laotong 20.02.09, 18:05 Tutaj możecie podlgądać to co czasem uda mi się stworzyć w różnych technikach ale ostatnio filc mnie urzekł :) www.galeriaaa.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabest Re: moja przygoda z filcem 13.03.09, 20:52 piękne rzeczy, ktoś jeszcze się pochwali? Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: moja przygoda z filcem 14.03.09, 12:02 ptrz sygnaturka 'dwa' ;) moj rekodzielniczy blog, wczoraj wlasnie przyszly do mnie nowe igly i czesanka.. wiec cos sie bedzie niewatpliwie dzialo;D Odpowiedz Link Zgłoś
annabest Re: moja przygoda z filcem 14.03.09, 18:55 kluczozawiszacz rządzi :) czekamy na dalsze pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
alexls Re: moja przygoda z filcem 16.03.09, 18:05 Bardzo fajnie to forum sie zapowiada. Bardzo mi milo, ze annabest wypatrzyla moje pacynki i dzieki temu trafilam tutaj. Moja przygoda z filcem jak narazie krotka. Pracuje z gotowym filcem, choc nie ukrywam, ze pociaga mnie bardzo filcowanie z czesanki na sucho badz mokro. Narazie nie natrafilam w moim miejscu zamieszkania na czesanke w przyzwoitej cenie i kolorze - zawsze byly w zestawie, ktory mi nie odpowiadal. Ja tu jednak cos wyszperam i napewno jeszcze nie raz czyms sie tu pochwale;) Gratuluje pomyslu zalozenia forum w tej tak wdziecznej kraftowej dziedzinie! Odpowiedz Link Zgłoś