tropem_misia1 21.03.20, 20:10 czy ktoś zorientuje się ,że nadaję. Otoczyła nas izolacja. Może ktoś się odezwie.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: SAMA NIE WIEM 21.03.20, 22:28 Melyna wita i o zdrowie pyta. Izolacja izolacją a prawdziwy duch społeczno-socjalny nigdy nie ginie, oraz zamknąć się nie da. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: SAMA NIE WIEM 22.03.20, 18:14 miło znowu chyba zacznę tropić a i dezynfekcja alkoholowa wskazana Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: SAMA NIE WIEM 22.03.20, 18:12 a jestem bom w domu uziemiona pracę mi zamknęli a ja sama w grupie ryzyka to sobie pomyślałam ,że talent pisarski rozwinę...D Odpowiedz Link
leziox Re: SAMA NIE WIEM 22.03.20, 19:45 Powoli to i piszących na forach więcej się zjawi. Odpowiedz Link
mala200333 Re: SAMA NIE WIEM 05.08.20, 17:25 – To Józef Piłsudski, dla którego Powstanie Warszawskie było symbolem i źródłem odbudowy Wojska Polskiego. To Roman Dmowski, dla którego dziedzictwo Powstania Warszawskiego było symbolem konieczności odbudowy siły patriotyzmu Narodu Polskiego. (...) BTW, Macierewicz jest z wykształcenia historykiem. Ba, nawet wykładał na uczelni wyższej Ludzie sa zmeczeni naszymi politykami I. I tymi z prawa I tymi z lewa. No I wirusem. znajomi siedza na balkonach, dzialkach I czytaja ksiazki Taka ucieczka... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: SAMA NIE WIEM 24.10.21, 14:25 Melduję się, ale ani matki założycielki, ani cambrii, ani nikogo innego. Ej smutno, smutno Odpowiedz Link