debi_bebi 24.01.14, 06:44 Dwulatek potrącił kobietę Wygląda na to, że rozpiętość wiekowa niebezpiecznych osobników znacznie się poszerza. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 08:02 ten to niebezpieczny przez przypadek dłubał sobie w autku świata ciekaw jak to brzdąc a bo jak dziecko dorasta do ud i się spionizowało to potrza ócz naokoło głowy przeważnie po to by sobie krzywdy nie zrobiło Odpowiedz Link
zegor Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 10:26 Powinni szczyla przebadać alkomatem o bezwzględnym zabraniu prawa jazdy nawet nie wspomnę ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 18:51 Myślisz, ze jak uruchomił samochód, to nadmuchać balonika nie da rady? Dzisiejsze maluchy to nie to samo, co my, jak byliśmy w ich wieku, chociaż po Zegorze pewnie wszystkiego można się było spodziewać Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 19:00 Strach pomysleć, jaki numer wywinie, gdy będzie miał 4 lata ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 19:21 Otóż to! Tak jak Tropcia napisała- trzeba mieć oczy naokoło głowy. W tym miejscu cieszę się niepomiernie, że moja pociecha już dawno odchowana i że jakoś nie spieszy jej się, żeby ze mnie zrobić babcię. Mnie sie też ani trochę do tego nie spieszy. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 19:31 Dobrze, że tak się to skończyło, bo mogło tragiczniej. Tak to jest, kiedy się zostawia kluczyki w stacyjce....moja znajoma też zostawiła kluczyki w stacyjce i poszła otworzyc garaż. W tym czasie 6 latek odpalił samochód i z impetem uderzył w róg domu....nie chce nawet mysleć, co by było, gdyby tak ..trafił w mamę... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 19:36 Miałby maminą marmoladę. Niektórzy rodzice nie maja za grosz wyobraźni, i niejako sami podstawiają pociechom niebezpieczne przedmioty do zabawy. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 19:47 .. i to żadnej wyobrażni!!... czasem widzę, jak maluchy bawią się same na balkonach, bez opieki dorosłych... bałabym się zostawić takie pryszcza samego....bo w kombinowaniu, to sa mistrzami przecież A póżniej płacz i lament Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:11 Tia, płacz i lament poniewczasie. Coraz więcej mamy takich wypadków z niedopatrzenia dorosłych. Uważam, że niektórzy w ogóle nie powinni mieć dzieci, bo się zwyczajnie do tego nie nadają. Odpowiedz Link
rudka-a Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:54 Słuszna racja... ale jeśli już się pojawią na tym świecie wyznają zasadę..jakoś się wychowają....i liczą na łut szczęścia.. Odpowiedz Link
zegor Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 20:43 No,można było )))) Ale teraz jestem grzeczny ! Młodość musi się wyszumieć, starość musi się....wyszurać ) Odpowiedz Link
zegor Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:15 Albo kapciami.... albo po obiadku w kibelku przeszura....)))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:26 Ooo, a przy czym? Może przy czapeczce? Bardzo lubię czapeczki z pomponikami i cieszy mnie, ze nie stanowią juz asortymentu garderoby wyłącznie dziecięcej Odpowiedz Link
zegor Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:30 Kiedyś było takie forum,nie wiem,czy jeszcze jest "Lubię pomponiki" to było chyba dla dorosłych ))) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:34 Była też gazetka internetowa "Nowy Pompon" z niestworzonymi historyjkami O, sprawdzilam, i nadal jest Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:38 Ty sam popatrz - my tu tez nadal jesteśmy Odpowiedz Link
zegor Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:45 Przerwę miałem długą i ,szczerze mówiąc,za bardzo się nie pchałem bo nie znając nikogo ciężko wejść w jakieś grono Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:48 Racja, łatwiej z zaprzyjaźnionym zasysaczem, ale abstrahując od wszystkiego, świetnie sobie radzisz Odpowiedz Link
zegor Re: Dziwne wypadki 24.01.14, 21:50 Poooważnie ? Bo wiesz,że poważnie to się w trumnie wygląda ) Odpowiedz Link