczym ubraniem Odpowiedz Link
pia.ed Zonaty "od pierwszego wejrzenia" ... 07.05.16, 21:01 Zamezna "od pierwszego spojrzenia" ... Za chwile bede ogladac Gift vid första ögonkastet ... i caly czas mysle jak to przetlumaczyc z sensem ... Slowo "gift" oznacza "zonaty" lub "zamezna" ... ale ale w jezyku polskim nie ma wyrazenia, ktore jednoczesnie roznej plci wiec zmienilam to na malzenstwo. www.tv.nu/program/gift-vid-forsta-ogonkastet-usa Om programmet Med hjälp av en relationsexperter skall sex singlar hitta en total främling att gifta sig med. . Odpowiedz Link
marii51 Re: Zonaty "od pierwszego wejrzenia" ... 08.05.16, 11:06 pia to takie" romansowanie szybkie", poznają się i zaczynają mieszkać razem--oglądaj i opowiadaj co z tego wyniknie, kto wie? czy ten zaniedbany z IKEII nie specjalnie rezyser to zrobił- żeby bardziej wzbudzić w widzach emocje?-- jak to będzie, czy kobieta nauczy go czystości - Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zonaty "od pierwszego wejrzenia" ... 09.07.16, 13:34 marii51 napisała: > to takie" romansowanie szybkie", poznają się i zaczynają mieszkać razem-- oglądaj i opowiadaj co z tego wyniknie, kto wie? czy ten zaniedbany z IKEII nie specjalnie rezyser to zrobił- żeby bardziej wzbudzić w widzach emocje?-- > jak to będzie, czy kobieta nauczy go czystości > - Odpowiedz Link
marii51 Re: Zonaty "od pierwszego wejrzenia" ... 09.07.16, 13:57 pia czy w ludziach istnieje światełko czuwające --podpowiada ten ktoś chyba nie pasuje żeby tworzyć parę- Odpowiedz Link
pia.ed Re: Zonaty "od pierwszego wejrzenia" ... 09.07.16, 21:22 "Bez patrzenia" raczej nie bylo ... Kandydaci na malzenstwo spotykali sie dopiero przy oltarzu albo w USC, wiec widzialy galy co braly tylko ze wtedy bylo juz za pozno aby sie wycofac ... Prawdopodobnie uczestnicy podpisail kontrakt, ze sa zobowiazani sprobowac, chocby jak przyjaciele, bo do lozka szli dobrowolnie ... nikt ich nie zmuszal. Wiecej odcinkow ogladalam z USA, i tam byla para zachwycona soba nawzajem przy slubie. Natomiast w zyciu codzinnym klocili sie o kazdy drobiazg ... Inna para miala po slubie problemy z odlegloscia do pracy , a jeden chlopak mial za daleko do swej rodziny, bo opiekowal sie matka i mlodziutka kuzynka ... Inny z kolei myslal, ze chce sie ozenic! Kiedy jednak wzial slub i nie mial czasu na spotkania z kolegami, to stwierdzil, ze "na malzenstwo jeszcze za wczesnie" ... a mial 30 lat. Takie problemy moga wyniknac przy normalnym slubie, ale w tym przypadku mloda para miala tylko miesiac czasu, aby sie zdecydowac czy chce zostac w malzenstwie, czy wziac rozwod! No i przypominam, ze partnerzy zostali dobrani przez psychologow i jeszcze kilku osob, nawet ksiedza bo ich charaktery sie zgadzaly i pragnienia na przyszlosc tez ... . marii51 napisała: > a"" bez patrzenia "" nie pamiętam na czym polegało to zadanie? > Wiele różnorodnych seriali o podobnych w celu tworzenia par i naprawdę to > tylko ogląlność chyba reżyserom daje prawo do tworzenia następnych, ale > główne zadanie absolutnie nie daję efektów > Udało się dwie pary z 'Rolnik szuka żony "" są po ślubie Odpowiedz Link
pia.ed "Od pierwszego wejrzenia" ... 15.07.16, 00:42 Zalaczam artykul o amerykanskiej serii, w ktorej jedna para zdecydowala sie byc razem ... Przetrwali dwa lata i spodziewali sie dziecka. Oglosili podczas wywiadu w telewizji, ze plod ma juz 4 miesiace ... Niestety pare tygosni potem kobieta poronila Jest zdjecie slubme tej pary na malym zdjeciu ktore mozna powiekszyc ... www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article23122709.ab. Odpowiedz Link
pia.ed Re: "Od pierwszego wejrzenia" ... 15.07.16, 11:03 Marii, to co napisali oznacza ze NIE DA SIE WYSWIETLIC TEJ WIDOMOSCI ;/ co sie bardzo czesto zdarza w tej akurat gazecie ... Poszukam i wkleje na nowo. . Odpowiedz Link
marii51 Re: "Od pierwszego wejrzenia" ... 15.07.16, 14:30 owszem gazeta się otwiera, ale nei wiem gdzi jest ten ślub... www.aftonbladet.se/ Odpowiedz Link
pia.ed "Od pierwszego wejrzenia" ... 18.07.16, 00:45 Dowiedzialam sie, dlaczego szwedzka seria na ten temat skonczyla sie fiaskiem. Powod byl prosty: zglosilo sie za malo osob, tylko 30 ... ktorych dopasowano jak sie dalo i stworzono 5 par. Przy tak malym wyborze szanse na wlasciwe dopasowanie byly minimalne . Odpowiedz Link
pia.ed Re: "Od pierwszego wejrzenia" ... 18.07.16, 00:49 Wklejam link z pierwszego mojego wpisu ... Postaram sie znalezc to w innej gazecie. www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article22706126.ab?teaser=true Odpowiedz Link
pia.ed Znalazlam link z pierwszej serii 18.07.16, 01:02 Pierwsza szwedzka para (od lewej) wybrala rozstanie, a dwie pozostale probowaly jeszcze po zakonczeniu serii, niestety bez skutku. www.svt.se/gift-vid-forsta-ogonkastet/sa-gick-det-sen-for-paren-i-forsta-sasongen-av-gift-vid-forsta-ogonkastet/ . Odpowiedz Link
pia.ed Amerykanska seria 18.07.16, 01:14 Mozna zobaczyc jak te sluby przebiegaly - pierwsza para to Murzyni. www.svtplay.se/video/9499322/gift-vid-forsta-ogonkastet-usa/gift-vid-forsta-ogonkastet-usa-sasong-3-avsnitt-3?start=auto . Odpowiedz Link
marii51 Re: Amerykanska seria 20.07.16, 20:31 czyli niewiele patrzenie lub niepatrzenie pomaga musi być to ""coś" Odpowiedz Link
marii51 Re: Amerykanska seria 20.07.16, 20:50 Pia nie moge.... kultura.gazeta.pl/kultura/7,114628,20426792,tvn-bedzie-zenic-ludzi-w-ciemno-tak-to-nie-zart.html#MT2 Odpowiedz Link
pia.ed Re: Amerykanska seria 20.07.16, 23:05 Kopiowac zachodnie programy w polskich warunkach? Przy tak ograniczonej ilosci ekspertow. I poskiej mentalnosci ... kultura.gazeta.pl/kultura/7,114628,20426792,tvn-bedzie-zenic-ludzi-w-ciemno-tak-to-nie-zart.html#MT2 . Odpowiedz Link
pia.ed Seria o slubach i zyciu po slubie ... 22.07.16, 00:34 marii51 napisała: > pia juz nie do przesady ! mamy zdolnych też w POLSCE mamy!..TVN to prywatna stac ja ,,ale rozwiń bardziej swoje zdanie :: > ""Przy tak ograniczonej ilosci ekspertow. I poskiej mentalnosci ... > ~~~co dokladnie miałaś na mysli? No to tlumacze ... W seriach ktore widzialam bylo do dyspozycji uczestnikow szesciu ekspertow, do ktorych w razie problemow mogli sie zwrocic ... w polskiej wersji tylko trzech i innych niz w programach ktore ogladalam. Po slubie i wyjezdzie do jakiegos egzotycznego kraju i pobycie w 5 gwiazdkowym hotelu para zamieszkiwala najpierw u jednego z uczestnikow, a potem sprowadzala sie do "wlasnego gniazdka", ktore wspolnie urzadzala ... bo wazne bylo jak w tej sytuacji sie zachowaja ... Nie wiem jak polska telewizja zapewni im mieszkanie do urzadzania ... Oprocz tego para odwiedza rodzicow i tesciow w ich mieszkaniach ktore musza sie dobrze prezentowac i byc odpowiednio duze, by zmiescila sie w nich ekipa filmowa. Na a o "polskiej mentalnosci" pisalam pod tym katem, ze osoby ktore wezma udzial w eksperymencie, a szczegolnie kobiety, po zakonczeniu serii beda "wyklete" przez najblizsze otoczenie, ze sprzedaly sie do czegos takiego ... Tak wywnioskowalam z komentarzy pod artykulem, ktore sa wulgarne i posadzaja osoby ktore zglosza sie do serii o najgorsze niemoralne postepki. I jak po takim czyms wrocic do pracy czy swej religijnej rodziny? . . Odpowiedz Link
marii51 Re: Seria o slubach i zyciu po slubie ... 22.07.16, 09:15 pia juz nie będe nic kopiować ok? i klikam moje rozważania .. Trudno , mają trzech i tak na razie o tym wiemy- może w trakcie trzeba będzie sięgnąć po pomoc nawet o zagranicznych. jeśli pr 1 tv nawet staranne miejsca zorganizował do Rolnik szuka żony.. --to tym bardziej TVN poprzednie programy wcześniej emitowane np jak teściowe -mamuśki wybierały sobie synowe np i wszystko superowo było zorganizowane tvn posiada takie pomieszczenia lub ludzie chętnie wypożyczają bo mając kilka kupionych mieszkań mogą być w relacjii z tvn - Odpowiedz Link
marii51 Re: Seria o slubach i zyciu po slubie ... 22.07.16, 09:23 coś mi jeszcze umknęło ... a miałam napisać,że wkrótce wyemitują program jak zwykłe dziewczyny(wybrane , odpowiednie do tego programu) będą ""obrabiać""na Damy ~~~~~~~~~~ a jeśli wymieniasz ,że w programie bez patrzenia :: uczestniczki stracą w oczach widzów. ..~żle mogą zostać potraktowane przez społeczeństwo po programie ? owszem bywa różnie ale nie aż tak by ktoś tych ludzi wyklinał lub coś podobnego--muszą się liczyć z różnymi odbiorami ich i mieć mocne emocje ,żeby z tym póżniej też poradzić ... Odpowiedz Link
pia.ed Re: Seria o slubach ... 22.07.16, 11:24 marii51 napisała: zapominam zapytac się Ciebie czy masz programy tv polskie? > - Odpowiedz Link
marii51 Re: Seria o slubach ... 22.07.16, 11:42 pia napisała takrzyjechac do Polski nie mam mozliwosci. ~~~~~~~~~ przepraszam - wiesz najlepiej jakie masz możliwości odnośnie odwiedzenia Polski Odpowiedz Link
marii51 Re: Seria o slubach ... 22.07.16, 11:48 > pia napisała takrzyjechac do Polski nie mam mozliwosci. dwukropek i wielkie P TO UŚMIECH? Odpowiedz Link
pia.ed Re: Seria o slubach ... 22.07.16, 12:01 Nic takiego nie napisalam ... nie mialabym powodu dodawac usmiechu, raczej "skrzywiona mine" ... bo chcialabym przyjechac, ale nie moge. Nie, polskiej telewizji w Szwecji nigdy nie mialam, a moje informacje o Polsce czerpie wylacznie z polskiej prasy ... Przyjechac do Polski nie mam mozliwosci. . marii51 napisała: > > pia napisała takrzyjechac do Polski nie mam mozliwosci. > dwukropek i wielkie P > > > TO UŚMIECH? Odpowiedz Link
marii51 Re: Seria o slubach ... 22.07.16, 13:03 pia ta skrzywiona buzia to mi powstała gdy odpisywalam do ciebie więc zastanawialam się skąd mi tam się sama wpisała ... i dowiodłam,że jak napisze dwukropek i P to ten usmiech powstaje Odpowiedz Link
pia.ed e-ikonki ... 22.07.16, 16:53 Oczywiscie zauwazylam, ze zalaczylas ikonke, dlatego nie dodalam swojej, byloby za duzo. Usmiechnieta buzia: kiedy sie wpisuje dwukropek i nawias otwarty na lewo Smutna buzie otrzymujesz, kiedy jest dwukropek i nawias odwrocony w przeciwna strone, mnie sie to tak brzydko kojarzy jakby ktos wypial pupe ... Kiedy wpiszesz dwukropek i literke P powstaje cos takiego nie wiem dokladnie co to oznacza, tak samo jak to czego sie nauczylam od superki: dwukropek i literka D ... Mnie kojarzy sie z glosnym smiechem, nawet jakby sie z kogos wysmiewalo ... Osobiscie jestem oszczedna w uzywaniu "smiles" bo boje sie byc zle zrozumiana ... Gdzies na necie znajduja sie opisy znakow dostosowanych do kazdej sytuacji. Przypuszczam ze Iryska je ma, bo ona jest dobra w poradach na temat komputera. . . . Odpowiedz Link
marii51 Re: e-ikonki ... 23.07.16, 12:54 ok ok ja znaczki od dawna znam ... mam na forum tu co który oznacza ale głęboko teraz zakopany Odpowiedz Link
marii51 Re: e-ikonki ... 23.07.16, 14:02 w pauzie między bardzo ważnymi pracami w domu i na tarasie zakwieconym ztrawionym --rośnie mi trawa że kilka kóz wychowalabym.. a dziesięc krolikow to na pewno .. cos niesamowitego-- Odpowiedz Link
marii51 Re: e-ikonki ... 23.07.16, 14:03 ciiiii , może co tam dalej było... dowiemy się ; Odpowiedz Link
marii51 Re: e-ikonki ... 23.07.16, 14:08 Bob Natalie : " Ona jest piękną dziewczyną " Biegną dookoła i strzelać do siebie nawzajem i Natalie mówi , że nie może " wystrzelić ją w twarz . " Bob wydaje się nie mieć żadnego problemu z byciem na bieżąco z Natalie. - Natalie jest piękną dziewczyną , dość oszałamiająca . Zauważyłem, że ma przekłuwania pępka i stało się łatwym celem , skupiłem się na nim i strzelano , mówi w programie Odpowiedz Link
pia.ed Randki na golasa ... ... 23.07.16, 14:09 Nie mam pojecia jakie zadanie ma ten serial, pierwszy raz o nim uslyszalam. > ale jaką rolę maja za zadanie randki na golasa > www.expressen.se/noje/har-dejtar-natalie-24-och-bob-69--nakna/ Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki na golasa ... ... 23.07.16, 14:13 a teraz dotarłam do następnego artyk 9podczas chęci dalszego tlumaczenia.. otworzył mi sie... zaskoczę .. WAS, BO MLODY .. golas prawie i jeszcze gotuje coś pysznego... www.expressen.se/noje/har-lagar-peter-jihde-mat--helt-naken/ teraz zmykam do kwiaciarni ,, lotto i coś tam po drodze , moż eroślinę od kleszczy sciągne z łąki do ziemi .. mojej pa... Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki na golasa ... ... 23.07.16, 14:22 zagalapowalam się bo ten następny golas to kucharz i wymyślil że będzie gdzieś tam swoje zdjęcia umieszczać na instagramie--coś coś, ja na tym się nie znam- Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki na golasa ... ... 23.07.16, 14:36 [b]Nie mam pojecia jakie zadanie ma ten serial, pierwszy raz o nim uslyszalam [ /b]. napisala pia.ed ~~~~~~~~~~~~~~ dlatego bez tłumaczenia nic bym nie wiedziała.... ~~~~~~~~~~~~ oglądali siebie ~obserwowali, bawili się w strzelanie do siebie owocowym napojem, czy sokiem ona poprosiła,żeby nie strzelal jej na twarz Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki na golasa ... ... 23.07.16, 19:17 ta pani nie planowała... deser.gazeta.pl/deser/7,111858,20397797,tanczyla-na-zywo-pekla-jej-sukienka.html#Czolka3Img tak wyszło przypadkowo.. czy to znaczy,że zanim gdzieś wyjdziemy to trzeba na rożne sposoby powywijać się .. ~~~~~~~~ z pospiechu zauważyłam juz wychodząc z domu na schodach~ że do pracy do pokoju nauczycielskiego wkroczyłabym w haleczce ..a jak poszłabym na lekcję... i na lewą stronę miałam bluzkę załozoną na przerwie weszłam do lazienki .. mało bylo widoczne na tej slicznej żołtej elastycznej bluzce ..tylko te szwy Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki na golasa ... ... 24.07.16, 11:08 a jednak prezenterka nie może tak ubierać się... wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,20445012,prezenterka-pokazala-ramiona-w-telewizji-widzowie-ja-zwyzywali.html#MT2 Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki dla poligamistów 24.07.16, 12:00 taki portal założył biznesmen pochodzenia muzułmańskiego www.fakt.pl/pieniadze/zakupy/portal-randkowy-dla-poligamistow-szukaja-tam-drugiej-zony/prjynr8 Odpowiedz Link
marii51 Re: Randki dla poligamistów 25.10.16, 07:46 pia szukałam i mam prosze.. opisuj swoje .. wrażrenia.. Odpowiedz Link
pia.ed Slub od pierwszego wejrzenia ... 25.10.16, 13:58 Internet na Mozilla wolno chodzi, czeka sie "godzinami" na wyslanie ... Teraz weszlam na cos innego co lepiej chodzi, ale tu z kolei kaza mi caly czas logowac sie... wiec sie na pare godzin wylaczam. Marii, czy mozesz znalezc i wkleic link z australijskiej serii, ten ktory udalo sie otworzyc Obawiam sie bowiem, ze link sie otworzyl, ale jesli kliknie sie na TV Play, to nie da sie wyswietlic filmu . Odpowiedz Link
marii51 Re: Slub od pierwszego wejrzenia ... 25.10.16, 18:52 PIA, GDYBYM WIEDZIALA, JAKI TYTUŁ MIAŁ WĄTEK.. MOŻE PRZYPADKIEM TRAFIE, WOWCZAS TU WKLEJĘ Odpowiedz Link
pia.ed Slub od pierwszego wejrzenia ... Australia 26.10.16, 00:03 www.svt.se/gift-vid-forsta-ogonkastet-australien/ *1. Otworz link *2. Zejdz na dol *3. Kliknij na zdjeciu (gdzie napisane: SVT PLAY Avsnit 1) w trojkat w srodku obrazu, 44 min. *4. Powinien sie zaczac film ... Jesli sie nie zacznie, a pojawi sie jakis napis oznacza to, ze filmu nie mozna ogladac poza granicami Szwecji PS. Halusia tez moze sprobowac ... . . Odpowiedz Link
marii51 Re: Slub od pierwszego wejrzenia ... Australia 26.10.16, 07:26 Owszem znalazłam, ale film nie wyświetla się . Wilokroynie mi też nei wyświetliło się , nawet w poilskich ytube, może zwyczajnie zabraniają,żeby nie ogląąli ludzie za darmo, alno kopiowali. ps.. nawet ma wejść ustawa,że nie można będzie tak sobie zwyczajnie pooglądać albo kopiować obrazki .. jestem na pewnej gupie, gdzie słuchamy sobie piosenki ,, i te dawne dawne i jakie tylko kto chce .. to wklejamy linki-- Odpowiedz Link
pia.ed Re: Slub od pierwszego wejrzenia ... Australia 26.10.16, 11:19 Nie wyswietla Ci sie dlatego, bo jestes POZA SZWECJA ... To jedyna przyczyna, ze Cie nie wpuscili. Ja moge to ogladac ile chce, bo program nadawany jest przez szwedzka telewizje panstwowa za ktora kazdy Szwed placi wysoka licencje ... Emeryci nigdy nie byli zwolnieni z placenia od czasu kiedy zaczeto nadawac jeden czarnobialy program w roku 1954 ... i do tej pory placa!!! . marii51 napisała: Owszem znalazłam, ale film nie wyświetla się... . Odpowiedz Link
pia.ed ROLNIK SZUKA ZONY, 30 PAZDZIERNIKA 27.10.16, 10:13 www.fakt.pl/kobieta/plotki/rolnik-szuka-zony-3-wielkie-rozczarowanie-rolniczki-moniki/tsyj67r Na stronie jest kilka artykulow na temat uczestniczek i uczestnikow ... . Odpowiedz Link
pia.ed Slub od pierwszego wejrzenia AUSTRALIA 11.11.16, 00:47 Po obejrzeniu kilku sezonow amerykanskiej serii, jestem rozczarowana australijska. W amerykanskim wydaniu pary podchodzily bardzo powaznie do zawartego malzenstwa. W razie trudnosci pary zglaszaly sie do psychologa czy seksuologa z programu i postepowaly wg udzielanych im wskazowek, bo braly malzenstwo na serio ... Po kilku tygodniach mieszkali w specjalnie wynajetych domach czy mieszkaniach, co jest bardzo wazne, bo poznawali sie wzajemnie urzadzajac swoje "gniazdko". W wydaniu australijskim zamieszkuja w mieszkaniu jednego z malzonkow, co w kazdym przypadku okazalo sie niewygodne dla tej drugiej osoby ... bo nie czula sie "w domu". Para, ktora wg mnie powinna miec najlepsze szanse na przyszlosc, bo mieli po 37 lat i marzyli o posiadaniu dzieci, juz na samym poczatku okazala sie "niedobrana". Kobieta postawila swoja kariere i "dowartosciowanie sie" po pracy na pierwszym miejscu, choc w czasie wywiadu plakala, ze zblizajac sie do czterdziestki jeszcze nie ma dzieci To wlasnie ta para na zdjeciu. Spodobali sie sobie podczas slubu, ale bardzo szybko zaczely sie klotnie ... bo zona nie miala dla meza czasu nie tylko w dnie powszednie, ale i w weekendy. www.svt.se/gift-vid-forsta-ogonkastet-australien/ . Odpowiedz Link
marii51 Re: Slub od pierwszego wejrzenia AUSTRALIA 11.11.16, 10:46 Próby dokonane ,a jednak coś im nie sprawia zeby do szczęścia pojawiły się przez nią jak ww opisałaś.. dzieci - Odpowiedz Link
pia.ed Slub od pierwszego wejrzenia AUSTRALIA 11.11.16, 11:54 W tej australijskiej serii robiono proby na fermony ... Oprocz tego pokazywano osobom erotyczne sceny zeby zobaczyc jak reaguja ... zeby polaczyc osoby zainteresowane zyciem seksualnym z takimi samymi, a nie z jakas "zimna ryba" Jednak nic nie idzie tak jak powinno. Np. polaczono sliczna dziewczyne po studiach, ktora na slubie wygladala jak krolewna z bajki, z chlopakiem ktory ma firme zajmujaca sie wykopami w ziemi ... mozna powiedziec, z robotnikiem. Chlopak wczesnie zaczal narzekac, ze ona traktuje go z gory,a poza tym chce zmienic jego przyzwyczajenia... a on nie ma zamiaru tego robic!!! Gdyby te pary spotkaly sie w normalnych okolicznosciach nigdy by do slubu nie doszlo. Powodem niepowodzen moze jest to, ze nie bylo tylu kandydatow do tej serii, aby mozna bylo idealnie dopasowac ... W Australii bylo wazne, ze pary musialy mieszkac wzglednie blisko od siebie, aby mogly dalej pracowac po wspolnym zamieszkaniu, a takze nie tracic kontaktu ze swoimi przyjaciolmi ... czy rodzina. Odpowiedz Link
pia.ed A kiedy ta seria przyjdzie do Polski? 22.07.16, 11:39 Jej tytul to "Dating Naked" czyli "Nagie Randki" ... www.expressen.se/noje/har-dejtar-natalie-24-och-bob-69--nakna/ . Odpowiedz Link
marii51 Re: A kiedy ta seria przyjdzie do Polski? 22.07.16, 11:44 ha ha .. nie mogę .. to żes pia wynalazłaś....www.expressen.se/noje/har-dejtar-natalie-24-och-bob-69--nakna/ Odpowiedz Link
pia.ed Re: A kiedy ta seria przyjdzie do Polski? 23.07.16, 17:16 marii51 napisała: > ha ha .. nie mogę .. to żes pia wynalazłaś.... www.expressen.se/noje/har-dejtar-natalie-24-och-bob-69--nakna/ Nie musialam dlugo szukac ... gazety wieczorne zawsze zamieszczaja cos co przyciaga czytelnika. Zamiescilam bez tlumaczenia bo ledwo rzucilam na to okiem... Nie mialam czasu, a balam sie, ze tego pozniej nie znajde... Sprawa wyglada w ten sposob, ze na egzotycznej wyspie spotyka sie pewna ilosc kobiet i mezczyzn w rozym wieku ... Kazdy spotyka sie z kazdym i spedza razem kilka godzin, aby sie z ta osoba zapoznac ... Potem uczestnicy wybieraja partnera, ktory sie im najbardziej spodobal. Uczestnicy sa nago od pierwszej chwili, ale kiedy pokazuje sie serie w telewizji, to pewne miejsca sa niewyrazne. Wyrazenie, ze to nie byla "niebezpieczna pupa" oznacza: tylek tego 60-latka nie byl specjalnie obwisly ... ...... .... ..... ..... ..... Tu jest artykul, ktory prawdopodobnie byl zamieszczony wczesniej i z niego dowiedzialam sie, ze to juz trzeci sezon tej opery mydlanej ... www.expressen.se/noje/deltagare-dejtar-helt-nakna-i-ny-dokusapa/ . Odpowiedz Link