marii51 09.03.09, 14:10 wiele osób narzeka na to zjawisko- nachodzi i już!moze poradzimy sobie nawzajem co z tym fantem zrobić? .. po 1 spacer- ,po drugie spacer Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaga_22 Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 15:58 Dzisiaj to sobie chyba nie pogadamy, apatia wzięła górę. Spacer dobra rzecz,tylko jak siebie zmusić. Odpowiedz Link
tesunia Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 16:02 czesc dziewczynki)))))))))))))))))))))))))))) jaka apataia? cieszcie sie bo to juz niemal wiosna - radosna, u mnie, choc bardzo mglscie,ale mam siostre pod bokiem i mamy sobie fajniusio o) narobie wam smaku na placki kartoflane, no co?? trzeba sobie huimorek choc smakowy poprawic) miejcie sobie milunio, pozniej wpadne na ociupinke dluzej) Odpowiedz Link
jaga_22 Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 16:34 Tesuniu...Ty to masz siostrę,to masz dobrze a ja co? chyba sobie narysuję. Odpowiedz Link
marii51 Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 17:04 ja też nie mam siostry wcale-malutkie zmarły dwie- także Jaguś - tak z nami jest- a tesunia placuchy nam robi- ona ma siostrunie bliżniaczkę- i razem mieszkaja niedaleko ? w Szwecjii- "o muszę podpytaĆ ile drogi ma do siostry//... Odpowiedz Link
jaga_22 Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 19:07 Placki ziemniaczane są bardzo zarażliwe. Odpowiedz Link
bret.2 Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 22:54 oj drogie Panie gdybym mogl Wam zaspiewac to bym zaspiewal : "swiat nie jest taki zly ,swiat nie jest wcale mdly niech no tylko zakwitna jablonie...." Wyobrazasie sobie jest cieplo swieci slonce i kwitna wszystkie jablonie w Polsce a Wy o jakiejs depresji do ciorta z nia niech zyje wiosna pozdrawiam Odpowiedz Link
tesunia Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 09.03.09, 23:24 o!, widze humorek wraca z piesnia na "paluszkach",dzieki bertowi, ktorego witam bardzo cieplutko, zdradze tajemnice, ktora marii sobie glowke zaprzata mam do siostry kwadransik samochodem,no chyba ze autostrada pojade ,jestem wtedy wczesniej po plackach jeszcze zapach czuje w calej chatce,uszch( wietrzylam,ale mgla nie pozwolila na lepsze powietrze. Odpowiedz Link
jaga_22 Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 10.03.09, 10:36 Piękny widok kwitnące jabłonie.Bret.2 spowodował,że zapragnęłam ujrzeć je natychmiast,a jeszcze do tego piękna piosenka.Jestem w niebie www.youtube.com/watch?v=yu_6fx-bCK8 Odpowiedz Link
dobra-kobieta Re: WIOSNą - Apatia ściga... ? 10.03.09, 12:27 no to przynajmniej wiem, czemu mi sie czasem nic nie chce i czuje sie usprawiedliwiona! A spacer, czy nawet bieg często zaliczam..... Odpowiedz Link