Dodaj do ulubionych

Benefis Profesora

11.03.17, 00:51
Nie było mnie chwilę na forum, bo organizowałem benefis Profesora. Oto relacja z tego wiekopomnego wydarzenia, które zatrzęsło Opolem.

www.nto.pl/serwisy/akademicka/a/tlum-przyjaciol-na-benefisie-prof-stanislawa-s-niciei,11872962/
dr Wylizuch
Obserwuj wątek
    • profesor_marian Re: Benefis Profesora 11.03.17, 08:49
      i ja tam byłem, flaszkę zrobiłem!
      dobrze, panie kolego, żeś pan dla Staszka ściągnął samego Makartney'a, to kolejny dowód, że polski doktor wszystko załatwi, niepotrzebne nam jakieś impakto-faktory

proszę tylko teksty do księgi rocznicowo-pamiątkowej przysyłać w terminie, ja w ministerstwie załatwię 15 punktów na głowę, pani Krysia napisze recenzje
    • kragon Re: Benefis Profesora 11.03.17, 08:56
      A jakie ten profesorek ma h?
      Bo nie widac na filmie!
      • profesor_marian Re: Benefis Profesora 11.03.17, 09:49
        ależ Panie Kolego, to się chyba przez "ch" pisze?
        chyba Staszek w takich filmach gdzie się ch pokazuje nie grywa...
        • kragon Re: Benefis Profesora 11.03.17, 10:26
          Szkoda ze nie grywa, bo przecie jest wszechstronnie uzdolniony
      • dobrycy Re: Benefis Profesora 12.03.17, 23:31
        Oj młodzieży, h to sobie dzieci porównują, z wiekiem człowiekowi co najwyżej wszystko koło h lata...
    • trzy.14 Re: Benefis Profesora 12.03.17, 20:02
      Zgroza! Neo-stalinizm na Politechnice Śląskiej! Profesorze Marianie, Ty to widzisz i nie grzmisz?

katowice.wyborcza.pl/katowice/7,35063,21477189,politechnika-wyrzuca-wykladowcow-emerytow-jest-jak-za-stalina.html
      • kragon Re: Benefis Profesora 12.03.17, 21:20
        Przeciez kazdy pracodawca powinien zapewniac swoim bylym a emerytowanym pracownikom dostep do jego miejsca pracy az do smierci. A po smierci zrobic tam ołtarzyk i urzadzac miesiecznice. W koncu nie po to suweren Glosowal za dobra zmiana by teraz poniewierac profesorami wykletymi, zwlaszcza tymi co katechizmu bronili
      • dobrycy Re: Benefis Profesora 12.03.17, 21:45
        Jak sie nie zadbało o odpowiednią piramide albo chociaż mastabe z unijnych pieniedzy, to teraz nawet z pokoju człowieka wyrzucą! Bardzo trafny komentarz, że profesor powinien mieć prawo pochówku w swoim pokoju. A zamiast tabliczki po smierci byłby nagrobek.
        W końcu ludziom w kwiecie wieku, nierzadko nawet przed 80 coś sie powinno od dzieci należeć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka