Dodaj do ulubionych

poczta polska

18.07.06, 13:44
dlaczego list polecony potrafi wedrowac juz prawie tydzien przez nasz kraj i
jeszcze go nie widac?
dlaczego gina przesyłki na poczcie?
dlaczego urzednicy tak niewiele wiedza?
dlaczego jest jak jest i nie widac aby było lepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: Doradca to kiepski sklep a nie poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:02
      Ano dlatego, że panowie dyrektorzy zajmują się negocjacjami dotyczącymi ilością
      batoników Mars, które poczta wprowadza do swoich placówek pocztowych - sklepów
      i wysokością ich osobistej prowizji od tych transakcji
      • Gość: czarna żaba Re: to kiepski sklep a nie poczta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:32
        Poza tym mogą im się nei podobać twoje poglądy lub miejsce zamieszkania i wtedy będą robili ci przydkie psikusy, np. otwierali przesyłki, gubili listy, zatrzymywali paczki.
    • Gość: e.beata Re: poczta polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 19:10
      także dlatego, że na poczcie ciągłe reorganizacje i jedna osoba robi za 2, 3.
      Atmosfera pracy też pozostawia wiele do życzenia.
      No w takich warunkach można się mylić ;-)

Gdyby poczta nie miała pozycji monopolisty dawno by padła.
      • Gość: pieszy Re: poczta polska IP: *.fnet.pl 18.07.06, 20:05
        złapani pocztowi złodzieje sa zwalniania zamias być napiętnowanymi publicznie.
        poczta tak dba o swój wizerunek, błąd w mysleniu poleda na tym, że my adresaci
        wiemy, że przesyłki na poczcie giną (za ostatnie 4 miesiące u mnie na pewno 4
        przesyłki). poczta to loteria: dojdzie albo nie!
        • Gość: ja juz czekam Re: poczta polska IP: *.bazapartner.pl 19.07.06, 11:43
          9 dni na list polecony z Krakowa. do luftu z taka polska poczta! golebie z
          Rynku Głownego przyniosłyby szybciej ten list niz zakichana nasza poczta
          • Gość: szczecinianin Re: poczta polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 12:09
            Gdyby Poczta Polska nie miała monopolu pewnie by zbankrutowała. Wszyscy (prawi)
            korzystamy z jej usług bo jest za mała konkurencja. Ja sam mam bardzo duzo i
            bardzo wiele nie miłych wspomnień z poczta polska. Pozatymtam wciąż wszytsko
            opiera sie na zasadach działania z czasów PRL, mam wrażenie że nawet obsługa
            jest żywo przeniesiona z filmu "Miś". "Klient z krawatem jest mniej
            awanturujący". Wizualizacja graficzna tylko sie zmieniła...
            • Gość: ja juz czekam Re: poczta polska - zycze jak najszybszej plajty! IP: *.bazapartner.pl 19.07.06, 13:49
              szlag mnie trafia - ile mozna czekac na list polecony!
              niech ten beton jak najszybciej szlag trafi - moze gdy wejdzie konkurencja
              bedzie lepiej!
    • Gość: xxl Re: poczta polska IP: *.globalconnect.pl 19.07.06, 23:01
      sfrustrowany_tym_co_widzi napisał:

> dlaczego list polecony potrafi wedrowac juz prawie tydzien przez nasz kraj i
      > jeszcze go nie widac?
      > dlaczego gina przesyłki na poczcie?
      > dlaczego urzednicy tak niewiele wiedza?
      > dlaczego jest jak jest i nie widac aby było lepiej?

ja bym jeszcze dodał:
      -dlaczego na poczcie zawsze smierdzi
      -dlaczego na poczcie są zawsze kolejki
      -dlaczego listonosz dzwoni tylko do jednego mieszkania
      -dlaczego listonosz wlada listy nie do tej skrzynki
      -dlaczego listonosze roznoszą ulotki i zasmiecają szkrzynki
      -itp,itd
      • Gość: szczecinianin Re: poczta polska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 08:55
        a najbardziej co mnie wku....a w każdej placówce poczty to te koszmarne
        kolejki!!!!!!!!!!! KOmputery, wyremontowane wnetrze, po 15 stanowisk i zawsze
        (nawet w godzinach najwiekszego ruchu) otwarte 2-3 okienka!!! To po cholere
        tyle stanowisk? Lepiej w tych miejscach postawić wygodne kanapy z automatem do
        kawy żeby było gdzie czekać na swoją kolej..... masakra!
    • wladekr Re: poczta polska = burdel 20.07.06, 10:25
      Wczoraj miała zostać dostarczona paczka z częściami zamiennymi. Jest dzisiaj, a
      paczki nie ma. Panie na poczcie nie są wstanie ustalić, gdzie paczka jest.
      Zgodnie z umową miała być dostarczona w ciągu 24 h. Ja zapłaciłem, a poczta z
      umowy się nie wywiązał. Pani powiedziała mi, że mam napisać reklamację. ALE JA
      CHCĘ MOJE CZĘŚCI!!! SAMOCHÓD STOI I NIE ZARABIA! CZY CI DURNIE Z POCZTY TEGO NIE
      RIOZUMIEJĄ?
      • Gość: szczeciniain Re: poczta polska = burdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:29
        nie, nie rozumieją. Co ich obchodzą Twoje części i twój interes? Tyle co nas
        zeszłoroczny śnieg.
        • Gość: Michu Re: poczta polska = burdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:32
          dla nich nie jestes człowiekiem... tylko kodem kreskowym z przesylki...
          • Gość: kurier Re: poczta polska = burdel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:38
            trzeba było wysłać DHL-em i nie narzekać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka