Dodaj do ulubionych

czy oglądacie filmy ?

07.04.20, 08:42

staram się pamiętać wląćzyć tv2 o 17.15

www.telemagazyn.pl/artykuly/wiezien-milosci-odcinek-278-zaskakujacy-final-wesela-zehry-i-omera-mezczyzna-juz-nie-kocha-swojej-zony-streszczenie-odcinka-80863.html
ps o 20 00 Romanse --KOLEJNE KOLEJNE odcinki
Obserwuj wątek
    • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 10:10
      Oglądamy, ale nie takie. Wczoraj:

www.filmweb.pl/film/Zaraza-1971-11950
      • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 10:19
        ojej ja uciekam od takich filmów
        ale w nocy z soboty na niedzielę poszukam w pr co ja ogląąłm ?
        • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 10:48
          A mnie zaciekawiło, bo nawet w ogóle nie wiedziałem, że taka sytuacja była. Ale film dość nudnawy.
          W TV to chyba ostatnio którychś Piratów z Karaibów oglądaliśmy; miło sobie przypomnieć smile
        • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 11:52
          ten? www.youtube.com/watch?v=w-0ts6gbXyM

bo ja nie mogę odnależc soboty 4 . 04 od 22 3 był ten film
          sparalizowany mody czlowiek oddychał dzieki respiratorowi
          tak ciekawy że długo trwał ale calurtki ogląąłm
          i jeszcze aktorka żona owego pana chorego
          to Krolowa ELŻBIETA ii w filmach ktore mam na netflix
          muszę odnależc bo mi potrzebna wiadomośc jak nazywa się ta aktorka i pia.ed
          jej portret pokazac
          • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:05
            "Zaraza" - tak ten. Mogę też podesłać adres do dokumentu o tej historii.
            • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:06
              PROSZE marii51 gazeta.pl

a co mamy tu dzis?
              www.axn.pl/programy/znaki-2
              • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:08
                Znaki 2 premiera już 7 kwietnia o 22:00
                Znaki to serial kryminalny, którego akcja rozgrywa się w malowniczych plenerach Gór Sowich. Po latach od tajemniczego zabójstwa studentki, dochodzi do kolejnych zbrodni. W 2. sezonie podążamy za historią zaginięcia córki komisarza Treli, a później także jej przyjaciółki.

----
                • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:10
                  Czekaj, bo takie to lubi żonka - ale kto to nadaje?
                  • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:11
                    A, już wiem, przegapiłem linka smile
                    • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:34
                      Znaki

a to mają wiele płatne czy nie?
                      www.axn.pl/axn-player/wszystkie
                      • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:36
                        płatnych to nie mimo,że ze zniżką
                        JEDYNIE NETFLIX MAM bo syn dodał mnie
                        • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:48
                          Wiadomix, my też mamy 1 netfliks na całą chatę. Jakoś dajemy radę smile
                      • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:47
                        Nie wiem, ja AXN x 3 mam w kablu.
                      • marii51 Re: czy to są filmy ? płatne? 08.04.20, 11:24

w kablu mam wiele ,,wiele ale czy

www.axn.pl/axn-player/wszystkie
                        • stary_jary Re: czy to są filmy ? płatne? 08.04.20, 11:27
                          Mówię o kablu od kablówki. Tam ma główny, Black i White (chyba smile. Znaki są na głównym.
                          • marii51 Re: czy to są filmy ? płatne? 08.04.20, 11:34
                            wejdę w rozmowe z ktoryms rodzonym
                            bo nie kumamsmile ale naprawde wiidze ze jest tego..

... www.axn.pl/programy
                            • stary_jary Re: czy to są filmy ? płatne? 08.04.20, 11:45
                              Z jakim rodzonym? smile
                              OK - nie mam na pewno SPIN, NOW i SONY.
                              Ale i tak Znaki są na głównym AXN.

• marii51 Re: czy to są filmy ? płatne? 09.04.20, 20:51
                                stary_jary napisał:

> Z jakim rodzonym? smile
                                > OK - nie mam na pewno SPIN, NOW i SONY.
                                > Ale i tak Znaki są na głównym AXN.
                                >

:rodzonym ::nazywam jednego z moich synówsmile
                                nie mam nic z ww wymieninych
                                to dobrze, że ZNAKI OKsmile
              • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:09
                www.youtube.com/watch?v=0bmlIxBbywo&list=WL&index=39&t=0s
          • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:07
            Ela II, The Crown

pl.wikipedia.org/wiki/Claire_Foy
            • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 12:32
              ua zanim zajęłam się malowaniem włosów
              to juz znalezione zastałam tak tak to ta aktorka

zachwycona jestem rolą ELI 2
              A to w jaki sposób potrafiła znosić fochy Filipa
              to tylko prawdziwa miłosc kobiety do mężczyzny potrafi wszystko tak znieść ze stoickim spokojem
              bo te jego wybryki .. .. ... nie dziwię się I przyslowiem do niego ROZRABIA JAK FILIP Z KONOPIsmile
              Wiem wiem on nie mógł i nie może zrozumiec utraty własnego nazwiska ..
              więc chociaz rozrabiał ... doceniam tez wiele pięknych jego pomysłó Królowa wslichiwala się, w jego podpowiedzi i barzdo dobzre na tym jej wychodziło Królowanie
              Książe FILIP
              -teraz jest juz poważniutki i daleko od KROLOWEJ MIESZKA
              ale nadal mimo wieku potrafi powiedzieć tak zaskakująco szkoda , ze nei notują >wink a może..kto wie?
              • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 08.06.20, 11:14
                No i przepraszam ponownie - dopiero dziś zobaczyłem ten post! Chyba jednak za stary jestem na te internety smile

> tylko prawdziwa miłosc kobiety do mężczyzny potrafi wszystko tak znieść ze stoickim spokojem

Niekoniecznie w tym przypadku. Mówimy o członkini rodu królewskiego i to osobliwie ąę angielskiego.
                • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 08.06.20, 11:38
                  stary_jary napisał:

> No i przepraszam ponownie - dopiero dziś zobaczyłem ten post! Chyba jednak za s
                  > tary jestem na te internety smile

NIC NIE MA TU niewłaściwego
                  gdzie sie podzywasz to my chętnie czytamy spoko kto urodził się wczesneij cóż tak juz musi byc ..
                  i jeszce niewiadomo kidy te latka przelaeciały...tak szybko
                  ~~~~~~~~~~ńie wiem do ktorego postu jest o krolewskich ąę smile
                  -
        • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 07.04.20, 11:57
          We Wrocławiu rozpoznany zostaje zaawansowany przypadek ospy. Grupa lekarzy próbuje powstrzymać epidemię.

?? jednak to o ten ktory na video wkleiłam?smile psychologiczny --lubię takie
      • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 09.04.20, 20:57

to co się zdarzyło to mnie zniosło nad firmamenty
        przygotowanie do slubu ,
        pęknie wszystko wyznawanie sobie miłości
        • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 14.04.20, 09:39
          wczoraj poznym wieczorem na tv1
          -
          • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 14.04.20, 09:42
            Filmy w TV w Poniedziałek Wielkanocny – 13 kwietnia
            TVP1

5.00 – „Szara Sowa” – film biograficzny
            8.55 – „Cudowny chłopak” – dramat obyczajowy
            13.35 – „Znachor” – dramat obyczajowy
            17.30 – „Masz talent” – komedia
            21.15 – „Razem czy osobno?” – komedia romantyczna
            22.50 – „Dotknij nieba” – film biograficzny______________>>>>> to jest ten film
            0.45 – „Wróć do mnie” – komediodramat
            2.40 – „Szara Sowa” – film biograficzny
            • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 14.04.20, 20:04
              romanse od 20 stej
            • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 01.06.20, 18:04
              I FILM MOJ OD 17 15 NA TV2
              Kolejny raz bez tlumaczenia
              Więzień milości ..
              spr i mam jeszcze wiadomości o głownych aktorach..
              ua to rzeczywiscie para poznali się w czasie filmu i są małżęnstwem

a tak nawet tv2 poznym wieczorem tez bez lektora w jęz polskim
              o co chodzi? sjad taka decyzja?
              • stary_jary Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 04.06.20, 09:53
                ? Może masz coś na dekoderze przełączone (język oryginalny).
                • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 04.06.20, 13:15
                  stary_jary napisał:

> ? Może masz coś na dekoderze przełączone (język oryginalny).

A to wielką zagadkę mi podpowiadaszsmile
                  ale tylko do NETFLIKSA
                  potrzebowalam,żeby np lektor mi czytał w j polskim
                  bo jak lecą napisy to nie zdąże wszytkich precZytac
                  lub obraz mi roztrwania sprawne czytaniesmile
                  ---mogłam moich odwiedzajacych wczoraj komputerowcow
                  zaangażować bo mowiłam a oni chyba nie dosłyszeli...smile gaduły jedne

a to ma wpływ ?
                  • stary_jary Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 08.06.20, 11:12
                    To po kolei.
                    TV2 ??
                    Chodziło o TVP 2?
                    to chyba nie Netflix?
                    • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 08.06.20, 11:33
                      stary_jary napisał:

> To po kolei.
                      > TV2 ??
                      > Chodziło o TVP 2?
                      > to chyba nie Netflix?

jeli syn naptawił mi w sobote
                      • stary_jary Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 09.06.20, 11:12
                        -język orginalny na dekoderze televizyjnym

o to to smile
                        • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 09.06.20, 14:15
                          nie pomogłosmile w piętek mam juz mieć najnowszy dekoder -
                          s-jary
                          wymyslil taki nick że nei wiem jak zwracać się -
                          • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 10.06.20, 14:34
                            hurrra potrafiłam i juz mam
                            w dekoderze do telewizora ustawienie jest

• stary_jary Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 15.06.20, 12:14
                              > w dekoderze do telewizora ustawienie jest
                              o to to .)

> wymyslil taki nick że nei wiem jak zwracać się ---
                              dobra niech ci bedzie a przede wszystkim to chichoczę jak mam napisac ...staryjary

no to niech mi będzie Mustafa smile
                              • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 15.06.20, 13:48
                                stary_jary napisał:

> no to niech mi będzie Mustafa smile

nożma ? jak pracowity dociekliwy komisarz ,a oglądam oglądam ,,,,

• stary_jary Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 16.06.20, 09:41
                                  Że co?? smile
                                  • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 16.06.20, 09:47
                                    Mustafa
                                    -
                                    • stary_jary Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 16.06.20, 09:51
                                      Aaaa, bo ja nie oglądam. Ot takie swobodne skojarzenie z Turcją.
                                      Ale jak komisarz to lubię, to podaj szczegół jaszcze raz - gdzie kiedy to leci?
                                      • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 16.06.20, 11:22
                                        TAK SOBIE WYOBRAZAM ...
                                        Mustafa ...

smile A TO BRUNETTI PRZECIEŻ

nie mogę... Z TYM SERIALEM Z Turcjii pomyliłam ..smile glądalam dlugo dlugo...
                                        • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 16.06.20, 11:24
                                          i poczytam teraz o Mustafie smile
                                          www.bryk.pl/slowniki/slownik-historyczny/88132-kara-mustafa-mustafa-pasza-1635-1683
                                • marii51 Re: czy oglądacie film ?A WIĘC -wieżień milości 16.06.20, 11:43
                                  marii51 napisała:

> stary_jary napisał:
                                  >
                                  > > no to niech mi będzie Mustafa smile
                                  Mustafa – imię męskie pochodzenia arabskiego, oznacza „wybrany”.
                                  >
                                  >
                                  > nożma ? jak pracowity dociekliwy komisarz ,a oglądam oglądam ,,,,
                                  >
                                  • marii51 ROMANSE OD RANIUTKA DZIS 17.06.20, 08:52
                                    I JESZCzE TAKI INTERSUJACY BO jak książe FILIP
                                    -
                                    • marii51 Re: ROMANSE OD RANIUTKA DZIS 17.06.20, 09:33
                                      Opis
                                      Zrealizowana na podstawie prawdziwych wydarzeń opowieść o niespodziewanym uczuciu, które połączyło następcę hiszpańskiego tronu oraz znaną reporterkę. Na przyjęciu w Madrycie gwiazda telewizyjna Letizia Ortíz poznaje Filipa Burbona. Oboje mają za sobą nieudane związki: arystokrata właśnie rozstał się z norweską modelką, dziennikarka niedawno się rozwiodła. Mimo że planowała zapomnieć o mężczyznach i poświęcić się wyłącznie karierze, szybko ulega urokowi księcia. On także się zakochuje. Wie, że relacja z niezależną i niemającą odpowiedniego pochodzenia kobietą nie zostanie zaakceptowana przez opinię publiczną oraz króla Juana Carlosa i królową Zofię - w tej roli słynna muza Pedra Almodóvara, Marisa Paredes. Jego wybranka ma podobne obawy. Oboje decydują się jednak posłuchać głosu serca. Na ich drodze stają kolejne przeszkody.

Występują (pokaż wszystkich)
                                      • marii51 W Garniturach NA NETFLIX 05.08.20, 18:57
                                        TO SIĘ JUZ NAOGLĄDAM.....Meghan

UAAAAAAA ILEŻ ODCINKÓW smile
                                        • marii51 Re: W Garniturach NA NETFLIX 06.08.20, 22:01
                                          na tv 2 ??WIĘZIEŃ MIŁOŚCI ?? emocjami tak opeują Turcy ,że wyhodze z oglądania czasem...
                                          i zaraz po
                                          na tv1 mamy film Usmiech LOSU"" o kobiecie ktora wygrala .SPORO PIENIĘDZY . i
                                          cd życia już jako majętna...
                                          -------------więcej tarapatów niż radości ...
                                          ~~~~~~~~Ą O 20 STEJ TO JUZ WSKAKUJE NA romanse i mam serial o lekarce w ZOO
                                          --DOBRZE MI SIĘ OGLĄDA TEN FILM... smile
                                        • pia.ed Ten film wykreował Katarzynę Figurę 25.08.20, 14:58
                                          www.onet.pl/film/onetfilm/pociag-do-hollywood-premiera-filmu-z-katarzyna-figura-odbyla-sie-33-lata-temu/6zfbbtr,681c1dfa
                                          • marii51 Re: Ten film wykreował Katarzynę Figurę 26.08.20, 00:52
                                            Kasia jest mieszkanką trojmiasya gdansk.naszemiasto.pl/katarzyna-figura-aktorka-teatru-wybrzeze-w-marcu-zagra-w/ar/c13-2066766
                                          • marii51 Re: Ten film o Tomaszu Komendzie na ekranach 20.09.20, 14:44
                                            zostawię
                                            artyk n/t..
                                            www.onet.pl/?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&pid=30ae9c8d-4dc9-52d2-9849-01aae26c79e4&sid=f13b499b-dba8-44e4-a9ae-cb9ebb087cc8&utm_v=2
                                                • marii51 o mnie się nie martw c d 05.10.20, 19:27
                                                  Poniedziałek
                                                  5.10.2020
                                                  21:50
                                                  TVP 2
                                                  TVP 2
                                                  serial komediowy
                                                  Polska 2020, 45 min
                                                  W przeddzień ślubu Kostek budzi się z wielkim ropniem na środku czoła, a Kaśka podczas przymiarki sukni uszkadza cenną koronkę. Tymczasem wszyscy szykują się na wesele. Dla Sylwii jest to pierwsze wielkie wyjście od czasu narodzin Zosi. Paweł pomaga jej wyborze kreacji. Sam też, odwożąc córeczkę do Milanówka, postanawia uzupełnić garderobę. W domu Marcina zjawia się ojciec Karoliny. Chce wiedzieć, jakie plany ma Kaszuba wobec jego córki. Prawnik jest zirytowany. Również dziewczynie nie podoba się ta wizyta. Sama jednak czuje niepokój, gdy dowiaduje się o wizycie Aśki na Żelaznej. Nie wie, że zarówno jej partner jak i Zarzycka chcą wesprzeć Pawła i Sylwię, którzy przeżywają ogromny dramat. Na miejscu są także Irenka i Jagoda, ale to Artur staje na wysokości zadania. Nigdy jednak nie zapomni tego, co zobaczył.

tak zlustrowano słownie na dziś wile godzin zajęło mi 6 sezonów na Netflixie
                                                  • marii51 Re: o mnie się nie martw c d 1/3 26.10.20, 23:03
                                                    Helena ewidentnie czuje coś do Tymona. Z zakochaną nastolatką próbuje porozmawiać Karolina, ale okazuje się, że Aśka lepiej sobie radzi z tym tematem. Klienci Kaszuby dają się wciągnąć w uliczną sondę. W efekcie od sprawy spadkowej przechodzą do dyskusji dotyczącej rozwodu. Marcin ustala też z Giżyńskim termin wspólnej kolacji, czym niemiło zaskakuje Karolinę. Tymczasem Helena przypadkiem słyszy rozmowę Aśki w bistro. Poruszona zwierza się ze wszystkiego ojcu, który od razu jedzie do przyjaciółki. Karolina z rodzicami na próżno czeka na niego w restauracji. Z Marią kontaktuje się jej domniemany ojciec biologiczny. Ma dla niej wynik testów i kilka informacji, ale dziewczyna nie chce go słuchać. Paweł na prośbę Marty podejmuje się mediacji między nią a Tomkiem. Sylwia natomiast bez konsultacji z mężem oznajmia Kaszubie, że nie planuje powrotu do pracy.
                                                  • marii51 mogłam zobaczyc W PSZONIAKA [*] 26.10.20, 23:14
                                                    https://ocdn.eu/program-tv-transforms/1/XWbk9k9bmV3LXVwbG9hZC1pbWFnZXMvaW1hZ2VzLWJhOWNlMjk1LTk2ZjMtNDk4Zi04ZTY4LTVhYmE1YzNkNDAxNZGVAs0BLADCw4GhMAU
                                                    SPEKTAKL TEATRALNY W TVP1
                                                    TO JEST GRA DOSKONAŁYCH ,,
                                                    Dwaj słynni niegdyś aktorzy o zupełnie różnych charakterach i nastawieniu do życia spotykają się po latach. Postanawiają przygotować nową sztukę, która pozwoli im wrócić na szczyt. Verder (Piotr Fronczewski) ucieka od nieudanego życia rodzinnego i kłopotów z akceptacją samego siebie. Opracował scenariusz i chce teraz wyreżyserować swoją sztukę. Musi jednak zapanować nad swoim partnerem, Bremontem (Wojciech Pszoniak), który stara się ciągle wyprowadzić go z równowagi i krytykuje każdy jego nowy pomysł. Wspólna praca pozwala mężczyznom zrozumieć, że w rzeczywistości więcej ich łączy, niż dzieli.

TERAZ ZNALAZLAM OPIS...
                                                    -
                                                  • marii51 Re: mogłam zobaczyc W PSZONIAKA [*] 31.10.20, 09:17
                                                    DZIS OD 7.30
                                                    Anna Burda: Pionierka cudu gospodarczego
                                                    Facebook
                                                    Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau, Niemcy 2018

Offenburg, 1949 r. Wydawnictwo i drukarnia Franza Burdy mają się bardzo dobrze, a jego żona Anna i trójka dzieci prowadzą dostatnie życie. Anna marzy o stworzeniu magazynu mody z wykrojami strojów.

Czas trwania: 90 minut, Gatunek: Film obyczajowy
                                                    Reżyseria: Franziska Meletzky

I KOLEJNY ODC TEŻ dziś
                                                  • marii51 narodziny gwiazdy 03.11.20, 12:32
                                                    vider.info/vid/+fnvv1e5
                                                  • marii51 Re: narodziny gwiazdy 06.11.20, 12:38
                                                    Netflix - nowości na listopad 2020. Polecamy, co oglądać w domowym zaciszu

Marta Korycka
                                                    05.11.2020 18:44
                                                    Netflix w listopadzie 2020 ma kilka naprawdę ciekawych premier. Część produkcji już jest dostępna, część - choćby czwarty sezon "The Crown" - niedługo pojawi się w bibliotece.
                                                  • marii51 Re: narodziny gwiazdy 06.11.20, 12:56
                                                    zobaczymy w roli Krolowej ELŻBIETY II
                                                    kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,25653828,the-crown-imelda-staunton-bedzie-ostatnia-odtworczynia-roli.html
                                                  • marii51 Re: narodziny gwiazdy 06.11.20, 23:40
                                                    www.facebook.com/100001894265842/videos/4562239110515853/
    • stary_jary Re: czy oglądacie filmy ? 08.04.20, 08:52
      Znaki 2 - oglądałem.
      To jest tak złe, że aż chyba skuszę się na kolejny odcinek smile
        • marii51 Re: Wolność 14.11.20, 16:13
          mobic patriotycznie narodowo i ok co kto lubi i jest fest
          • marii51 the-crown-josh-o-connor-wcielil-sie-w-role-ksiecia 15.11.20, 15:13
            cd odcinków
            zapowiadane na Netfliv
            www.plotek.pl/plotek/7,154063,26508103,the-crown-josh-o-connor-wcielil-sie-w-role-ksiecia-karola.html
            • marii51 Re: the-crown-josh-o-connor-wcielil-sie-w-role-ks 16.11.20, 15:53
              nie będe uważąć za stracony czas absolutnie
              ---znów 10 odcinków x 55 min smile

THE CROWN Netflix
              • marii51 Re: the-crown-josh-o-connor-wcielil-sie-w-role-ks 17.11.20, 12:07
                podczas nagrywania zdarzyło się ...

www.plotek.pl/plotek/7,154063,26518123,the-crown-serialowa-diana-trafila-do-szpitala-przez-jedna.html
                • pia.ed Ciekawy film "07 zgłoś się" 26.11.20, 13:49

Nie wiem, co to za seria... duzo o niej pisza i nie zdazylam przeczytac.

kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,26544886,kiedy-matka-rezysera-zobaczyla-07-zglos-sie-powiedziala.html

• marii51 fil, o Diego M ARADONIE 27.11.20, 22:18
                    TV 1 FILM O PIŁKASKIEJ WYJATKOWEJ OSOBIE
                    • marii51 NOWY SERIAL TV2 o 13,15 01.12.20, 07:41
                      Kozacka miłość (1/270)
                      (Poka stanica spit)
                      serial kostiumowy Rosja 2013 od 12 lat
                      Występują: Zoriana Marczenko, Daria Jegorowa, Wiaczesław Drobinkow, Jekatierina Olkina
                      W skrócie: Nieznajomy ratuje Marysię przed pewną śmiercią. We wsi zaczynają krążyć plotki, że dziewczyna zakochała się w swoim wybawcy. Kolewanow prosi Alonę o rękę. Odrzucony zaczyna ją szantażować.

~~~~~~~~~~Opis
                      Losy zakochanych Stiepana i Alony, których rozdzielił los i ludzie, którzy mają wobec nich swoje plany. O przychylność dziewczyny zabiega kupiec Kolewanow. Młodzieńca natomiast chce poślubić córka chrzestna bogacza, Marysia.

W tym odcinku
                      Nieznajomy ratuje Marysię przed pewną śmiercią. We wsi zaczynają krążyć plotki, że dziewczyna zakochała się w swoim wybawcy. Kolewanow prosi Alonę o rękę. Odrzucony zaczyna ją szantażować. Także rodzice niechętnej mu panny nalegają na ślub i przyspieszają termin ceremonii. Stiepan przekonuje ukochaną do ucieczki. Oboje ulegają porywom namiętności. W tym czasie Kolewanow szuka swojej niedoszłej narzeczonej, którą chce doprowadzić przed ołtarz.
                      www.teleman.pl/tv/Kozacka-Milosc-1-270-2080899
                      • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o 13,15 03.12.20, 00:35
                        Zanim się pojawiłeś

Me Before You, Wielka Brytania/USA 2016

26-letnia Lou Clark po utracie pracy zatrudnia się jako osoba do towarzystwa sparaliżowanego Willa Traynora. W momencie podjęcia zatrudnienia nie wie, że mężczyzna chce się poddać eutanazji.

Czas trwania: 102 minut, Gatunek: Dramat miłosny
                        Reżyseria: Thea Sharrock
                        ~~~~~~~~~~~~~~~tak skonczyłam oflądać ...
                        to sę napłakałam
                        • pia.ed Re: NOWY SERIAL TV2 o 13,15 03.12.20, 11:52
                          Ogladalam to dawno temu, ale niezbyt przejelam sie... a tylko dlatego, ze bohaterka tego filmu
                          bardzo mi sie nie podobala... doslownie mnie razila.
                          A mezczyzna nie chcial zyc, wiec jego nie bylo szkoda, skoro spelnil swoje marzenie sad

> Zanim się pojawiłeś
                          >
                          > Me Before You, Wielka Brytania/USA 2016

• marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o 13,15 04.12.20, 02:13
                            CUWILAMI AKTORKA MNIE TEŻ
                            aż zdalam sobie sprawe -przecież to aktorka
                            i jej takie było zadanie wyrezęsyrowane zapewne--
                            Jak ona wiele uczyniła dla niego ,żeby ODWIEŻC GO OD ZAPALNANOWANEJ DECYZJII
                            tak tez zrobił
                            ---w ynagrodził ja, wpłacił wielką sumę pieniedy irozpoczęła studia .
                            • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o 13,15 04.12.20, 02:18
                              Bożenko ale dziś znów przypadkiem po wiadna tv zekam na rv2
                              a tu
                              Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
                              wypiłam melisę i oglądałam bo ja unikam takich filmotek
                              ---ale dałam rady calutki nie odchodzac od tv
                              Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" stanowi udaną adaptację pierwszej części bestsellerowej trylogii szwedzkiego pisarza Stiega Larssona. Choć zauważyć tu można wiele odstępstw od oryginału, film jest sprawnie zrealizowany i trzyma w napięciu. Przedstawioną tu mroczną intrygą zainteresowali się także twórcy z Hollywood, tworząc własną filmową wersję książki, zatytułowaną "Dziewczyna z tatuażem" z Danielem Craigiem w roli głównej. Kluczową postacią kryminału "Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" jest znany szwedzki dziennikarz śledczy Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist). Razem z Eriką Berger (Lena Endre) wydaje on opiniotwórcze czasopismo "Millennium". Mężczyzna zdobył sławę jako demaskator afer na najwyższym szczeblu władzy. Niestety, ostatnia z nagłośnionych przez niego spraw okazała się pułapką, przygotowaną przez ludzi związanych ze szwedzkim przedsiębiorcą nielegalnie handlującym bronią. Oskarżony o zniesławienie biznesmena Blomkvist przegrywa proces i ma odbyć karę więzienia. Najgorsze są jednak konsekwencje etyczne wyroku - dziennikarz traci wiarygodność, a "Millennium" grozi bankructwo. Tymczasem wkrótce potem Blomkvist zostaje poproszony o spotkanie z szanowanym przemysłowcem, Henrikiem Vangerem (Sven-Bertil Taube). Po dotarciu na leżącą na północy kraju wyspę, która należy do rodziny biznesmena, Mikael dowiaduje się, że mężczyzna chce mu zlecić wyjaśnienie rodzinnej tragedii sprzed 40 lat. Doszło wówczas do tajemniczego zniknięcia 16-letniej ukochanej bratanicy potentata, Harriet. Schorowany milioner pragnie dowiedzieć się przed śmiercią, co przytrafiło się dziewczynie. Skuszony wysokim wynagrodzeniem dziennikarz przyjmuje zlecenie. Zamieszkuje na należącej do Vangerów wyspie i rozpoczyna dochodzenie. Stopniowo poznaje zdemoralizowaną rodzinę Henrika i mroczną historię rodu. Wkrótce do Mikaela dołącza genialna hakerka Lisbeth Salander (Noomi Rapace). Razem wpadają na trop serii brutalnych morderstw kobiet.

Reżyseria:Niels Arden OplevObsada:Michael Nyqvist (Mikael Blomkvist), Noomi Rapace (Lisbeth Salander), Lena Endre (Erika Berger), Peter Haber (Martin Vanger), Sven-Bertil Taube (Henrik Vanger), Peter Andersson (Nils Bjurman), Ingvar Hirdwall (Dirch Frode), Marika Lagercrantz (Cecilia Vanger), Björn Granath (Gustav Morell), Ewa Fröling (Harriet Vanger)
                              • marii51 glowna rola aktor 04.12.20, 02:22
                                upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/14/Michael_Nyqvist_2013.jpg/388px-Michael_Nyqvist_2013.jpg
                                wiec ciekawośc
                                • marii51 Re: glowna rola aktor 04.12.20, 02:30
                                  wMalmo studiowł aktorstwo
                                  a to setujka filmmów
                                  aha,,Największą popularność przyniosła mu rola dziennikarza śledczego Mikaela Blomkvista w miniserialu na podstawie trylogii kryminalnej Millennium Stiega Larssona. Wystąpił w jej szwedzkiej adaptacji Millennium: Dziewczyna, która igrała z ogniem (2009), Millennium: Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet (Män som hatar kvinnor, 2009) i Millennium: Zamek z piasku, który runął (Luftslottet som sprängdes, 2009), w wersji amerykańskiej rolę Blomkvista zagrał Daniel Craig. W 2010 serial wyróżniono nagrodą Emmy dla najlepszej produkcji telewizyjnej. Zagrał kontrowersyjną postać Paula Schäfera w dramacie Colonia (2015)[5] z Emmą Watson i Danielem Brühlem.

Został dwukrotnie wybrany jako „Najseksowniejszy człowiek w Szwecji”[12]. Był związany z The Royal Dramatic Theatre[12].
                                  • marii51 Re: glowna rola aktor 26.12.20, 18:26
                                    taaak filmy i trafiłam na kolejny serial o Królach bIGBETONOWIE 7 ODC

A WIECZOREM O AGNIESZCE Osieckiej TV 1
                                • marii51 Re: glowna rola aktorMichael_Nyqvist 26.12.20, 18:28
                                  I KOLEJNY NIEDAWNO Z TYM AKTOREM...
                              • pia.ed NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 26.12.20, 22:56
                                Serial "Milenium" bardzo mi sie nie podobal, wzbudzil nawet odraze
                                i dlatego patrzylam tylko fragmentarycznie... A juz zupelnie dobilo mnie to,
                                ze wielu Polakow odebralo serial jako zgodny z rzeczywistoscia obraz zycia
                                Szwedow sad a to przeciez kompletna bzdura!

marii51 napisała:
                                Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet

• marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 28.12.20, 05:06

marii51 napisała:
                                  Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet
                                  NIE MOGĘ ZNALEŻC GDZIE JA TO WPISALAMsmile smile

TRESĆ opis.
                                  >>>..Pewnego wrześniowego dnia w 1966 roku szesnastoletnia Harriet Vanger znika bez śladu. Prawie czterdzieści lat później Mikael Blomkvist - dziennikarz i wydawca magazynu "Millennium" otrzymuje nietypowe zlecenie od Henrika Vangera - magnata przemysłowego, stojącego na czele wielkiego koncernu. Ten prosi znajdującego się na zakręcie życiowym dziennikarza o napisanie kroniki rodzinnej Vangerów. Okazuje się, że spisywanie dziejów to tylko pretekst do próby rozwiązania skomplikowanej zagadki. Mikael Blomkvist, skazany za zniesławienie, rezygnuje z obowiązków zawodowych i podejmuje się niezwykłego zlecenia. Po pewnym czasie dołącza do niego Lisbeth Salander - młoda, intrygująca outsiderka i genialna researcherka. Wspólnie szybko wpadają na trop mrocznej i krwawej historii rodzinnej.
                                  • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 28.12.20, 05:09
                                    a gdzie mogłabym poczytac?
                                    A juz zupelnie dobilo mnie to,
                                    • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 28.12.20, 05:14
                                      TROSZKĘ mam
                                      Fabuła prowadzona jest dwuwątkowo. Z jednej strony poznajemy Mikaela Blomkvista — dziennikarza gospodarczego, któremu właśnie powinęła się noga i został skazany za zniesławienie znanego finansisty. Z drugiej mamy Lisbeth Salander — dziewczynę, która prawdopodobnie cierpi na coś ze spektrum autyzmu. To genialna hakerka i wyjątkowo aspołeczna osoba. Nie ukończyła szkoły podstawowej, bo nie chciała odzywać się do nauczycieli ani pisać klasówek.

W obydwu wątkach przewijają się tytułowi mężczyźni. W końcu nienawiść może mieć wiele oblicz. Tu gwałt, tam zniknięcie, ówdzie tylko wyzwiska... Wszędzie brak szacunku. Lisbeth i Mikael spotykają się twarzą w twarz dopiero w drugiej połowie. On dobry i sympatyczny, ona bez zahamowań. Razem stanowią siłę nie do pokonania. Problemy poddają się po krótkiej walce.

Więcej zachwytów tutaj: finklaczyta.blogspot.com/2020/12/mezczyzni-ktorzy-nienawidza-kobiet-dwa.html mniej
                                • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 28.12.20, 05:27
                                  nadal nie wiem o vco
                                  PIA,ED
                                  CHODZI,ŻE NAPISALAŚ TAK

[s film oglądalam nocką z 2 wątkow skladał się i dobrze pamiętam tresc filmu--
                                  • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 28.12.20, 05:32
                                    i na ten załapałam się przypadkowo bo ja nie sledzę programów nie planuję --trafię to pooglądam ..

Dziennikarz i jego dziewczyna zostają zamordowani. Oboje zajmowali się sprawą przemytu kobiet wykorzystywanych w branży erotycznej. Podejrzaną w sprawie jest znana Mikaelowi hakerka, Lisbeth Salander.

Czas trwania: 43 minut, Gatunek: Thriller
                                    Reżyseria: Daniel Alfredson
                                    www.telemagazyn.pl/film/millennium-dziewczyna-ktora-igrala-z-ogniem-1704673/
                                    • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 29.12.20, 17:55
                                      wczesniej JOANNE krupę z jej mamą taki programik
                                      https://scontent.fpoz4-1.fna.fbcdn.net/v/t39.1997-6/16327415_1825511354390365_9054069176280285184_n.png?_nc_cat=1&ccb=2&_nc_sid=0572db&_nc_ohc=xPGsN1K8tjgAX8zJ8vw&_nc_ht=scontent.fpoz4-1.fna&oh=115677ddc7045bfc23d82df3b02606bf&oe=6011DB5D

Pamięć absolutna
                                      20:00
                                      Bohater odkrywa, że został poddany praniu mózgu,
                                      gdyż wszedł w posiadanie dowodu na to,\
                                      że koszmarna rzeczywistość jest dziełem grupy rządzącej Ziemią.
                                      • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 02.01.21, 00:07
                                        casem planuje i nie wyrobię się
                                        a dzieje sie
                                        Pozostaje czekać na ich ślub. Pokazali, jak się bawili w sylwestra
                                        Marta i Paweł to najwięksi wygrani 7. edycji "Rolnik szuka żony". Wciąż są w sobie szaleńczo zakochani, a fani programu kibicują ich związkowi i wierzą w szczere intencje. Para pochwaliła się w mediach społecznościowych, jak wyglądał ich sylwestrowy "bal".teleshow.wp.pl/pozostaje-czekac-na-ich-slub-pokazali-jak-sie-bawili-w-sylwestra-6592590922451744a
                                        • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 02.01.21, 09:24
                                          dzis .. Szlakiem Andresa

29 sta
                                          tv historia
                                          • marii51 Re: NOWY SERIAL TV2 o godz. 13 15 02.01.21, 09:41
                                            dzie mam druga edycję SPIEWAJĄCY SENIORZY

94 LATKA .. POWODZENIA
                                              • marii51 o pewnym filmie 03.01.21, 23:54
                                                2077.gazeta.pl/2077_Kultura/0,177155.html#s=BoxOpImg10
                                                • marii51 Re: o pewnym filmie 10.01.21, 11:09
                                                  hallo hallo
                                                  porzedniej nocy wreszcie zobaczylam film na tv 1
                                                  grała Alicja BACHLEDA CORUŚ z Collinsem
                                                  to własnie film I TO BYŁ MOMENT, ZE ZAKOCHALA
                                                  SIĘ W NIM ...HMM
                                                  '
                                                  gdzie zakochała się i ma syna z COLLINSEM IRLANDZKIM AKTORZE
                                                  CZY JESZCE INNE SĄ filmy? GDZIE RAZEM GRAJA? NIE WIEM,,,
                                                  • marii51 Re: o pewnym filmie 10.01.21, 11:17
                                                    marii51 napisała:

> hallo hallo
                                                    > porzedniej nocy wreszcie zobaczylam film na tv 1
                                                    > grała Alicja BACHLEDA CORUŚ z Collinsem
                                                    > to własnie film I TO BYŁ MOMENT, ZE ZAKOCHALA
                                                    > SIĘ W NIM ...HMM
                                                    > '
                                                    > gdzie zakochała się i ma syna z COLLINSEM IRLANDZKIM AKTORZE
                                                    > CZY JESZCE INNE SĄ filmy? GDZIE RAZEM GRAJA? NIE WIEM,,,
                                                    >
                                                    ~~~~~~~~~~~~~~uzupelniam

Ondine
                                                    Facebook
                                                    Ondine, Irlandia/USA 2009

Podczas połowu rybak Syracuse znajduje w sieci kobietę. Nieznajoma nie zdradza żadnych informacji o sobie poza imieniem - Ondine. Mężczyzna zakochuje się w tajemniczej dziewczynie.

Czas trwania: 99 minut, Gatunek: Melodramat
                                                    Reżyseria: Neil Jordan
                                                  • marii51 Re: o pewnym filmie 10.01.21, 11:26
                                                    znalazłam zdjęcia
                                                    https://d-tm.ppstatic.pl/kadry/99/79/439bfcb70fbcd74212be290092bc.1000.jpg
                                                    www.telemagazyn.pl/film/ondine-186457/
                                                  • marii51 Re: o pewnym filmie 10.01.21, 11:28
                                                    www.telemagazyn.pl/artykuly/small-world-alicja-bachleda-curus-i-colin-farrell-razem-w-filmie-polskiego-rezysera-62046.html
                                                  • marii51 Re: o pewnym filmie 18.01.21, 11:53
                                                    „Music“ to debiut reżyserski australijskiej piosenkarki.
                                                    Sia połączyła siły z Maddie Ziegler
                                                    i stworzyła opowieść o sile muzyki,
                                                    która potrafi odmieniać ludzkie życia. Kiedy premiera?
                                                    Więcej: www.radiozet.pl/Filmy/Music-Sia-rezyserka-filmowa-Zwiastun-i-data-premiery
                                                  • marii51 Re: o pewnym filmie 18.01.21, 11:55
                                                    marii51 napisała:

> „Music“ to debiut reżyserski australijskiej piosenkarki.
                                                    > Sia połączyła siły z Maddie Ziegler
                                                    > i stworzyła opowieść o sile muzyki,
                                                    > która potrafi odmieniać ludzkie życia. Kiedy premiera?
                                                    > Więcej: www.radiozet.pl/Filmy/Music-Sia-rezyserka-filmowa-Zwiastun-i-data-premiery

"To najlepszy projekt, jakiego się w życiu podjęłam. Jest też zarazem najważniejszym i najtrudniejszym ze wszystkich. (...) Uwielbiam filmy, które mają w sobie magię i pewną surowość, to samo chciałam zawrzeć w „MUSIC”.
                                                    Chcę wywołać w ludziach emocje podczas seansu" – podkreśla Sia w wywiadach.
                                                    https://gfx.radiozet.pl/var/radiozetsg/storage/images/filmy/music-sia-rezyserka-filmowa-zwiastun-i-data-premiery/14984936-1-pol-PL/Music-Sia-rezyserka-filmowa.-Zobacz-zwiastun-jej-kontrowersyjnego-filmu_article.webp
                                                    Na potrzeby filmu artystka nagrała dziewięć
                                                    nowych kompozycji muzycznych, które mają
                                                    oddawać charakter i rozterki głównych bohaterów.
                                                    Więcej: www.radiozet.pl/Filmy/Music-Sia-rezyserka-filmowa-Zwiastun-i-data-premiery
                                                  • marii51 WCIĄZ jest wielki wybór do oglądania 01.02.21, 15:01
                                                    Czasem pranek zaczynam od filmow

wekondowo zaliczylam ho ho
                                                  • marii51 Re: WCIĄZ jest wielki wybór do oglądania 04.02.21, 19:40
                                                    mam najnowszy
                                                    Ojciec Pawła zostaje wezwany do sztabu marynarki wojennej. Ktoś doniósł, że jego syn związał się z cudzoziemką. Klaudia wyjeżdża do rodziców do Polski. Ci jednak zarzucają jej, że w Leningradzie zeszła na złą drogę. Tęskniąc za Pawłem, Klaudia postanawia wrócić do ZSRR. Paweł oświadcza się jej i mimo sprzeciwu rodziców i przyjaciół młodzi biorą ślub. Wskutek intryg Koli, Paweł zostaje pozbawiony kierownictwa chóru. Zespół może nie pojechać na festiwal do Moskwy.

www.tvp.pl/program-tv/urodzona-gwiazda-odc-4/6004ef2fd03410d82510bea0?o=601b5595d03410dee953dbe6
                                                  • marii51 winny Netflix 16.02.21, 15:50

Młodzi ludzie coraz bardziej lewicowi.

Bortniczuk: Jedną z przyczyn jest Netflix
                                                    mb
                                                    16.02.2021 15:24
                                                    Dlaczego młodzi ludzie coraz częściej, jak wskazują badania, deklarują lewicowe poglądy? - To jest jedna z przyczyn, że mamy Netfliksa - odpowiedział na antenie Polsat News Kamil Borniczuk i stwierdził, że tam treści lewicowe są "przemycane" w filmach. Dodał, że znalazł na platformie kategorię "filmy o lesbijkach". - Kiedyś tego nie było - podkreślił.

takie to rozmowy ...
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,26795398,mlodzi-ludzie-coraz-bardziej-lewicowi-bortniczuk-jedna-z-przyczyn.html
          • mobic Tak u mnie wygląda dziś wieczorem 17.02.21, 18:40
            Dziś chyba najwięcej tej zimy u mnie śniegu spadło? Zdjęcie zrobione już w nocy.
            • marii51 Re: Tak u mnie wygląda dziś wieczorem 17.02.21, 21:14
              NAPRAWDĘ ?
              sTOLICA bez sniegu ... ale juz na spacerze
              mobicu masz teraz snieg i powietrze odzrowione i ciesz sie
              ŁazienkI KROLEWSKIE mają swoj urokliwy wystrój ...
              • marii51 Re: Tak u mnie wygląda dziś wieczorem 17.02.21, 21:18
                NA Palac kultury kamerka
                sniegu niewile
                na moim tarasie tak nawiało,ze mam dwie zaspysmile

warszawa.webcamera.pl/
                • mobic Re: Tak u mnie wygląda dziś wieczorem 18.02.21, 13:18
                  Dar Józefa Stalina na kamerce z Warszawy
                  • marii51 Re: Tak u mnie wygląda dziś wieczorem 18.02.21, 15:49
                    mobic napisał:

> Dar Józefa Stalina na kamerce z Warszawy
                    >

lubie wieczorem bo kamerka w tle swiatła i sobie podglądam
                    a Palac ? JEST , CÓŻ JEST I JUŻ smile
                  • marii51 Re:urodzona-gwiazda- 18.02.21, 15:53
                    https://d-tm.ppstatic.pl/kadry/f5/4d/f41e927c1f1779a74adc655d1447.1000.jpg

www.telemagazyn.pl/artykuly/urodzona-gwiazda-odcinek-11-kola-umiera-pawel-dowiaduje-sie-ze-klaudia-musiala-przejsc-aborcje-ktora-uratowala-jej-zycie-streszczenie-odcinka-88804.html
                    • mobic Zdjęcia 19.02.21, 12:52
                      Czy zdjęcia także oglądacie?
                      • marii51 Re: Zdjęcia 19.02.21, 14:39
                        mobic napisał:

> Czy zdjęcia także oglądacie?
                        >
                        >
                        >
                        https://scontent.fpoz4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/152170298_2510927279217220_2026738576620675960_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=vRe4WZ6oRrEAX-sRZeE&_nc_ht=scontent.fpoz4-1.fna&oh=5560f2e9d178573cb0fa579c37ea1767&oe=605386C1
                        • mobic Re: Zdjęcia 20.02.21, 12:25
                          Miłego dnia
                          • marii51 Re:kolejne filmy 13.11.21, 16:06

> a więc oglądac czas np film....
                            www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/Jaroslaw-Kaczynski-vs-Andrzej-Duda.-Ignoruje-kryzys-na-granicy-09-11-2021

a co mi tu wskoczyło 72 letni czy nie mogłby zaopiekować sie Duda A NIE KAPRYSIĆwink
                            na netliksie mam ale odpoczywam i tu mam na ytube kilka ....
                            MAM FILM
                            a_gdyby_tak_nieba_przyblizyc.--marii51
                            • marii51 o dwoch takich..:) 13.11.21, 17:21
                              minęlo aż 59 lat
                              i czytamy ciekawostki o głównych aktorach

https://pbs.twimg.com/media/FD-fmYHXwAsDLyR?format=jpg&name=small

www.se.pl/wiadomosci/polityka/kaczynski-odpalil-w-hotelu-swiece-dymna-przerazajaca-historia-po-latach-ujrzala-swiatlo-dzienne-aa-Pwnu-1Y8H-VvUK.html
                                  • marii51 Re: 22.11.21, 17:17
                                    i juz .>>>.promyk nadzieii :::na tv2
                                    • marii51 Re: Grudzień 2021 na Netfliksie. 27.11.21, 14:05
                                      Grudzień 2021 na Netfliksie. Serialowe i filmowe nowości

Co jeszcze pojawi się na Netfliksie? Nie zabraknie propozycji filmowych – świąteczny czas upłynie nam przy premierze "Psich pazurów" i "The Hand of God". Mocnym uderzeniem będzie widowisko "Nie patrz w górę" z Leonardem DiCaprio i Jennifer Lawrence. Za niewiele ponad dwa tygodnie zobaczymy Sandrę Bullock w obrazie "Niewybaczalne"

.www.onet.pl/film/onetfilm/netflix-nowosci-i-premiery-w-grudniu-2021-co-nas-czeka-zestawienie/q9h5wzn,681c1dfa

BĘDE miała co oglądać .....
    • lenamagda11 Re: czy oglądacie filmy ? 06.12.21, 11:43
      Ja nie oglądam w TV, wkurzają mnie reklamy...
      • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 06.12.21, 13:31

Owszem reklamy
        są bardzo dokuczliwe ..ale czasem mimo to oglądam ..np ROMANSEsmile
        A SYNOWIE zaprosili mnie do konta Netfliksa

-
        • marii51 Re: POJAWI SIĘ NOWOŚĆ 07.12.21, 16:56
          "Żony Miami". Poznajcie luksusowe życie bohaterek nowego reality-show. Ich codzienność to prawdziwy American dream
          Magdalena Staszyńska
          07.12.2021 16:00
          Posłuchaj artykułu

Bohaterki nowego programu "Żony Miami" łączy kilka rzeczy. Są piękne, bogate i doskonale wiedzą, jak korzystać z życia. Poznajcie pięć niezwykłych kobiet, które pod gorącym słońcem Florydy spełniają amerykański sen.
          Żony Miami
          www.plotek.pl/plotek/7,111485,27885509,zony-miami-luksusowe-zycie-bohaterek-nowego-realty-show.html#e=RelRecImg3
              • marii51 dzis w nocy , trafiłam podczas reklamy i ogladalam 11.01.22, 16:39
                - Imigrantka z Kirgizji, Ajka, nielegalnie przebywa w Moskwie.
                Ucieka przed wierzycielami.
                Niedawno urodziła dziecko,
                które zostawiła w szpitalu. Kobieta musi podjąć decyzję, czy o nie walczyć.
                www.telemagazyn.pl/film/ajka-2628106/
                Czas trwania: 100 minut, Gatunek: Dramat obyczajowy
                ~~~~~~~~~~~~żabrała dziecko ze szpitala bo zmusili ja wierzyciele , grożąc ż ejej siostrze ze bedą obcinac po palcu
                  • marii51 filmiki z fb 21.02.22, 17:40
                    tiny.pl/9l1kc
                    marii51 napisała:

przeogromna milośc syna do matki

to drugi niżej film
                    • marii51 Re: filmiki z fb 19.03.22, 16:22
                      Olaf Lubaszenko wyreżyserował przewrotną komedię będącą połączeniem interesujących rozważań
                      o relacjach międzyludzkich i inteligentnego humoru.
                      W obsadzie plejada gwiazd, m.in. Renata Dancewicz, Izabela Kuna,
                      Paulina Holtz, Szymon Bobrowski, Rafał Królikowski i Bartłomiej Topa.

Spektakl „Ludzie inteligentni” zrealizowany przez Tito Productions to świetnie napisane dialogi – efekt wnikliwej obserwacji autora tekstu, francuskiego dramatopisarza i reżysera, Marca Fayeta.Scena Spektaklove w Małej Warszawie – ul. Otwocka 14:

19 marca, godz. 19.00

23 kwietnia, godz. 19.00

27 maja, godz. 19.00 AŻ W WARSZAWIE,,,, ehhwww.se.pl/wiadomosci/polska/oczekujesz-czegos-wiecej-niz-prostej-rozrywki-spotkanie-z-ludzmi-inteligentnymi-ci-to-zapewni-aa-JX3g-BfJF-cuVb.html
                      • marii51 Re: filmiki z fb 19.04.22, 12:03
                        wyprowadzam się na Netfliks i film Poskromienie zlośnicy
                        • zoskowa Re: filmiki z fb 30.04.22, 15:28
                          Parę dni temu, na TV Kultura udało mi się po bardzo długiej przerwie obejrzeć wspaniały film "Uczta Babette" Uczta dla kinomanów.
                          • marii51 Re: filmiki z fb 30.04.22, 16:12
                            wyszukałam i oglądam
                            vider.info/vid/+fxmcenx
                            • marii51 Re: filmiki z fb 28.05.22, 16:28
                              OGLĄDAM dużo filmow wyszukuje na nETFLIKSIE ORAZ Plajer PL
                              PRZYRODNICE UWIELBIAM
                              ora dokumantalne i gdy mogą poznawać biografie sławnych ludzi
                              • pia.ed Filmy... 28.05.22, 20:48
                                Mam12 kanalow szwedzkich i 2 kanaly dunskie, bo mieszkam 20 km lotem ptaka od Kopenhagi..
                                Ogladanie filmow i programow dokumentalnych na tych kanalach w zupelnosci mi wystarcza,
                                bo ile mozna godzin mozna ogladac telewizje? wink
                                • marii51 Re: Filmy... 28.05.22, 22:44
                                  jak najwięcej jak najczęściej...
                                  nic nie robić ani w domu,ani przy uprawach tarasie ..
                                              • marii51 jak to na wyspie gdy BREVIK 25.07.22, 20:34
                                                JEMU SIĘ NIE ODOBALA PARTIA PRACY? WCZORAJ W NOCY TRAFILAM NA TEN FILM.. NAGRANY NA PODSTAWIE OPOWIADANIA UCZESTNIKOW ..
                                                • marii51 Re: jak to na wyspie gdy BREVIK 25.07.22, 20:42
                                                  pia zapominam napisać e oglądam komisarza włoskiego na Romansach ,, mimo,że kryminalne sprawy on prowadzi,, dzięki niemu bo lubie na niego patrzec>wink
                                                  • marii51 Re: jak to na wyspie gdy BREVIK 03.08.22, 10:19
                                                    o jej
                                                    naipierw inny az mi się sam właczył

www.youtube.com/watch?v=Y9dGwoXL5_s
                                                  • marii51 Re: jak to na wyspie gdy BREVIK 07.08.22, 13:03
                                                    pia dla Ciebie nagrywają film ..Profesor Paweł Wolnicki powraca w trzecim sezonie „Szadzi”. Maciej Stuhr, który zagrał rolę psychopatycznego seryjnego zabójcy, dostał również w najnowszym sezonie serialu posadę reżysera. Spoczywała na nim ogromna odpowiedzialność i mało brakowało, a produkcja mogłaby nie dojść do skutku lub mieć gigantyczne opóźnienie. Wszystko przez wypadek, któremu uległ Stuhr. Wskutek wysiłku na planie, doznał kontuzji kolana, która skończyła się natychmiastową operacją. – Mieliśmy trochę przygód podczas realizacji serialu, niekoniecznie przyjemnych. Moja noga, a właściwie kolano, nie wytrzymało trudu jednej ze scen i wylądowałe=przerwę w zdjęciach – powiedział Maciej Stuhr w rozmowie z serwisem Gazeta.plm na stole operacyjnym po dwóch dniach. W związku z tym miałem niezaplanowaną przerwęwww.fakt.pl/plotki/stuhr-trafil-do-szpitala-podczas-krecenia-szadzi-przeszedl-operacje/vmqnwsg
                                                  • marii51 o KUKLIŃSKIM 12.09.22, 10:55
                                                    WRESZCIE OGLĄDAŁAM KTOREJŚ NOCKI O Kuklinskim
                                                    ,,,,,,,,,,,,
                                                    WCZORAJ Polański --poznalam od wojny jego prżycia mamę w ciąży zstrzelili w obozie GESTAPOWCY ..ON URATOWAŁ SIĘ UKRYWAJĄC POD kRAKOWEM
                                                    Z TATĄ ODNALEŻLI SIĘ PO WOJNIE GDY ODWIEDZIŁ SWOJ DOM TAM SPOTKAŁ TATTUSIA
                                                  • marii51 DZIS OD 21 SZEJ DWA ODCINKI O tAJEMNICACH 12.09.22, 10:58

www.telemagazyn.pl/serial/brytyjska-rodzina-krolewska-i-jej-tajemnice-2897166/s1/odc2/
                                                    www.telemagazyn.pl/serial/brytyjska-rodzina-krolewska-i-jej-tajemnice-2897166/s1/odc1/
                                                    --I NIE WIEM,CZY NA netfliks juz oglądałam?
                                                    ale te filmy są pełne interesujących zdazreń,, więc mogę nawet kolejne ogląąć kolejny raz
                                                  • pia.ed THE CROWN 31.10.22, 11:10
                                                    Nie zrozumialam dobrze o czym ta krytyka,
                                                    musze to przeczytac jeszcze raz!
                                                    Nie znam tez tych aktorow, ktorzy krytykuja serial The Crown" ...

www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/APvzOj/the-crown-kritiken-stjarnorna-slar-tillbaka
                                                  • marii51 Re: THE CROWN 31.10.22, 14:33
                                                    ok pia.ed czytaj
                                                    a ja nie znam szwedzkiego więc tu mam tez dlaczego??? Judi Dench skierowała ostrą krytykę pod adresem „Korony”.

Teraz aktorzy serialu Netflix walczą.

- Jestem głęboko rozczarowany współpracownikami – mówi Jonathan Pryce.
                                                    kultura.onet.pl/wiadomosci/judi-dench-krytykuje-serial-the-crown-klamstwa-i-tworzenie-sensacji/1t87ydm
                                                  • pia.ed Ptaki ciernistych krzewow... 12.11.22, 21:57
                                                    Australijski serial z lat 80-tych. W rolach glownych Richard Chamberlain i Rachel Ward. Ogladalas?
                                                    Przypadkowo natrafilam i juz ponad godzine ogladam i slucham wspanialych piosenek z tego serialu...

www.youtube.com/watch?v=wyGME9nDPGo
                                                  • marii51 Re: Ptaki ciernistych krzewow... 13.11.22, 14:55
                                                    dawno dawno temu ten serial // ua piosenka ....piękna
                                                  • marii51 Izabella 24.11.22, 20:49
                                                    SZUKAŁAM POCZYTAC A TU FILM .. 1 odcinek --zostawiam
                                                    vod.tvp.pl/seriale,18/izabela-krolowa-hiszpanii-odcinki,380125/odcinek-1,S01E01,380127
                                                  • marii51 Re: Izabella 15.02.23, 12:22
                                                    --------
                                                  • marii51 Re: Izabella 17.02.23, 11:56
                                                    17, 15TV2 ZAKAZANY OWOC ach te wpadki ,, moje www.telemagazyn.pl/serial/zakazany-owoc-3008824/odcinki/ np.

a dzis collins o 20 stej tvn 7...mam nadzieje ze nie przegapię..
                                                  • marii51 Re: Izabella 28.02.23, 09:22
                                                    bo zgubię film..
                                                    www.cda.pl/video/1952549eb/vfilm
                                                  • marii51 Re: Izabella 05.03.23, 15:47
                                                    www.youtube.com/watch?v=Ubk-kkgNpD0&list=PLkNmOX9z8dYh6eI1HPMBwnJeMBF4zQc44
                                                    ILEŻ TU ODCINKÓW..
                                                  • marii51 Re: Izabella 05.03.23, 16:55
                                                    To za dużo ww .. nie oglądam
                                                  • marii51 zbior literek i podpowiedz 10.03.23, 22:10
                                                    zerknęłam do NETFLIKSA
                                                    I mam
                                                    ;;;Plan na miłość ....
                                                    Czyli ok ok na dużym ekranie mojego LG

.www.filmweb.pl/video/Zwiastun/Plan+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+Zwiastun+nr+2+polski-63810
                                                  • marii51 Re: zbior literek i podpowiedz 10.03.23, 22:12
                                                    marii51 napisała:

> zerknęłam do NETFLIKSA
                                                    > I mam
                                                    > ;;;Plan na miłość ....
                                                    > Czyli ok ok na dużym ekranie mojego LG
                                                    >
                                                    > .www.filmweb.pl/video/Zwiastun/Plan+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87+Zwiastun+nr+2+polski-63810

opis
                                                    ak odnaleźć prawdziwą miłość we współczesnych czasach? Zoe (Lily James), filmowa dokumentalistka szuka odpowiedzi i idealnego faceta w aplikacjach randkowych. Niestety jej relacje z Internetu to pasmo komicznych katastrof, które coraz bardziej niepokoją matkę dziewczyny – Cath (Emma Thompson). Dla sąsiada i przyjaciela Zoe z dzieciństwa – Kazima (Shazad Latif), sposób na ułożenie życia to zaaranżowane przez rodziców małżeństwo z piękną panną młodą z Pakistanu. Kiedy się na nie decyduje, Zoe postanawia towarzyszyć mu w pełnej nadziei podróż z Londynu do Lahore. Chcąc sfilmować ślub przyjaciela z wybraną przez rodzinę nieznajomą, sama zaczyna zastanawiać się, czy to odmienne podejście do tematu miłości może ją czegoś nauczyć?
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: zbior literek i podpowiedz 11.03.23, 00:09
                                                    Ale to nie ten...
                                                    Na Netflixie jest to:

www.filmweb.pl/serial/Plan+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2018-814149
                                                  • marii51 Re: zbior literek i podpowiedz 11.03.23, 09:43
                                                    a tu jeszcze coś o tym tytule?
                                                    Plan na miłość.... ??zbiorku liter?

ja już nie wiem sama co oglądaćsmile
                                                    a mam jedynie Netfliks =-odrazu zauważylam,
                                                    że Nefliks ma serial ... Plan NA MIŁOŚĆ /
                                                    pomyslalam -
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: zbior literek i podpowiedz 11.03.23, 12:26
                                                    Myślę, że póki próbują zarabiać na dystrybucji kinowej to nie dadzą na platformy z abonamentami.
                                                    Wśród producentów widzę jest studio z grupy Canal+; więc pewnie tam gdzieś najpierw wypłynie.
                                                    No i zawsze możesz sprawdzać, czy ktoś pirata nie wrzucił na CDA - ale takie nowe producenci szybko blokują.
                                                  • marii51 Re: zbior literek i podpowiedz 19.03.23, 15:01
                                                    dzięki Turecki, dzięki
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: zbior literek i podpowiedz 21.03.23, 11:59
                                                    Mario, to nie tak. Musiałem nagle wyjechać w sprawach rodzinnych i zamknąłem kinoteatr dla wszystkich. Teraz powinien już być otwarty ponownie.
                                                  • marii51 Re: zbior literek i podpowiedz 21.03.23, 12:12
                                                    Witam powrotnie ..
                                                    ok , wszystko ok, znam tę metode, oby s nie klikn la zamknij forum, bo nie wroci siesmile
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: zbior literek i podpowiedz 21.03.23, 12:15
                                                    Odwrotnie - zamknięte można ponownie otworzyć.
                                                    UKRYTEGO nie można.
                                                    Takie są tu zasady.
                                                  • marii51 Re: zbior literek i podpowiedz 21.03.23, 13:11
                                                    winkACH WIOSNA
                                                    babcie mają zwrot głowy bo na wagary nie idą... smilemyślę na-opak...
                                                    ps
                                                    racja racja co do ww ,,
                                                    a kto ma rację stawiać bedzie codziennie kolacjęsmile
                                                  • marii51 Re: zbior literek i podpowiedz 03.09.23, 09:28
                                                    DZIS .. NAD NIEMNEM
                                                    JAK
                                                    koljny raz i nie nudzi mi się, o nie!
                                                  • marii51 Re: NOWY FILM I JESZCZE O miłości.. hmm 12.09.23, 17:12
                                                    NADAL OGLĄDAM 17,15 TV2 TRWA PODZIWIAM grę kobiet
                                                  • marii51 Re: NOWY FILM I JESZCZE O miłości.. hmm 13.09.23, 14:45
                                                    marii51 napisała:

> NADAL OGLĄDAM 17,15 TV2 TRWA PODZIWIAM grę kobiet
                                                    >
                                                    nawet mogę przegląd na jesienną szarugę i niektóre bis odcinki...

vod.tvp.pl/seriale,18/zakazany-owoc-odcinki,274630/odcinek-1,S01E01,313970
                                                  • marii51 Re: NOWY FILM I JESZCZE O miłości.. hmm 14.09.23, 16:26
                                                    TO tak na za jakis czas,,,

O filmie „Płytki facet" mówi się dziś, że jest prawdopodobnie najbardziej fatfobiczną pozycją w historii kina. Główny bohater (Jack Black) zostaje w nim zahipnotyzowany, by przestać skupiać się na urodzie potencjalnych partnerek. W ramach kary wydaje mu się, że gruba Rosemary (Gwyneth Paltrow) jest zjawiskowo piękna. Zakochuje się w niej, mimo że bliscy i znajomi odradzają mu taki „mezalians". Całość jest po prostu nieśmiesznym skeczem o grubości rodem z kabaretu niskich lotów. Znajdziemy tu nieśmiertelne żarty z dużej bielizny, łamiących się krzeseł i zamawiania w restauracji porcji XXL. Część scen znana ze swojej szczupłości Paltrow zagrała z pomocą pogrubiającego kostiumu i karykaturalnej charakteryzacji. Jednak gdy na ekranie widzimy zbliżenia na fragmenty ciała bohaterki (a jest ich sporo, bo czymże byłby ubaw z grubych bez pokazywania „mankamentów" ich urody), mamy przed oczami ciało autentycznej kobiety, Ivy Snitzer.
                                                    Tekst linku
    • kochamzapachfrezji Re: czy oglądacie filmy ? 15.09.23, 07:05
      www.filmweb.pl/film/W%C5%82oskie+wakacje-2020-854974Polecam
      • kochamzapachfrezji Re: czy oglądacie filmy ? 15.09.23, 07:06
        www.filmweb.pl/film/W%C5%82oskie+wakacje-2020-854974
        • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 16.09.23, 16:40
          FILMY web są płatne?
          • kochamzapachfrezji Re: czy oglądacie filmy ? 16.09.23, 18:45
            Na canal+ są płatne.
        • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 16.09.23, 16:45
          DRAMAT www.youtube.com/watch?v=KB-8mWZ-Mk0

albo Wczorajsze dzieci
          www.youtube.com/watch?v=gAmqVXQSsnw
          • kochamzapachfrezji Re: czy oglądacie filmy ? 16.09.23, 18:48
            Dzięki, może jutro obejrzę, jak będzie na canal +. Miłego wieczorusmile
            • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 16.11.23, 16:30

W czwartek na Netfliksa wleciały cztery pierwsze odcinki finałowego sezonu "The Crown". Kiedy premiera drugiej części i co w niej zobaczymy? Czy będzie siódmy szon? Oto wszystko, co musicie wiedzieć.

ps sprawdzilam i mamy już na netflix

natemat.pl/524836,the-crown-kiedy-premiera-drugiej-czesci-szostego-sezonu-juz-niedlugo
              • asdzxcvfsrggxdfsd Re: czy oglądacie filmy ? 17.11.23, 12:19
                marii51 napisała:

>
                > W czwartek na Netfliksa wleciały cztery pierwsze odcinki finałowego sezonu "The
                > Crown". Kiedy premiera drugiej części i co w niej zobaczymy? Czy będzie siódmy
                > szon? Oto wszystko, co musicie wiedzieć.
                >
                >
                > ps sprawdzilam i mamy już na netflix

O to muszę żonie powiedzieć.
                Nie wiem jak tam ma dalej iść, ale po śmierci Elżbiety zapowiadali, że na tym zakończą.
              • kochamzapachfrezji Re: czy oglądacie filmy ? 20.11.23, 17:30
                Ostatnio obejrzałam wzruszający film: Światło, którego nie widać. Polecam
                • marii51 Re: czy oglądacie filmy ? 04.01.24, 22:19
                  CZAS POMYKA I ZAPASY FILMÓW WIELKIE ..OGROMNE...SPR ŚWIATŁO,
                  zbiorkuliterek = DZIĘKI
                  ALE DZIS MAM SERIAŁ1 odc OD 21,50 NA TV2
                  a jest nowy dodany PRżYNAJMNIEJ JA SŁYSZAŁAM ZE ..PONOĆ WARTO POOGLĄDAĆ
                  TYTUŁ 1670 rózne są zdania..a;e jak zobacze to się dowiem.....
                  • marii51 Re: TYM RAZEMO SPKTAKLU 13.04.24, 21:59
                    www.pap.pl/aktualnosci/nowy-spektakl-krzysztofa-warlikowskiego-pt-elizabeth-costello-poruszony-zostanie-temat
                    • marii51 Re: TYM RAZEMO SPKTAKLU 13.04.24, 22:04
                      TRESCI ŻADNEJ NIE SKOPIJĘ, ZWYCZANIE PRZECZYTAM CAŁOŚĆ I DOWIEM SIĘ
                      JAK TO KOBIETA MA MOĆ MILOŚCI , POŻĄDANIA NA STARSZYM WIEKU

Tekst linku
                      • marii51 O KALINIE JEDRUSIK 18.06.24, 23:02
                        DRUGI RAZ ..
                        > TVP MIAŁAM DO OGLĄDANIA,,
                        FAJNA DOBRALI AKTORKĘ
                        • marii51 Re: O KALINIE JEDRUSIK 20.06.24, 17:35
                          wczoraj o PECZ ,, I KROLU DANII //JUZ PO SLUBIE

kolejna wersja a ja ogladan

i o KtoloWej IZABELLI ..PÓZNO W NOCY ..
                          • marii51 Re: O KALINIE JEDRUSIK 23.07.24, 21:37
                            oglądam bo odkryłam kanał ,Że posiadam
                            HOLLIWODsmile ..
                            • marii51 Re: O KALINIE JEDRUSIK 20.09.24, 20:20
                              OGLĄDAMY I JESZCZE DO PÓŻNA W NOCY.........
                              wczoraj trafiłam na film o rządach 8letnich pisu nie wiem jaki tytuł Beata Szydło znana aktorka ..sietnie zagrała ,, Maciarewicz i jego wybraniec MISIEWICZ ..
                              NAWET NIE ZAUWAŻYLAM,ŻE TAKI FILM ŻE JUŻ WŁASNIE ZOSTAŁ NAGRANY
                              • marii51 mATKI ŻONY I KOCHANKI 30.10.24, 13:58
                                ZANIM NAGRANO seksmisję to seriał był oglądany wyczekiwany ..

telemagazyn.pl/matki-zony-i-kochanki-rozpalaly-meskie-serca-i-pokazywaly-kobietom-jak-zyc-po-swojemu-lata-90-nalezaly-do-nich/ar/c13-16837699
                                • marii51 Re: mATKI ŻONY I KOCHANKI 05.01.25, 20:20
                                  Tekst linku
                                  CZYLI FILM tAJEMNICZY MILIADREDER
                                      • marii51 Re: \jest taki KANAŁ ZERO 21.03.25, 17:12
                                        mam juz udostępniony film 4 ODCINKOWY
                                        O 13 L CHŁOPCU
                                        MOWI SIĘ ŻE TO WYCISKACZ ŁES

JAK NIE DAM RADY TO ZROBIĘ ..WYŁĄCZ A MAM 100 TKI INNYCH DO WYBORU
                                        • marii51 Re: \jest taki KANAŁ ZERO 08.07.25, 15:12
                                          JASNE,ŻE FILMY TO MOJA ODSKOCZNIA WUPOCZYNEK
                                          RELAKS NAJWAŻNIEJSZE ŻE NAPRAWIŁ MI SIĘ UMYSŁ I POTRAFIE SPOKOJNIUTKO SOBIE OGLĄDAĆ BO CHOROBY NISZCZĄ PODSWIADOMOŚC NIESTETY ,, ŻE NAWET MODLITWY DO KONCA NIE POTRAFIŁAM SKUPIC I POWIEDZIEĆ
                                          CHCE WRÓCIC DO

qichowych wzgórz na netfliksie
                                          BO JAK./ JAK MOGŁA NAM TAK SZYBKO UCIEC
                                          Z TEGO NASZEGO swiata oraz poszukac filmu o ANI PRZYBYLSKIEJ JEJ BIOGRAFIE,,,
                                          • marii51 Re: \jest taki KANAŁ ZERO 01.08.25, 15:19
                                            ogladalałam film o dwoch koietach
                                            kyóre ubiegały się o eutanazję w USA
                                            Z POWODU BÓLU KTORY UMĘCZAŁ JE DO NIEMOZLIWOŚCI...
                                            • marii51 /Morderstwa-w-Arbois 26.09.25, 17:30
                                              moja reakcja .. tona pewno cos strasznego..
                                              przegapiłam a wczoraj pomyślałam ... zobaczę
                                              .. i bardzo mnie zainteresował.. czekam na 2 x
                                              więcOpis
                                              Zostaje zamordowany znany biolog Adrien Bailly, który od pewnego czasu przebywał na emeryturze. Jego ciało sprawca zbrodni podrzuca do muzeum Ludwika Pasteura w Arbois. Jak się okazuje, przyczyną śmieci mężczyzny było wstrzyknięcie mu wirusa wścieklizny. Kapitan miejscowej żandarmerii Hugo Villermoz (Samir Boitard) oraz przeniesiona tu niedawno prokuratorka Julie Dorleac (Sophie de Fürst) muszą ustalić, komu mogło zależeć na śmierci naukowca. Villermoz dochodzi niebawem do wniosku, że pani prokurator bardzo dużo wie na jego temat. Okazuje się również, że śledztwo w sprawie śmierci Adriena Bailly'ego to nie jedyny powód przyjazdu kobiety do Arbois.

www.teleman.pl/tv/Morderstwa-w-Arbois-2589854
                                              • marii51 SERIALE SA NA Canał + 16.12.25, 22:39
                                                PANOWIE LUBIĄ NP TAKI.
                                                .
                                                play.google.com/store/apps/eventdetails/4830174614663816248?hl=pl
                                                ps BO MI TRAILO SIE NA GREIS księżna MONACko ORAZ Merlin M
                                                SZKODA ZE NOCĄ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka