marii51 04.01.09, 11:58 nie uzależniona od komputeryzacji.. nie nie jestem żoną i swoje obowiązki znam.. papa.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: marii51-- ? 04.01.09, 12:08 Się denerwuję jak coś zepsuje sie w komputerze lub akurat nie mam internetu. Nazywam to pępowiną. Nie siedzę przy komputerze non stop.Od czasu do czasu dla odpoczynku. Ale jak nie mam takiej możliwość to jak z papierosami,które palę. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: marii51-- ? 04.01.09, 12:16 komputer poznalam juz dawno,w pracy,bardzo lubilam ukladac swoje programiki,ktore usprawnialy mi prace(nie jestem z zawodu informatykiem),na forum gazety pisze juz siodmy rok, ale nie bez przerwy Odpowiedz Link
tesunia Re: marii51-- ? 26.01.09, 11:30 boje sie by nie narobic balaganu watkowego, umiescilam wpis do Groszka o psiunce w temacie o ptaszkach,niewiem,moze bedziesz zla?? wiec masz dozwolenie by przeniesc temacik do odpowiedniego dzialu dzieki. Odpowiedz Link
tesunia Re: marii51-- ?zdjecia 26.01.09, 12:00 Kochana wieczorkiem zasypie Cie zdjeciami do umieszczenia,wiec zrob miejsce na poczcie) dzieki za pomoc, sama wczoraj tez probowalam i qurcze zadno mi nie wchodzi( moze bys mnie pokierowala przez telefon,ja podzwonie do Ciebie i bedziesz mnie za lapke prowadzic,jak fleur1,pierwsza proba udana a puzniej totalne fiasko. via priwa wieczorkiem podaj swoj tel nr,jak chcesz oczywiscie. Odpowiedz Link
marii51 Re: marii51-- ?zdjecia 26.01.09, 12:14 tesuniu-dzis mam --duzo spraw- i wieczorkiem musze byc w umowionym spotkanku Odpowiedz Link
tesunia Re: marii51-- ?zdjecia 26.01.09, 12:34 Skarbie udalo sie.....ale jestem szczesliwa. dziek za cierpliwa pomoc, a telefonkowac bedziemy jeszcze,jak czas bedziem mialy. Odpowiedz Link
tesunia Re: za dluga czolowka 29.01.09, 15:25 *Marii, nie obraz sie, ja naleze do takich wiecznie marudzacych,ale mysle,ze to niegroznie brzmi) dla mnie jest czolowka co nieco za dluga, musze ciagnac do poczatkow watkow za dlugo, moze dalo by sie cos pomniejszyc/rozciagnac by latwiej bylo widac tematy gdy chce sie wklicac cus, pozdrawiam..... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: za dluga czolowka 29.01.09, 16:01 Tak tak... też tak myślę,ale nie śmiałam.Można dać mniejsze rysuneczki albo tekst, czy też linki przybliżyć do siebie...Delete..po prawej stronie Entera. Odpowiedz Link
tesunia Re: za dluga czolowka-ooooooooo!!!!!! 31.01.09, 10:38 bardzo,bardzowato dziekuje Marii, fajnie teraz sie ma przed oczami temaciki bez extra posuwania paluszkiem. puchar mozemy miec w danym dniu switowania dla podkreslenia zdarzenia. usciski Odpowiedz Link
tesunia Re: mam nadzieje,ze bedzie mile spotkanie 03.02.09, 17:30 tak szefowo, bardzo sie ciesze i czekam na to spotkanie, ustalilysmy,ze ,jak ciepelko nastanie to sie spotkamy. PS;..widze,ze czytasz zaleglosci, a jak w goscinie bylo??chyba milo prawda) zycze milego wieczoru. Odpowiedz Link
tesunia Re: uprasza sie o niechorowanie!! 03.02.09, 18:09 o jeja...obys jakiegos grypidla nie podlapala,strasznie zlosliwy w tym roku...... kuruj sie czym sie da i badz zdrowa. Odpowiedz Link
tesunia Re: oj,wiem,wiem 03.02.09, 18:27 jakie slubne potrafia byc, moj chyba podobny do Twojego slubnego Marii, ale nidaj sie Dobra Kobieto) na dzis to slubny sie postaral,zrobil herbatke do kolacji a ze zakupil dobre jaja,wiec sadzone z buleczka grachamowa juz pochlonelamaz cztery zoldka zjadlam,czyli dwie bulki ,kazde jajko mialo po dwa zoldka;9 Odpowiedz Link
tesunia Re: dziura ozonowa;)) 03.02.09, 18:45 wejdz znowu na "zarzadzaj forum" i delikanie zmniejsz odstep,to widac jak masz do tematow,ja zostawiam na koncu "*"to wiem ze musze uszczuplic by wlasnie nie powstala dziura. Odpowiedz Link
tesunia Re: dziura ozonowa;)) 03.02.09, 18:51 wpadlam do siebie na chwile by sprawdzic, a wiec w tej rameczce Mari co zmieniamy, widac,jak ten niebieski paseczek sie skraca lub poszeza, zrob myszka kreseczke najnizej/najblizej dolnego kantu tej rameczki i cofaj klawiszem do tylu,jakbys chciala zlikwidowac jakas literke,bedziesz widziec,jak ta kreseczka sie podnosi do gory i kiedy bedzie dokladnie pod ostanim dodanym linkiem to juz jest OK czyli dobry odstep. Odpowiedz Link
paulina303 Re: dziura ozonowa;)) 03.02.09, 19:28 Marii, jeśli chcesz zaprosić kogoś do listy przyjaciół w swojej wizytówce, to kliknij na 'edytuj swoją wizytówkę', pokaże Ci się druga strona, a u góry okienko 'przyjaciele'. Klikasz i pojawia się okienko, tam wpisujesz nick osoby, którą chcesz zaprosić i zaproszenie do niej poleci Odpowiedz Link
tesunia Re: dziura ozonowa;)) 04.02.09, 10:51 *Paulinko, fajny tips na przyjaciol, musze wyprobowac *Marii doczytalam sie w watku dobranockowym ze trzecia ciaza u ciebie to blizniacza?? tak?? pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
tesunia Re: blizniaki 04.02.09, 19:48 loooooooooo,ranyyyyyyyyyyyyyy ale mialas fajniutko) powiem Ci,ze ja tez jednojajowiec z siostra) Skarbie jak masz czas na telefon,to podaj na prywatna poczte to zadzwonie i za raczke wyprowadze z dziury, mam zalatwione rozmowy do kraju tansze niz tu dzwonie. Odpowiedz Link
tesunia Re: dziura znikla 05.02.09, 17:48 no,poradzilas sobie w koncu) teraz zas uwazaj gdyn powiesisz nas w czolowce z Muraszka,bysmy w nia nie wpadly) zycze udanego wieczoru. Odpowiedz Link
tesunia Re: umieszcczanie napisu na obrazku 09.02.09, 11:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48033&w=91062113 tu sobie poczytaj Mari dzis u dzieciecia bede prubowac: milego dnia zycze. Odpowiedz Link
tesunia Re: ja numerkowa;)) 09.02.09, 11:46 o jejaaaaaaaaaaaaaaaa.. Marii, nie musialas mnie obwieszac) ale dzieki, milo tu u Ciebie Odpowiedz Link
tesunia Re: kaczuszkowo 09.02.09, 12:24 caly czas rozwazm mysl,czy dzis sie udac nad morze, wiej lodowady wiatr,a tam bedzie jeszcze zimniej mam rowniez na pamieci te kaczuszki,lornetke bym wziela by moze cos wylowic) ale napisze,jak cos bym zlowila Odpowiedz Link
tesunia Re: Szefowo 12.02.09, 12:07 musi byc zmiana w czolowce Annarez z 2700, a z drugiej strony to faktycznie wywinelam numerek samo-seksowy) udanego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Szefowo - 2777 12.02.09, 19:18 lubisz siodemeczki wiec wywinelam Ci taki numerek 2777) ale prosze niewywieszaj mnie,niecha Anne sobie powisi) Odpowiedz Link