ktosia57 09.01.09, 20:56 Moj chrześniak kończy 40 lat nie mam pomysłu na prezent.Jak pomyślę ,że to było takie maleństwo a tu bach 40 lat to jaki ze mnie zabytek ho,ho !! Poradżcie co kupić? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 To nie tylko 10.01.09, 10:03 mężczyzna ,ale i chrześniak. Na dodatek taka piękna okrągła cyferka..40. Trudna sprawa. Z prezentami dla mężczyzn zawsze miałam kłopot Piekny portfel? Książka_album?...no nie wiem Alkohol?...bez sensu nie wymyślę,a chciałabym pomóc sory Odpowiedz Link
tesunia Re: To nie tylko 10.01.09, 13:38 hmmmmmmmmmmmmmmmmmm...??? jak znasz jego zainteresowania to cos w tym kierunku, sama mam chrzesniaka trzydziestolatka,kontak sie urwal niemal zaraz po chrzcinach,odnalazl mnie w Naszej Klasie, i naprawde tez niewiem co bym musiala zakupic. a moze jakas karte wstepu na silownie/gabinet kosmetyczny/basen?? czy bilet na weekend gdzies w ciekawe miejsce dla dwoch osob, lub na obiad do restauracji, w koncu to okragle urodziny wiec trzba jakos uswiecic "godnie". zycze duzo pieknych dni dla chrzesniaka. Odpowiedz Link