Dodaj do ulubionych

Opole 2017

22.05.17, 02:40

deser.gazeta.pl/deser/56,111858,21841199,memy-festiwal-opole-2017-jeszcze-sie-nie-zdazyl-zaczac-a,,12.html
.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Opole 2017 22.05.17, 07:00
      Na festiwalu opolskim wystąpi Władysława Bąk

www.youtube.com/watch?time_continue=59&v=4dHQ3z1MRdM
      • pia.ed Opole 2017 .... sami wybierami uczestnikow? 22.05.17, 11:29

Szkoda, ze piosenka jest z roku 2015, wiec sie nie zakwalifikuje uncertain

www.youtube.com/watch?v=paYG1hE0xLE
        *
        • marii51 Re: Opole 2017 .... sami wybierami uczestnikow? 22.05.17, 14:47

Kto to jest tym Bąkiem?smile zaraz słucham
          witam witam we trojkę chociaż w OPOLU SIĘ SPOTKALIŚMY SIĘsmilesmile

A OTO CO NAPISAŁ ..
          dyr generalny Festiwalu-
          • marii51 Re: Opole 2017 .... sami wybierami uczestnikow? 22.05.17, 14:51
            Wzniośle i romantycznie-
            • marii51 Re: Opole 2017 .... sami wybierami uczestnikow? 22.05.17, 18:05
              B. dyrektor artystyczny festiwalu w Opolu zwrócił uwagę na fakt, że większość artystów włada ogrom pracy w przygotowanie jubileuszy. Tak było i w przypadku Maryli Rodowicz, która zapoczątkowała bunt środowiska.

- Maryla niewątpliwie włożyła masę pracy w przygotowanie tego jubileuszu [50 lat na scenie - red.]. Jeżeli hejterzy piszę o kasie, to niech o tym zapomną, ponieważ artyści którzy występują w Opolu, w większości dokładają z własnej kieszeni. Telewizja nie zwraca, a honorarium, które dostają jest porównywalne z tym za zwykły koncert - mówił Kęcik.

- To po co artyści protestują?- zapytał prowadzący audycję Piotr Maślak.

- Ponieważ telewizja publiczna gnije. W zeszłym roku robiłem koncert Grand Prix w Opolu i był to mój pierwszy koncert po zmianie. Na festiwalu pojawił się komisarz polityczny. Jego największym problemem było, jak zrobić, by Jacek Kurski nie był wygwizdany. Całe szczęście prezes był wygwizdany, a ja robiłem swoje - trzymałem się scenariusza - przyznał Kęcik.
              • marii51 Re: Opole 2017 .... sami wybierami uczestnikow? 24.05.17, 18:44
                Festiwal odwołał Prezydent Opola
                a teraz pojawiła się informacja ,że odbędzie się w Kielcach?
                ogłosił Kurski .. nie pojawią się goście Maryli Rodowicz NA JEJ 50 LECIE ..
                NA RAZIE JEST ZŁOŻONA SPRAWA DO PROKURATURY, PONIEWAŻ SRODKI FINANSOWE PRZEZNACZONE DO Opola są wielką niewiadomą..
                • marii51 Re: Opole 2017 .... są chętni 31.05.17, 06:42
                  poradził sobie Kurski ..wiedział kogo zaprosić....zobaczcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka