Dodaj do ulubionych

strona internetowa 66 procent

17.10.12, 14:38
Nie wiem czy jestem na dobrym forum ale moje pytanie dotyczy strony internetowej jak w temacie..Czy któs kupował cos z tej strony i w koncu dotarł ten zakup..bo mam duże wątpliwości co do wiarygodności tych ofert..dziękuuję za opinie
66procent.pl/
Obserwuj wątek
    • monikalion Re: strona internetowa 66 procent 18.10.12, 08:59
      to sa probki chinskie nie oryginalne rzeczy - poczytaj na FB
    • djadrik Re: strona internetowa 66 procent 28.10.12, 22:01
      ja właśnie kupiłem jedną rzecz i czekam już 3 tygodnie, nie polecam tej firmy, oszukują ludzi, i sprawę zgłaszam na policję!!
    • idea11 Re: strona internetowa 66 procent 29.11.12, 13:14
      Trafiłam na podaną przez ciebie stronę 2 miesiące temu. Wpłaciłam pieniądze na płaszcz Abercrombie. Jak pewnie zauważyłeś możliwy jest tylko przelew, co już powinno wzbudzić czujność. Jednak z pełną świadomością ryzyka, zaryzykowałam. Dostałam przesyłkę 2 dni temu. Płaszcz przyszedł w worku foliowym z Chin. Autentyczność marki budzi poważne wątpliwości: kiepski materiał, kiepskie elementy - zapięcie, chociaż Logo imetki na pierwszy rzut oka nie odbiegają od oryginalnych. Sama produkcja w Chinach nie jest jeszcze przesłanką do tego, żeby coś nie było oryginalne. Sama widziałam w NY w bardzo markowych sklepach ciuchy sygnowane wielkimi nazwiskami ale szyte w Chinach. Ale w przypadku mojego zamówienia jakość mówi sama za siebie.
    • lachupakabra Re: strona internetowa 66 procent 29.11.12, 20:46
      O przepraszam bardzo, zamówiłem dokładnie 1 października okulary Ray-Ban i jeden ciuch - 2 dni temu otrzymałem paczki. W regulaminie mają napisane że jest to 30 dni roboczych od daty zaksięgowania środków + 5 dni ewentualnie opóźnienia.
      Paczki w rzeczywistości przysyłane są najprawdopodobniej z Chin (nie jestem w stanie określilć jaki to język) , jednak nie mogę powiedzieć złego słowa jeśli chodzi o oryginalność zamówionych rzeczy. Okulary zapakowane w pudełko w środku skórzane euti i ściereczka wraz z instrukcją i oznaczeniami.
      Też się stresowałem po tych artykułach na gazecie i inncy i coraz bardziej wątpiłem że mi przyślą te rzeczy, ale tyle to niestety trwa. Szkoda że takie artykuły się pojawiają bo my jeszcze w Polsce nie zdajemy sobie sprawy że takich ofert na zachodzie jest mnóstwo.

Pozdrawiam,
      • idea11 Re: strona internetowa 66 procent 03.12.12, 18:20
        Na tzw zachodzie jest dużo takich ofert, ale one też są wątpliwe. Ostatnio trafiłam na stronę, gdzie torba Hermesa kosztuje 200USD a złoty zegarek Cartiera 100USD i na zdjęciu wyglądają ok. Ale nie oszukujmy się, jeśli coś jest prawie gratis w stosunku do ceny sklepowej, to nie może być oryginalne.
    • johncleese1 Re: strona internetowa 66 procent 03.12.12, 15:01
      Kupiłem kurtkę Abbercrombie zimową miesiąc temu ponad i nadal czekam. Mają ponad 30 dni od zaksięgowania kasy na koncie na wysyłkę, podobno towar zamawiają z Chin
      • kempes2008 Re: strona internetowa 66 procent 15.12.12, 11:10
        ZŁODZIEJE i OSZUSĆI
        niestety dalem sie nabrac! NIe kupujcie nic od "prezent 66, " dostawcy JAPAN TVP etc.
        1. mają 30 ROBOCZE
        2. licza od dnia zaksiegowania > wedlug nich przelew idzie 14 dni roboczych, co powoduje ze to oni mowia i licza kiedy zaksiegowaly sie srodki ( nie chca pokaz wycigu z konta)
        3. Odyslaja mnie na 3 juz adres mailowy z reklamacja i NIC, nawet nkt nie odpisuje,
        4. Graja na zwłokę = 2 Amber Gold!!!

Zgłaszam to na Policję do do urzedu ochrony konsumentow

• hasip Re: strona internetowa 66 procent 08.01.13, 07:33
          na początku się napaliłem, ale nie mogę się dopytać o ich adres, telefon, w żaden sposób nie można ich zweryfikować. Kupowanie w takich firmach, to skrajna naiwność
    • delavegag Re: strona internetowa 66 procent 14.01.13, 12:11
      W internecie roi się od for nt. oszust tej firmy. Niestety ja zbyt późno się doczytałam na ten temat :-( Też zostałam oszukana. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!! Rzeczy są z Chin i innych krajów dalekiego Wschodu. Przesyłka albo dojdzie albo Nie (ze wskazaniem na nie), Firma nie bierze, poza pieniedzmi, odpowiedzialności,a konto mają na Malediwach. Ostrzegajcie kogo się da, bo i tak ofiar oszustwa jest bardzo wiele.
    • o-toja1 Re: strona internetowa 66 procent 12.02.13, 09:56
      66 Procent to oszuści!!! Zamówiłam sweter za 140 zł. w listopadzie 2012 r. do dnia dzisiejszego tj.12.02.2013 r. nie otrzymałam towaru.
      Zgłosiłam na policję przestępstwo,okazało się ,że w Płocku jest złożony pozew zbiorowy do prokuratury ,ok.150 osób oszukanych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka