marii51 14.06.17, 09:21 Z MARZENIAMI... CHOĆ RAZ JEDYNY WZBIĆ SIĘ W CHMURY I JESZCE NIE DOŚĆ ŻE TANIE,TO KROTKIE- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: SZUKAŁAM .. MAM TANIE LOTY 14.06.17, 09:28 kazdymozelatac.pl/sledzenie-lotow/ i tam dalej można poszukać..ale nei wiem jeszce jak? Odpowiedz Link
pia.ed Re: SZUKAŁAM .. MAM TANIE LOTY 17.06.17, 01:11 marii51 napisała: > kazdymozelatac.pl/sledzenie-lotow/ i tam dalej można poszukać..ale nei wiem jeszcze jak? Musisz najpierw wiedziec czego chcesz szukac Kidy klikniesz na samolot zobaczysz jaki skrot ma ta linia ... Jesli chcesz zobaczyc samoloty przelatujace nad moim dachem, musisz klikac w minus. Pokaze Ci sie Skania w ktorej mieszkam. Zobaczysz napis Copenhagen i kilka samolotow, ktore za chwile beda ladowac na dunskim lotnisku ... albo na lotnisku Sturup Airport pod Malmö. . Odpowiedz Link
pia.ed SZUKAŁAM .. MAM TANIE LOTY 17.06.17, 13:27 Mozesz tez kliknac w pierwsze lepsze NIEBIESKIE miejsce i trzymac. Z tego miejsca przesuwaj w lewo (na zachod) za pomoca myszki. Dojedziesz w ten sposob az do Nowego Jorku i Waszyngtonu DC ... Przed ta czynnoscia ZMNIEJSZ MAPKE, klikjac raz albo dwa w "minus" ... inaczej wyladujesz na Alasce ... . Odpowiedz Link
pia.ed SZUKAŁAM ... Poprawka 17.06.17, 13:35 kazdymozelatac.pl/sledzenie-lotow/ Nie mialam mapki przed oczyma i pomylilam kolory Masz kliknac w zielone na mapie Polski. Potem przeciagasz mapke w strone Szwecji, a kiedy juz jestes przy Kopenhaga, Malmö, Lund i Kristianstad, to powiekszasz te czesc mapy, klikajac w "plus". . Odpowiedz Link
pia.ed Re: SZUKAŁAM ... 18.06.17, 11:17 Niedopatrzenie mozna zawsze naprawic ... A czy syn podal Ci numer swojego lotu? Bez tego i tak nie moglas sledzic. Przed odlotem z kraju w ktorym przebywa, musi Ci znow podac numer i godzine odlotu - tylko koniecznie w polskim czasie. . Odpowiedz Link
eliesu Re: SZUKAŁAM ... 31.10.17, 13:40 Tutaj jeszcze można śledzić lot radarlotow.com/ Odpowiedz Link
eliesu Re: SZUKAŁAM ... 19.11.17, 19:10 eliesu napisał(a): Polecam jeszcze raz! > Tutaj jeszcze można śledzić lot <a href="radarlotow.com/fly-radar/" target="_blank" >radarlotow.com/</a> Odpowiedz Link
pia.ed Re: SZUKAŁAM ... Wygodne latanie ... 05.12.17, 21:44 A tak mozna sobie pomoc w czasie lotu ... podroze.gazeta.pl/podroze/7,114158,22495980,zle-znosisz-podroz-samolotem-zabierz-ze-soba-na-poklad-pilke.html podroze.gazeta.pl/podroze/1,158670,22303961,podrozowanie-samolotem-gdzie-szukac-tanich-lotow-oraz-jak.html. Odpowiedz Link