Dodaj do ulubionych

Chce otworzyc Butik Outlet..POMOCY!!

12.04.11, 18:28
Witam,wlasnie stracilam prace....
Zawsze marzyłam o własnym butiku i teraz chce "chwycić byka za rogi" i stawiam wszystko na jedna kartę :) Optymizn najważniejszy :) Jednak kochani proszę o waszą pomoc..skąd brać najlepiej towar?? Siedzicie w tej branży juz troche to wiecie o tej branży duzo,a ja jak narazie siedze na forach i duzo czytam...może podpowiecie mi kilka podpunktów??
Będę bardzo wdzięczna
Kurcze gdybym miała faceta byłoby mi łatwiej :) a tak muszę liczyc sama na siebie,ale co tam,dam radę :)
Czekam na podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • klodi.eko Re: Chce otworzyc Butik Outlet..POMOCY!! 12.04.11, 18:31
      Dodam tylko jeszcze,ze najbardziej interesuja mnie takie marki jak H&M,Orsay, Vila,Vero Moda,Zara...i Doramafi głównie koszule.
      PROSZĘ POMÓŻCIE
    • www.outletownia.com Re: Chce otworzyc Butik Outlet..POMOCY!! 18.05.11, 13:41
      Witam.
      Jesteśmy hurtownią outlet specjalizującą się w dystrybucji nowej, markowej odzieży damskiej i męskiej. Bezwzględnie atutem naszej hurtowni jest to, że jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży. Dla naszych klientów zdobywamy odzież prosto z Londyńskiej High Street. W naszej ofercie znajdują się produkty znanych i cenionych się na rynku mody marek takich jak NEXT, DOROTHY PEKINS, VILA, MARKS & SPENCER, NEW LOOK i wielu innych. Pragniemy zagwarantować Państwu, że zakupiona u nas odzież zawsze będzie bardzo dobrej jakości, zgodna z najnowszymi trendami w modzie i w konkurencyjnych cenach. Dla stałych klientów atrakcyjne promocje i rabaty!

Zapraszamy do naszego sklepu internetowego
      www.outletownia.com
    • topbrandfashion Re: Chce otworzyc Butik Outlet..POMOCY!! 03.06.11, 11:43
      Witamy!

Likwidujemy sklep z markową odzieżą i wyprzedajemy towar w hurcie. Są to ubrania damskie, męskie, dziecięce, torebki, paski oraz obuwie: damskie i męskie.
      Jest to odzież z kolekcji jesiennej, zimowej, wiosennej i letniej.
      Odzież jest NOWA, z metkami, bardzo dobrej jakości.

m.in. marki:

Mexx, Diesel, Pimkie, Mango, Massimo Dutti, Piazza Italia, S.Oliver, Garcia, Tom Tailor, More&More, Wrangler, GAS, Paul Brial, NAF NAF, STATUS MODA, Lee, One Touch, Warren Webber, Morgan, Carling, Gangster, Tally Weil, Balmain, Bershka, Cecil, Fresh, Tex Max Azria, Xanaka, Street One, 4you, Lemur Caribu, Clock House, Blend, Big Daddy, Micha, Kelme, Killtec, Lerros, Motivi, Old Story, Legend&Soul, Missiko, Tom Ster USA, Sergio Tacchinii, Phard, Maze, In Linea, Puma, Best Mountain, Blend, Castromen, Enyce, Fresh, Ferigan, Faust Silvester, Long Island, HP, Mezagus,

Jeżeli są państwo zainteresowani zakupem jednej z marek, wyślemy do Państwa zdjęcia tych ubrań.

Do sprzedania mamy również wyposażenie sklepu: manekiny, regały, gabloty, gondole na ubrania oraz wieszaki.
      Wyposażenie w stanie idealnym – tylko pół roczne użytkowanie.

Przy większym zamówieniu, gwarantujemy dostawę gratis!
      Terminy płatności!!! do uzgodnienia
      Jeżeli są państwo zainteresowani, wszelkich informacji udzielamy pod numerem telefonu:
      501-633-305 lub 33/822-32-32
      e-mailowo:
      piotrtrzepaczka@wp.pl lub topbrandfashion@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka