jana2706 26.03.09, 10:24 jaga_22 uciekla ? marii,tych moderujacych lepiej 'schowac', mniej bedzie zazdrosnikow Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: tak zrobimy.. 26.03.09, 10:52 tropisiu- jaga22- urlop w moderowaniu-przedświąteczny czas- - ło matko- jak w sejmie- mi to wyszło.. a gdyby tak nieba przybliżyć po zimie obudziłam się... - patrzę.. zerkam.. Odpowiedz Link
tesunia Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 11:03 a ja jakos nie rozumie, by chowac moderujacych, tam gdzie bywam,jest tez kilka moderujacych i jakos nikt z tego nie robi problemu, a zazdrosc??z czego??,ze nie zostali mianowani na wspolprace moderowania,to sama mysl sie nasuwa,i podejzewam, ("tu prosze bez urazy z mojej strony)", ze to przenoszenie,jak Mari twierdzi na inne foruma naszych watkow,musi robic osoba z tego forum,ktora chcialaby moze tez moderowac,ale moge sie mylic,nikogo nie podejzewam,tylko tak "glosno snuje tok logicznego myslenia". Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 11:43 Nie wiedziałam,że można być zazdrosnym o moderowanie. Moderuję na trzech forach. Pierwsze było"Dlaczego kocham". Propozycja mnie bardziej zaniepokoiła niż uradowała. To bardzo wrażliwe i delikatne forum. Zgodziłam się z zastrzeżeniem,że jeśli mnie to przerośnie podam się do dymisji Potem ,gdy zobaczyłam jak to jest przestałam się tak bardzo przejmować. Zrozumiałam ,że wystarczy obserwować i interweniować w przypadku chamstwa ,złych intencji itd. Przenoszenie wątków na inne fora? Po co? Czyżby ktoś nie był w stanie stworzyć własnego wątku-pomysłu? Czy jednym godnym dysputy tematem ,dla tego kogoś,jest "recenzowanie" innych? W takim razie współczuję takiego "miłego"życia)) Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 12:00 tropisiu- ok, nie ma co.. tesunia inaczej zrozumiała ja napisałam, że na pewnym forum plotkują na temat mojego forum- nawet stosują "copi" niektórych postów stąd- żeby udowodnić ?..moją trudno to określić o co im chodzi?- "niebiańskiego forum"jednej z tych osób wcale- nie znam- o tak- chyba tak? tak jak tropisiu napisałaś..chyba? ""Czy jednym godnym dysputy tematem ,dla tego kogoś,jest "recenzowanie" innych?" a gdyby tak nieba przybliżyć po zimie obudziłam się... - patrzę.. zerkam.. Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 12:11 ja też -po- za dwa dni 3miesięcznym moderowaniu- jak ty tropisiu wiem-podobne mam wnioski-.. "Zrozumiałam ,że wystarczy obserwować i interweniować w przypadku chamstwa ,złych intencji itd__ tak napisal jana2706 Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 12:17 musiałam moj własny post skreslić- wkradł się tam tyci błąd jezykowy teraz dobrze już.. może masz racje- jana-raczej zazdrosników sporo jest- bo czytając na pewnym forum zrozumiałam-ani razu tam nie byłam- a mocno moderujących obgadują- tak trudzą się ,aż tu przychodzą i kopijują treści postów - Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 19:48 Ktosik mnie obgaduje? Bo nie wiem,moderatora czy właściciela forum? A gdzie? Jakby co. Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 22:26 tym ""tropem_misia1 napisała: > Ktosik mnie obgaduje? > Bo nie wiem,moderatora czy właściciela forum? > A gdzie? > Jakby co.""" odpowiedż wysłałam pocztą oto postem tropisiu masz 6666 hurrra_ jana 2706- po tesuni była tropcia patrz godziny.. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 22:43 Dobrze,że to były cztery szóstki Odpowiedz Link
jana2706 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 12:18 fakt,nie bywam u was czesto,dzisiaj zobaczylam,ze juz nie moderuje jaga_22(uwazam ,ze jest swietna)i stad moje sugestie,nie chcialam wywolac zamieszania Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 13:04 jana2706- jeśli ludzie czytają moje wpisy- moje forum to mój taki azyl tworzę -mam pomysły- nawet nienudne Odpowiedz Link
tesunia Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 16:57 alez Marii pokrecilas,ojejajaaaaaaaaaaaaaaaa szkoda,ze Jaga nie jest wspolmoderatorka z Toba, nie moglyscie sie jakos umowic,co ktora bedzie zmieniac w czolowce? czy cos nowego dokladac?. ech Marii.....no uczymy sie w koncu caly czas ,jak zarzadzc wspolnie. Odpowiedz Link
jana2706 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 26.03.09, 20:43 tes,twoje cztery szostki 6666 Odpowiedz Link
tesunia Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 27.03.09, 07:27 *Janna szefowa stwierdzila,ze to Tropcia trafila, akceptuje z pokora werdykt szefa,nie gonilam za cyferka a za trescia /zawartoscia wpisow. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 27.03.09, 09:50 Moje?Twoje? Czy to tak naprawdę ważne? Ważne,że forum żyje i rozkwita. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 20.04.09, 17:04 W pracy obrazki mi się nie pojawiają to piszę, w domu już nie piszę, bo przesuwanie strony za każdym postem mnie nudzi Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 20.04.09, 18:25 a ja nie wiem? co nudzi sybeliussa?-wyjaśnij -proszę- moze da się jakoś umodernizować a gdyby tak nieba przybliżyć Odpowiedz Link
marii51 Re: tak zrobimy..a moze sie zastanowimy? 07.10.09, 17:58 Lubię wrócić i poczytać- fajnie to tak już historia--malutka Odpowiedz Link