Dodaj do ulubionych

Była przecudna ! ! !

16.06.17, 18:05
Była przecudna burza wink
Tylko pół godziny !
Roślinki mam podlane i zbiornik na deszczówkę pełen po brzegi !
Grad też był,ale nie zmłócił kwiatków !
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 18:09
      Wyszedłem ......w gumiakach "na pole"
      i nie wyrwało mi się : Ja per................!
      Bo nic się nie połamało,kałuże wsiąkają jak....w suchą ziemię wink
      A to czyste powietrze ! Sama rozkosz !
      Dobrze jest być wieśniakiem wink)
      • iwskarbona Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 18:32
        Wyszłam na dwór, leje, powietrze rzeski... Fajnie jest na wsi terazsmile
        • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 18:44
          U mnie już nie leje,a sąsiad rozpala ognisko z brzozowego drewna wink
          Też mam takie drewno i już nie pamiętam,co to grill !
          • iwskarbona Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 18:49
            Jak od sąsiada zaleci kiełbasą pieczona nad ogniskiem to i pamięć wróci wink
            • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 19:57
              Piekę kiełbasę na ruszcie nad ogniskiem, dlatego grilla nie uźywam, węgla drzewnego z jego smrodem teź nie!
    • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 18:49
      Fanką burzy nie jestem smile wręcz przeciwnie....wywołuje u mnie niepokój wink
      Coś tam grzmiało, cos polało...gradu nie było...
      Ślimaki zeżarły mi moje 3 kwiatki....
      posadziłam lawendę...
      niech się tylko zbliżą do niej, tooo...
      nasypię im soli na ogon wink tongue_out
      • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 19:59
        Masz jakąś odmianę wyścigowych ślimaków wink
        • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 20:16
          To przez sąsiada, który kosi trawę wtedy, gdy nie może juz przedostać sie swobodnie do chałupy. Czyli tak mniej więcej po kolana sięga 😊 tam ślimaki mają raj 😉
          • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:08
            Właśnie skończyliśmy oglądać zdjęcia i filmy,bo moje wszystkie dzieci,w dwie rodziny,
            właśnie wróciły ze Słowackiego Raju wink
            • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:17
              A, przywiozły tatusiowi dobra wódkę za...pilnowanie psa? wink
              • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:20
                Też pytanie !
                A bo to na Słowacji jest dobra wódka ?????? wink)
                • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:22
                  Gin jest na pewno wink)
                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:25
                    Oprócz asfaltu wszystko można wypić wink
                    • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:28
                      Niby tak wink ale byle czym szkoda wątroby denerwować wink)
                • iwskarbona Re: Była przecudna ! ! ! 16.06.17, 22:46
                  O zawrót głowy mogą przyprawić drabiny w Słowackim Raju wink
    • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 17.06.17, 22:23
      Nie wiem jak Wam,
      ale mnie,mimo byle jakiej pogody
      dzień minął ......ekspresowo wink
      • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 17.06.17, 22:30
        Do południa zakupy i sprzątanie,
        a po południu rodzinne spotkanie
        wieczorek,że tak powiem pół literacki,0,7 literacki a może nawet literacki wink)
        • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 17.06.17, 22:47
          Prezentowałeś utwory..własne? wink)
          • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 17.06.17, 23:09
            Nie,koncernu monopolowego wink
            • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 17.06.17, 23:28
              Czyli Pan Tadeusz...poloneza czas zacząć wink
              • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 09:10
                To były raczej Baśnie z tysiąca i jednej nocy wink
                W roli głównej był Gin wink
                • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 09:11
                  Ale nie zauważyłem czy ktoś go głaskał wink
                  • iwskarbona Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 10:28
                    Ale Gin spełnił oczekiwania wink
                    • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 10:58
                      On w tej postaci zawsze spełnia wink
                      • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 11:05
                        Mając w zasiegu Gin'a wink nie zadbałeś o to, by spełnił kilka życzeń..
                        ależ błąd....wink)

i znów okazja sama się nadarza...

wink)
                        • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 11:45
                          A na dworze ciepło się robi wink
                          Mam dopompowany rower
                          ale to chyba wszystko na co mnie stać wink
                          • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 11:55
                            Widzę, że chęci na przejażdżkę mamy podobne wink
                            muszę mieć natchnienie, żeby sie katować pedałowaniem...
                            chlipnę kawę i się zobaczy, co potem wink
                            • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 20:17
                              Ja sobie kupiłem świeźą ziarnistą
                              i jestem oźłopany po dziurki w nosie wink
                              • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 20:51
                                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/kfgloE7QMmeBfnJhEB.jpg
                                • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 20:53
                                  Dobrą kawę robisz? wink)
                                  wink)
                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 20:54
                                    Taką,jaką potrafię !
                                    Baristą nie jestem........
                                    • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:00
                                      Skoro da sie wypić, to znaczy, że smakuje wink)
                                      • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:02
                                        Da się wypić i to nawet z przyjemnością wink
                                        • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:04
                                          Czasem mam ochotę strzelic taką porządną kawę, ale jak pomyslę, co potem...
                                          pikawa chce mi wyskoczyć i to paskudne samopoczucie smile))
                                          • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:07
                                            Szczęśliwie ,odpukać,mogę !
                                            • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:09
                                              A może mi to przeszło już? wink
                                              czasem trzeba być ryzykantem wink))
                                              • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:11
                                                No,kto nie ryzykuje........wink
                                                Ale nie namawiam,nie chcę Cię mieć na sumieniu wink
                                                • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:14
                                                  Tak mówią...wink
                                                  Nie obawiaj się....nie obciąży to Twojego sumienia...wink
                                                  wystarczająco nas ubyło
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:17
                                                    Za to do innych przyjemności,
                                                    które podobno są dobre na serce
                                                    namawiał bym Cię gorąco wink)
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:19
                                                    Ciekawe, co masz na myśli suspicious wink)
                                                    chyba nie..bieganie big_grin
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:23
                                                    Bieganie zaliczasz do przyjemności ???????
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:24
                                                    Jaaa niee!...ale znam takich, którzy uważają bieganie za przyjemność smile))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:30
                                                    No chyba że bym Cię gonił............wink
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:36
                                                    Cos czuję, że jęzory by sie wlokły po ulicy wink
                                                    nie mam kondycji wink
                                                    no, chyba, że jakiś desperat z siekierą, to wtedy pewnie, ile sił w nogach wink)
                                                    ale dobrowolnie się katować? w życiu wink)
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:37
                                                    No przecież z siekierą na wierzchu bym Cię nie gonił wink
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:40
                                                    Hahaa big_grinbig_grin
                                                    no, chyba big_grin
                                                    i jak tu ufać wink wink)
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:42
                                                    Nie ufać ! ! !
                                                    Z wszystkim innym w ręce mogę Cię gonić
                                                    ale za szybko nie uciekaj wink)
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:52
                                                    To zależy, co bedziesz miał w ręce wink)
                                                    Takie patrzenie komuś..na ręce mocno przeszkadza w płynnej relacji wink wink))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:53
                                                    Nie obawiaj się,nic ostrego wink)))
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 21:58
                                                    A w kieszeni? wink))))))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:00
                                                    No zaraz byś chciała w kieszenie zaglądać wink)
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:02
                                                    Słyszałeś chyba o babskiej...ciekawości wink)
                                                    lubimy wiedzieć wink))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:08
                                                    Jak to mówią :
                                                    W jednej kieszeni tabletki na serce,
                                                    w drugiej prezerwatywa
                                                    bo nie wiadomo,co pierwsze stanie wink)
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:14
                                                    Może trzeba sobie dozować przyjemności, by nie było niespodzianek sercowych wink))
                                                    Młodziak tez może kipnąć w takiej chwili...nie ma reguły wink wink)
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:24
                                                    Przypadki chodzą po ludziach !
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:27
                                                    Owszem smile nie tylko po lesie wink
                                                    nigdy nie wiadomo, co i gdzie...w jakiej sytuacji komu jest pisane smile
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:29
                                                    Dlatego to zabezpieczenie w kieszeniach wink)
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:33
                                                    Trzeba być przygotowanym wink
                                                    nigdy nie wiadomo, co przyniesie dzień big_grin
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:38
                                                    O wieczorach i nocach nawet nie wspominając big_grin
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:43
                                                    Lepszy chyba wieczorek i nocka, bo...ciemno wink))
                                                    a im ciemniej, tym przyjemniej wink))))))
                                                    smile))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:53
                                                    Trafiłaś w samo sedno big_grin
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 22:57
                                                    Dzień nie ma tej magii, co nocne ogladanie gwiazdek na niebie big_grin
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:02
                                                    Jak ja lubię patrzeć w gwiazdy leżąc na plecach wink)
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:08
                                                    Chciałes powiedzieć chyba w oczy...gwiazdki wink))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:10
                                                    I tak być może wink
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:20
                                                    zegor napisał:

> I tak być może wink

Tak to sobie w scenariuszu wyobraziłam wink)
                                                    ..ze też nie jestem jakimś reżyserem wyciskaczy łez wink) moja fantazja znalazłaby w końcu ujście wink)))
                                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:22
                                                    Myślę,że było by "fantastycnie" big_grin
                                                  • rudka-a Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:34
                                                    zegor napisał:

> Myślę,że było by "fantastycnie" big_grin

Na pewno od....18 tu lat dozwolone wink)))
                                • iwskarbona Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:08
                                  zegor napisał:

> https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/kfgloE7QMmeBfnJhEB.jpg

Moja ulubionawink
                                  • zegor Re: Była przecudna ! ! ! 18.06.17, 23:11
                                    Trzeba wiedzieć co dobre i nie żałować sobie wink
    • zegor Kupiłem...... 19.06.17, 21:27
      Kupiłem nożyce elektryczne do żywopłotu,bo stare,akumulatorowe powiedziały : ap.........
      • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 21:29
        Przed cięciem :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/WbW1lZkc666tUAyUPB.jpg

• zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 21:31
          Po strzyżeniu :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/Z5e7gC2PJVcbgPQEQB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/QkJcqS8mGtN88b9zDB.jpg
          • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 21:35
            A na balkonie wiucha :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/AvNmBSAx12TdOhbfOB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/cNV4Eslg9rDOuS0gYB.jpg
            • rudka-a Re: Kupiłem...... 19.06.17, 22:31
              Dlaczego? ...że różowy kwiatuszek? wink)
              zdecydowanie ładniejszy od fijoletowego, który przypomina szarfę od wieńca wink))))
              Chałupa, to wieczna inwestycja...ładuje się w nią non stop...
              jakby skarbonka dna nie miała wink)
              • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:15
                wiucha........czyli powiewa wink
                • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:17
                  A na środę albo sobotę będę miał nową odmianę begonii,podobno rosną do 70 cm wysokości.
                  • rudka-a Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:24
                    zegor napisał:

> A na środę albo sobotę będę miał nową odmianę begonii,podobno rosną do 70 cm wy
                    > sokości.

Nie spotkałam nigdy takiej odmiany....
                    a przynajmniej nie rzuciła mi się w oczy...
                    wciśniesz jeszcze gdzieś, bo u Ciebie już na bogato jest wink))
                    • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:34
                      Chcę trzy doniczki na tarasie.To jest jakaś odmiana hybrydowa,nazwy nie pamiętam.
                      Jak się przyjmie,to pokażę
                      • rudka-a Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:39
                        zegor napisał:

> Chcę trzy doniczki na tarasie.To jest jakaś odmiana hybrydowa,nazwy nie pamięta
                        > m.
                        > Jak się przyjmie,to pokażę

A to roslinka wieloletnia?
                        • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:56
                          Chyba nie,wydaje mi się,że jednoroczna
                          • rudka-a Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:02
                            zegor napisał:

> Chyba nie,wydaje mi się,że jednoroczna

Spojrzałam w google....pieknie sie prezentuje...
                            to jakas odmiana - dragon....mocno kwiecista smile
                            • zegor Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:05
                              Faktycznie,chyba dragon,tak mówił sprzedający.Od niego brałem dużo kwiatów,umówiliśmy się,że załatwi w tym tygodniu
                              • rudka-a Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:07
                                Dla takiego nabuwcy, to powinien spod ziemi wykopać i zdobyć wink)
                                upomnij się o stosowny rabacik wink)
                                • rudka-a Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:08
                                  nabywcy*
                • rudka-a Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:23
                  zegor napisał:

> wiucha........czyli powiewa wink

big_grin sądziłam, że...wiocha...wink)
                  nie znałam znaczenia....smile) bo w mojej wsi nie używa się takiego wyrażenia wink)
                  • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:36
                    Wiatr ją kołysze jak cholera wink
                    • rudka-a Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:42
                      Ten haczyk nie wzbudza zaufania wink wink)
                      • zegor Re: Kupiłem...... 19.06.17, 23:58
                        Na tej belce wieszałem trzy doniczki pelargonii,ale doszliśmy do wniosku,że to za bardzo naćpane
                        i faktycznie duży wiatr je zrzycał.
                        teraz zmieniłem zamocowanie
                        • zegor Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:02
                          Tak było w zeszłym roku

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/oekTEN5N6Ueb3uvbjB.jpg
                          • rudka-a Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:06
                            O tym haczyku wspomniałam, bo parę razy sama zbierałam surfinie z ziemi wink
                            Dodatkowe haczyki do dzisiaj mam....tylko kwiatków nie ma wink)
                            wyleczyłam się z kwiecistego balkonu, gazonów....rachunek za wodę powalił mnie na kolana wink)
                            • rudka-a Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:09
                              A teraz już zmykam....rano do fabryki wink)
                              jeszcze nie wypiełam się z kieratu....wink
                              Dobrejjjjj, Szanownemu Panu Grzesiowi wink))
                              • zegor Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:10
                                Miłych snów big_grin
                            • zegor Re: Kupiłem...... 20.06.17, 00:09
                              Dlatego ja ten zbiorniczek na deszczówkę 600 litrów wink)))
    • zegor Dragon 21.06.17, 20:39
      Miałaś rację,te begonie to dragon.
      Kupiłem sześć sztuk i trzy doniczki.
      Się okazało,że do doniczki nie zmieszczą się dwie.......
      Jutro zakup kolejnych trzech doniczek wink
      • zegor Re: Dragon 21.06.17, 20:50
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/baCczH6lqANvbwBHTB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/bIxbpZbvEa450ICo6B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/bfjz5jEDJheBxIGkQB.jpg
        • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 20:56
          ..bo to kawał kwieciska jest...
          jakoś to można rozmnażać....musiałbyś poczytać w necie...
          • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:04
            Wystarczy mi sześć !
            Nic już nie będę rozmnażał wink
            • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:08
              No, nic...poczekamy suspicious
              apetyt rośnie w miarę jedzenia wink
              jak Ci sie spodobają, to może będziesz chciał 12? wink))
              • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:10
                Nie zmieści się na tarasie a w ziemię nie chce wsadzać
                • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:12
                  Co by pięknie kwitły trzeba nawozić... wink
                  te kwiatuszki wyszarpią Ci kieszonkę wink smile)))
                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:14
                    Kwiatuszek był tani,doniczka kosztowała dziesięć razy drożej wink
                    • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:17
                      Będzie służyć na następne lata wink
                      ale musze zapytać..suspicious
                      idziesz z konewką na dół, nabierasz wodę, wdrapujesz się na wyższe kondygnacje - podlewasz...
                      i znów idziesz....po wodę?
                      suspicious
                      • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:20
                        Nie,kwiatki domowe obsługuję z kranu wink
                        Za to mam konewkę domową i ogrodową wink
                        • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:22
                          Domową i ogrodową smile))
                          czym sie różnią?...czystością? suspicious
                          • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:25
                            Trochę skłamałem......................
                            Konewka domowa ma pojemność około 1 litr,
                            konewka tarasowa ma pojemność 5 litrów
                            konewka ogrodowa ma pojemność 10 litrów.......
                            Tak mi się zapomniało,co mam na stanie........wink
                            • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:31
                              > Tak mi się zapomniało,co mam na stanie........wink

..ale jak szybko Ci sie przypomniało big_grin
                              • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:32
                                To przez Twoją dociekliwość o latanie po schodach wink
                                • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:37
                                  Wyobraźnia mi zaszalała wink)
                                  przypomniałam sobie zbiornik z wodą...i jakoś tak wyobraziłam sobie te rundy - góra - dół...
                                  z pełną konewką wody...Ty zasapany, zziajany...( dalej nie opisuję) smile)))))))

smile)))
                                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:40
                                    To tak jak stosunek mrówki z żyrafą :
                                    dupcia - buzia
                                    dupcia - buzia
                                    kilometry lecą wink
                                    • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:48
                                      Właśnie smile)
                                      tak z troski zapytałam o podlewanko wink)
                                      ale z drugiej strony....czy byłbys takim desperatem, żeby ozdabiać taras doniczkami i odwalać maraton z konewką? wink))
                                      wiedząc, ze trzeba sobie pewne czynności ułatwić/uprościć wink)
                                      • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:53
                                        Ja zawsze na łatwiznę wink
                                        • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:55
                                          Po najmniejszej linii oporu wink)
                                          no, ale to już dla...wytrawnych 'graczy' życiowych wink)))
                                          • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 21:55
                                            innymi słowy - doświadczonych wink
                                            o, tak będzie lepiej brzmiało wink))
                                          • zegor Re: Dragon 21.06.17, 21:58
                                            Z ust mi to wyjęłaś wink
                                            Bo przecież w życiu trzeba się ustawić.....frontem wink)
                                            • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 22:02
                                              a co z..tyłami? wink))
                                              • zegor Re: Dragon 21.06.17, 22:05
                                                Nie oglądaj się za siebie
                                                bo Ci z przodu ktoś przyj........e wink
                                                Jak się ostro prze do przodu
                                                to tyłu nikt nie dogoni wink)
                                                • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 22:06
                                                  Ano racja smile)
                                                  czasem warto mieć oczy dookoła własnego łba wink)
                                                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 22:08
                                                    Za bardzo też nie można się wiercić..........
                                                    Słyszałaś o napisaćh na ścianie ubikacji ?????
                                                  • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 22:10
                                                    A nie wiem...
                                                    więc co było napisane? smile))
                                                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 22:15
                                                    Dałaś czadu,dobra napiszę.....
                                                    Facet usiadł na muszli w toalecie publicznej,ciśnie....
                                                    Na drzwiach ,przed oczmi zobaczył napissmirkpójrz w prawo.......
                                                    Spojrzał.a tam piszesmirkpójrz w lewo....
                                                    No to spojrzał
                                                    Zobaczył napis : Obejrzyj się !
                                                    Obejrzał,a na tylnej ścianie pisze : Jak srasz,to się nie wierć !
                                                  • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 22:19
                                                    https://ilgiliforum.com/resim/2013/10/123/79903_sevgiliye_yazilacak_komik_mesajlar.gif

powiem Ci w zaufaniu....też bym się obejrzała big_grinbig_grin
                                                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 22:23
                                                    Potęga słowa pisanego wink)
                                                  • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 22:33
                                                    Jest moc wink)
                                                    Ktoś powiedział, że słowa, które wypowiadamy, lub co gorsza, zapisujemy, żyją odtąd własnym życiem. wink)
                                                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 22:55
                                                    No i jak tu pisać bez strachu wink
                                                  • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 23:05
                                                    Nie strachaj wink)
                                                    komu by sie chciało czytać taki długi wątek smile))
                                                  • zegor Re: Dragon 21.06.17, 23:42
                                                    Musiał by to być jakiś czytacz - masochista wink)
                                                  • rudka-a Re: Dragon 21.06.17, 23:46
                                                    ..albo fan/ka naszych dialogów wink)))
                                                  • zegor Re: Dragon 22.06.17, 09:43
                                                    Myślisz,że są takie?
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Dragon 22.06.17, 21:30
                                                    Taras na gotowo wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/iTIvsyw2l1FSBhb6FB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/zLFA2Uwa8wFDTkK7JB.jpg

• rudka-a Re: Dragon 22.06.17, 21:55
                                                    I kto bogatemu zabroni smile)) elegancko..
                                                    tylko, jak tu leżeć w bikini, kiedy sąsiad tak blisko wink wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka