cieplanata 02.03.09, 17:41 na 4400, proszę brać aktywny udział w dyskusji, bo muszę szybko złapać 4400 mam okropnie dużo pracy, przez Was muszę w garderobie ciuchy układać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Dziś poluję 02.03.09, 17:52 poluj Natko poluj, a w garderobie.. hmmm, Było gdzieś tak... Mąż w delegacji- sąsiad odwiedza żoneczkę a tu nagle mąż akurat nie o zapowiedzianym czasie wraca do domu- więc sąsiad schować musiał się do szafy chyba z garderobą?--uff- mój wróci -to dokończę... bo ktoś do mnie poka Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziś poluję--cd..:) 02.03.09, 18:07 "" Mąż w delegacji- żoneczkę sąsiad odwiedza- są w miłosnym ujęciu a tu nagle mąż akurat nie o zapowiedzianym czasie wraca do domu- więc sąsiad schować musiał się do szafy chyba z garderobą?-- Żona nie zdażyła się nawet ubrać- mówi że jest chora- mąż kieruje się do szafy - żona woła nie zaglądaj, bo tam straszy-- mąż otwiera szafę wystrasza sie mocno... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: Dziś poluję 02.03.09, 18:26 Ja już dzisiaj ładny numerek nieoczekiwanie wywinęłam 4343 Teraz Twoja kolej Natalio.Nie wiem,czy dasz radę,bo coś dzisiaj nas mało.A więc poluj. Odpowiedz Link
annrez Re: Dziś poluję 02.03.09, 19:11 zycze powodzenia ,mnie sie cos kiedys udalo upolowac ! Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziś poluję 02.03.09, 19:15 witajcie,witajcie, juz jestem, bylam "nieco zakercona,jak sloik" troszke sie nadzialo ..... dzis ladne zakupy mieskowe upolowalam i sie ciesze) a numereczki to faktycznie sliczne wywijacie) milego wieczoru zycze. Odpowiedz Link
marii51 Re: Dziś poluję 02.03.09, 19:22 tesuńku- dobrze, że jesteś- myślałam o TOBIE- nio dobrze , że już dobrze Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziś poluję 19:52 -- 4 400 02.03.09, 19:57 gdzie sie podzialas natalko?? tak niechcaco mi sie wystukalo:=)) gratulacje wszystkim przy tej okazji ,bosmy wszystkie sie przyczynily do tej cyferki. Odpowiedz Link