asdzxcvfsrggxdfsd 25.04.24, 14:27 Misia, Tosia, Krokodyla i wielu innych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 15:24 Misia zniknęła z dnia na dzień... Napisała, że ma nowy komputer i będzie pisać. Od tego postu nie pojawiła się więcej. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 16:03 Ostatnie posty z 2020... Czas korony... Nawet myśleć nie chcę, dlaczego jej nie ma... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 16:36 Kiedy zaczęłam pisać na Wypranych, założycielka była nieaktywna, Misia dbała o forum, Tosi nie znam... Ze starych piszących tu jeszcze, to ja i Zegorek, i Ty... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 16:46 Szkoda, że Misi czy Kroki nie ma, bo mi mogły potwierdzić albo zaprzeczyć, czy to aby nie ja jestem pomysłodawcą tej nazwy. Bo ona się pojawiła w Domu Wariatów, ale już nie pamiętam co kto... mniej więcej wtedy też chyba się Tosia pojawiła. Ale w sumie jakie to ma teraz znaczenie?... A co z Agrafką arogancką może wiesz?... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 16:53 Nic nie wiem o Agrafce, o innych w sumie też nic.... Z lat, kiedy tu, na gazecie zaczynałam jest Lezio, Halusia... mnie samą na chwilę wywiało z gazety, ale przywiało z powrotem... tamte czasy, Panie Drogi już nie wrócą...o, nie Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 17:21 A to może faktycznie Agrafka wcześniej. Pewnie byście pogadały, bo o ile pamiętam ona graficzka komputerowa była. Nie wrócą, ale powspominać można. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 17:30 Ale, ale pamietasz Europę? lubiła pogadać z Tobą, chyba dobrze pamiętam... lubiła też fora i też jakoś tak przestała pisać.... prawie 20 lat mija, wiec czas zrobił swoje ) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 17:47 Owszem. I nie tylko. A tera mi neurony zrobiły wyładowanie, bo rano na kt widziałem wspomnienie o Loży 44. Tam muszę dopisać a tu w kontekście... Loża 44 - Po jubileuszowym bankiecie Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 17:52 O, i przypomniałeś mi Loże Szyderców - Jokkera... znałes? Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 17:55 Przecież o nim rozmawialiśmy. Czyż to nie wcielenie LS? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:07 aaaahhaaaaaaaa to mam zaległości w czytaniu postów, bo nie miałam pojęcia, że takie wspomnienie jest Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:18 Bo się pojawiło w wątku o Sanah i też nie kumam o co chodziło. Może autorka tam rozjaśni Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:22 O, to nie wiem, chyba tam nie zagladałam... a raczej na pewno....tyle smarujecie, że nadążyć nie można ;p Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:32 Wiadomo, licznik musi bić na pohybel konkurencji Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:34 eeee, nie żartuj masz tam jeszcze w piwnicy tysiace postów, to zwalić się z piedestału nie da Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:44 Pfff, do piwnicy to schodzę dla Was. Jakby mi zależało na liczniku to bym sobie a muzom codziennie kopiował dziesiątki wątków z wykopu i innych portali Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:47 To proszę nie schodzić bo tam Wisła... a KT budować od nowa Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 29.04.24, 18:59 Tera pa: [złośliwość mode on] function(result) { if wolajacy_o_wisle = Ruda set x=1 then if niezuwazajacy_odkopanie_powolne_watkow_Wisla = Ruda x+1 if x>1 output("co za pojebana akcja") exit } wynik programu: Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 12.05.24, 20:53 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Szkoda, że Misi czy Kroki nie ma, bo mi mogły potwierdzić albo zaprzeczyć, czy > to aby nie ja jestem pomysłodawcą tej nazwy. Bo ona się pojawiła w Domu Wariató > w, ale już nie pamiętam co kto... mniej więcej wtedy też chyba się Tosia pojawi > ła. > Ale w sumie jakie to ma teraz znaczenie?... > > A co z Agrafką arogancką może wiesz?... Arogancka Agrafla po śmierci męża smutała trochę, co nie dziwi. Ale potem się zakochała i postanowiła prowadzić życie daleko od szosy oraz internetu. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 12.05.24, 21:38 Wczoraj natrafiłam na jej wątek na Kobiecie...był o wdowach bodajze... To fajna dziewczyna była, lubiłam z nią pisac ) Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 12.05.24, 23:00 No ba, a i wyglądała całkiem fajnie oraz sexy. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 12.05.24, 23:31 Może i teraz, po latach też seksowna z niej babcia ) Wtedy, te naście lat temu, to wszystkie były, jak podlotki (prawie) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Gdzie oni są? 14.05.24, 08:01 leziox napisał: > Arogancka Agrafla po śmierci męża Ou... > Ale potem się zakochała i postanowiła prowadzić życie daleko od szosy oraz inte > rnetu. Niech się Jej wiedzie. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 18.05.24, 12:34 Może jeszcze kiedyś los ją rzuci na forum Odpowiedz Link
leziox Re: Gdzie oni są? 18.05.24, 12:44 Myślę, że chyba nie, życie potrafi zamienić wesołków w ponuraków. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 18.05.24, 22:53 A to prawda. Życie nie zawsze jest różowe, potrafi boleśnie doświadczyć. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 22.06.24, 08:18 A jednak rzucił...i to do Ciebie na forum Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Gdzie oni są? 11.05.25, 12:47 Niech! Bo to forum, to kawał historii.... Odpowiedz Link