Dodaj do ulubionych

POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!!

04.05.09, 15:03
Witam mój temat pracy lic. "Tradycyjne i nowoczesne metody wychowania dzieci
jako problem społeczny" Mogłby mi ktoś pomoc w wyborze literatury do tego
tematu? Jakies propozycje:)
Mam problem z napisaniem konspektu! proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:08
      Konspekt i literatura w maju?!!!! Proponuje odlozyc pisanie do przyszlego roku.
      • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:16
        Ja będę się bronić za rok dopiero w 2010 ale niestety już teraz musimy mieć
        napisany konspekt i pierwszy rozdział pracy lic. a ja nawet nie potrafie wybrac
        literatury:(
        • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:32
          To tego wlasnie masz sie nauczyc piszac prace licencjacka. Proponuje zaczac od
          wklepania w dowolnych bazach lub wyszukiwarkach 'historia wychowania'. A potem
          niestety trzeba troche poczytac, zeby napisac sensowny konspekt.
    • niewyspany77 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:18
      socjologow? powodzenia, chyba kierunki Ci sie pomylily.

• adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:20
      hm, nie będę oryginalny

1. bibliografie i bazy, np. BN, ewentualnie google ;-),
      2. poradniki na temat tego, jak pisać konspekty i prace licencjackie,
      3. jeśli powyższe nie pomogą, rezygnacja ze studiów i znalezienie sobie
      adekwatnego zawodu,

Powodzenia!
      • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:29
        Faktycznie jesteście bardzo życzliwi! Dla osoby która jest na II roku nie jest
        proste napisanie pracy licencjackiej. Rezygnacja ze studiów z powodu takiego,
        iż trudno mi wybrać literaturę do pracy lic. - bardzo mnie rozbawiło. Nie wiem
        czemu wśród takiej rzeczy internautów na forach spotyka się takich właśnie ludzi
        jak wy! Nie macie co robić w domu i wchodzicie na forum i jeśli ktoś prosi o
        pomoc wypisujecie durne i przemądrzałe posty! Gratulacje! Chyba zamieściłam mój
        post w nie odpowiedniej rubryce, lecz pomyślałam iż, doktoranci to wykształceni,
        niosący pomoc ludzie młodym ludziom! ha ha ha!
        • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:35
          A wez se przeczytaj w sygnaturce, dla kogo jest to forum i kto cie opieprza, i
          zastanow sie troche nad soba.
          • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:36
            BTW prosby o odrobienie zadania domowego z reguly sa kasowane na tym forum. Dla
            ciebie zrobilismy wyjatek.
        • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:35
          widzisz, młody ludziu, ja jestem promotorem, między innymi prac licencjackich i
          uważam, że ktoś, kto nie potrafi zebrać materiału, nie potrafi napisać
          konspektu, nie potrafi napisać rozdziału, rozminął się ze swoim powołaniem i nie
          powinien studiować. Poza tym, dostałaś wskazówki, gdzie szukać, ale co zapału
          zabrakło???, że zacytuję: "ha ha ha!"
          • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:45
            TO NIE JEST POMOC W ZROBIENIU CZEGOŚ ZA MNIE! TYLKO CHCIAŁAM POSŁUCHAĆ
            PROPOZYCJE NA TEMAT WYBORU LITERATURY!! NIE WIEM DLACZEGO JESTEŚCIE TACY.. ;/
            NIE ROZUMIECIE, ŻE KTOŚ POTRZEBUJE POMOCY! DOKŁADNIE TAKIEGO MAM PROMOTORA "RADZ
            SOBIE SAMA, A JAK NIE TO WYPAD"
            DZIEKUJĘ ZA CENNE WSKAZÓWKI :>
            • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:46
              NIE WRZESZCZ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przeciez dostalas wskazowki, jak szukac.
            • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:50
              no, ale napisałem co masz zrobić, nie? są bibliografie, są poradniki, wystarczy
              poświęcić trochę wysiłku i będzie dobrze...
              • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:51
                nagle jacy mili..
                podziękowałam!
        • niewyspany77 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:37
          dobra, chwycilo mnie za serce i dam dobre 2 rady, zebym na swinie nie wyszedl:

1. wez w bibliotece znajdz ksiazke pt jak pisac prace licencjacka, wzglednie
          magisterska - powinna takowa byc, do tego zazwyczaj jest niegruba. jeden wieczor
          czytania a tyle problemow z glowy.

2. o wychowywaniu dzieci traktuje inna nauka (tak tak, wiem ze jest socjologia
          wychowania, ale to nie to)

> pomyślałam iż, doktoranci to wykształceni
          > niosący pomoc ludzie młodym ludziom!

Ty sie ciesz, bo poki co odpowiadaja Ci sami profesorzy plus skromny doktor.
          • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:38
            Przesadzasz...
            • niewyspany77 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:40
              w ktorym miejscu?
              • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:41
                W takim jednym...
                • niewyspany77 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:43
                  trudno. musimy z tym teraz zyc. i swiat juz nie jest taki sam jak wczesniej :(
                  • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 15:48
                    Ale wez sie wyspij. Swiat nie jest taki zly! ;-)))))))))
        • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 10:46
          Przeciez masz klasyczny temat z pedagogiki, dokladnie
          teorii wychowania
          , a nie z socjologii, wiec czego
          oczekujesz?
          • adept44_ltd już jest, jeszcze ciepła, opinia Lesia, n/t 05.05.09, 10:49

• hrkagan Re: już jest, jeszcze ciepła, opinia Lesia, n/t 05.05.09, 12:22
              I?
              • adept44_ltd Re: już jest, jeszcze ciepła, opinia Lesia, n/t 05.05.09, 14:43
                jakby ci to powiedzieć i żeby nie było ad personam... no chyba nie potrafię,
                więc sobie pomilczę... ;-)
                • hrkagan Re: już jest, jeszcze ciepła, opinia Lesia, n/t 05.05.09, 20:34
                  Silence is golden...
    • dala.tata raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 04.05.09, 15:26
      to jest twoja praca i to ty masz to napisac. a jesli nie potrafisz, to znaczy ze
      nie powinnas dostac licencjatu.
      • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 04.05.09, 15:32
        Ha ha ha! Nie będę się powtarzać, przeczytaj mój wcześniejszy post. Faktycznie
        poszukującą osoba w wyborze literatury powinna nie dostać licencjatu ha ha:)
        • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 04.05.09, 15:37
          umiejętność poszukiwania materiałów należy do wymogów stawianych licencjatowi
          (co więcej - studentowi pierwszego roku), jeśli jej nie posiadasz, podobnie jak
          pozostałych, to...
          • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 04.05.09, 15:49
            Przesadzacie naprawde :(
            Zresztą takich promotorów mam też na uczelni..
            Dziekuję za pomoc bardzo mi miło że chcieliscie mi pomoc
            • dala.tata niestety nie. 04.05.09, 16:02
              gdybys rzeczywisscie chciala pomocy, to napisalasbys tak: chce napisac taka i
              taka prace. zrobilam to i to, mysle o tym i o tym, mam tkai a taki plan. co
              sadzicie? i podejrzewam ze moglaby sie wywiazac dyskusja. ty pokazujesz ze cie
              interesuje, ze zrobilas zadanie domowe i masz konkretny problem, jak ujac temat,
              my z toba rozmawiamy.

natomiast jak dla mnie nie zrobilas nic i wlasnie idziesz na sepa, moze cos
              skapnie. lunch za darmo to mit. nie ma czegos takiego.
              • wchodzacawswiatsocjologii Re: niestety nie. 04.05.09, 16:13
                No pewnie, chciałabym żebyście napisali mi cala prace lic. a może się uda:) Skąd
                wiedziałeś że miałam taki zamiar?? hehe przejrzałeś mnie na wylot, Marnujesz się
                na socjologii, w NCIS takie zagadki rozwiązują. Zresztą, niepotrzebna dyskusje
                chcesz nawiązać. Już Cię nie proszę o zdanie:) Dziekuje
            • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 09.05.09, 16:20

> Zresztą takich promotorów mam też na uczelni..

Takich masz promotorów, bo na tym polega kształcenie na studiach - promotor ma
              za zadanie kontrolować twoją SAMODZIELNĄ pracę, a nie wyręczać się z niej.

Poszukiwanie odpowiedniej literatury przedmiotu wchodzi w twój zakres obowiązków
              jako studenta. Bez wykonania tego rodzaju pracy nie należy ci się licencjat.
              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 09.05.09, 16:45
                Dobra już to słyszałam, nic nowego nie napisałaś:)
                Więc po co się udzielasz?
                • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 10.05.09, 17:53
                  Bo najwyraźniej nadal nie rozumiesz - repetitio est mater studiorum, może jak ci
                  się coś wiele razy powtorzy, to pojmiesz.
                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 10.05.09, 18:50
                    Do mnie nie trzeba mówić 10 razy do Ciebie widze że tak :>
                    • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 10.05.09, 22:53

> Do mnie nie trzeba mówić 10 razy

Jakoś nie zauważyłam. Powiedziano ci jedną rzecz wiele razy i nadal sprawiasz
                      wrażenie, jakbyś jej nie pojmowała.
                      • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 10.05.09, 23:13
                        No to masz ze sobą jakis problem chyba skoro nie zauważyłaś. Może przeczytaj
                        wszystkie posty i wtedy napisz coś mądrego! Ups! zapomnialam że, ty piszesz żeby
                        co kolwiek napisać. Zaraz się rozpłacze :( haha
                        • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 10.05.09, 23:25
                          wchodząca? to rozpłaczesz się czy ha ha??? ;-)
                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:02
                            Rozpłaczę się.. ze śmiechu :)
                            • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:13
                              no, na takie emocje to tylko doktor lesio (jako okład, na czoło)
                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:36
                                Doktor? Myślałam że, profesor : O
                                • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:39
                                  co za zbieżność, on też tak myślał, macie podobne myśli... uważałbym na siebie
                                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:45
                                    Widze że, kolejna osoba nas do siebie porównuje.. a przecież ja jestem dopiero
                                    na II roku studiów ha ha ha
                                    • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:48
                                      Lesio w zasadzie też...
                                      • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:50
                                        W tym wieku? ; O podziwiam.. no ale jak mówią, na nauke nigdy nie jest za późno
                                        • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:52
                                          my tu też mu kibicujemy ze wszystkich sił, ale na razie chyba jest ciężko...
                                          zobaczymy, jak teraz pójdzie mu sesja
                                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:56
                                            Oby miał ustne egzaminy, wtedy przegada każdego dr, prof ...tak jak tu na tym
                                            forum.
                                            • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 00:59
                                              a tu się raczysz mylić, ilość, to nie jakość, więc raczej permanentnie oblewa na
                                              tym forum, ale może w realu się bardziej postara
                                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:02
                                                Faktycznie:) No przecież będziemy mieli okazje sie spotkać w realu w sądzie O!
                                                Co niektórzy na ławie oskarżonych! Nam niestety zostają role świadków, zeznania,
                                                przesłuchiwania itp.
                                                • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:05
                                                  no, prasa, radio, telewizja, będzie się działo...
                                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:04
                                                To już wiem dlaczego oblałam pierwszy ustny egzamin ; O
                                            • charioteer1 Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:10
                                              Przy takiej odpowiedzi egzaminator mowi:

Dobrze..., bardzo dobrze..., dziekuje, niedostateczny.
                                              • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:12
                                                wyśmienicie Lesiu - pała...
                                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:14
                                                To chyba nie każdy, bo mi powiedział "No dużo Pani nie brakowało, przynajmniej
                                                będziemy mieli okazje bliżej się poznać O!"
                                                Wpisał mi ndst, a ja odebrałam indeks i jeszcze podziekowałam :(
                                                • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:16
                                                  w sumie to ładny tekst... ja wypisuję delegacje do biblioteki...
                                                  • charioteer1 Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:18
                                                    Bo bez delegacji to biblioteka odprawia z kwitkiem?
                                                  • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:19
                                                    na delegacji jest mapka, jak dotrzeć do biblioteki... ;-)
                                                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:25
                                                    Biedni Ci wasi podwładni nie dość że muszą się tyle uczyć, to jeszcze do
                                                    biblioteki muszą chodzić heh :D
                                                  • charioteer1 Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:31
                                                    Nooo, bo widzisz, taka delegacje to trzeba koniecznie podsteplowac w bibliotece.
                                                    Z godzina przybycia i godzina opuszczenia.
                                                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:39
                                                    Wy to macie ale pomysły.. :)

--
                                                    "Bo dobry Bóg zrobił co mógł, a teraz trzeba wezwać fachowca"
                                                  • thersites Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:39
                                                    Zwariowane chłopaki, jak bozię kocham.
                                                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:44
                                                    A Ciebie też tak Bóg ukarał i jesteś wykładowcą/nauczycielem?
                                                  • thersites Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:46
                                                    Co Ty insynuujesz? Jaki bóg, jaki znowu bóg?!
                                                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 01:48
                                                    Eh.. Nic!
                        • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 11:36
                          > No to masz ze sobą jakis problem chyba skoro nie zauważyłaś. Może przeczytaj
                          > wszystkie posty

Wskaż mi, proszę, swój post, w którym przyznajesz rację, że powinnaś sama
                          wykonać pracę, o wykonanie której poprosiłaś forumowiczów.
                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 12:00
                            Przecież ja żartowałam z tym że ktoś ma coś zrobić za mnie. Nie umiesz
                            interpretować taki znaków jak! :D :P, hahaha, itp

> > Dobra napisze wprost! Napisze ktoś mi tą prace za mnie? hahahah :D tyle tu
                            mądrali przecież!:>

Faktycznie chcialam zeby ktoś za mnie napisał prace lic (hahaha), i napewno
                            szukalam takich osob na forum. Nie wiem w którym ty świecie żyjesz.

wchodzacawswiatsocjologii 04.05.09, 15:45 Odpowiedz
                            TO NIE JEST POMOC W ZROBIENIU CZEGOŚ ZA MNIE! TYLKO CHCIAŁAM POSŁUCHAĆ
                            PROPOZYCJE NA TEMAT WYBORU LITERATURY!!

A idz.. bo nudna jestes i nie chce mi się z Tobą kłócić :)
                            • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 18:19
                              Czyli wątek założyłaś dla żartu? I kogo miał on rozśmieszyć?
                              • adept44_ltd Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 18:59
                                eeela, ja się tu dobrze bawię w tym wątku ;-)))
                                • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 19:06
                                  Ja też :))
                                • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 12.05.09, 20:33

> eeela, ja się tu dobrze bawię w tym wątku ;-)))

Zauważyłam :-P
                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 19:05
                                Napisalam że, dla zartu napisalam zeby ktos mi napisał prace. Rozumiesz jak ktoś pisze coś dla zartów i dopisuje do tego tj. emotki ":P" lu ":D". To teraz wez sobie kochana kliknij myszka na samą góre wyświetli Ci się wątek który zamiescilam. A w nim nie prosilam o napisanie mi niczego! tylko szukalam pomocy w wyborze lit., oraz chcialam się zapytać co ma być mniej więcej w ten pracy (konspekt).

> > Bo najwyraźniej nadal nie rozumiesz - repetitio est mater studiorum, może jak ci
                                się coś wiele razy powtorzy, to pojmiesz.

Doskonale to pasuje do Ciebie.
                                • thersites Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 19:54
                                  Dobra, wschodząca, koniec żartów, przyznaj się, gdzie uczysz. I czego.
                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 19:15
                                jesli chcesz mi teraz napisać, że student na II roku powinien posiadać umiejętność wyboru lit. (chociaz i tak poprosilam o propozycje książek) itp. to też już wiem:)
                                Więc nie musisz się powtarzać:)

--
                                Złość urodzie szkodzi : O
                                • eeela Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 12.05.09, 20:31

> jesli chcesz mi teraz napisać,

Nie TERAZ chcę napisać, tylko cały czas o tym pisałam - ale rzeczywiście,
                                  przestałam już mieć nadzieję, że pojmujesz dokładnie, co się do ciebie mówi.
                                  Adieu, bejbe.
                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 11.05.09, 19:15
                                jesli chcesz mi teraz napisać, że student na II roku powinien posiadać umiejętność wyboru lit. (chociaz i tak poprosilam o propozycje książek) itp. to też już wiem:)
                                Więc nie musisz się powtarzać:)

--
                                Złość urodzie szkodzi : O
              • wchodzacawswiatsocjologii Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 09.05.09, 16:48
                To najwyraźniej ty musisz w każdym wątku "wsadzić swoje 5 gorszy". Spoko jak Ci
                to pomaga ulżyj sobie:)
                Tym bardziej, że to co ty tu napisałaś (żeby tylko coś napisać) to już ktoś mi
                powiedział. Żegnam
        • dala.tata Re: raczej wchodzaca w swiat oszustwa! 04.05.09, 15:45
          przeczytalem. napisalas nie tylko o literaturze, ale rowniez o tym, ze nie
          mozesz napisac konspektu. i wybor literatury i konspekt sa nieodzwonym elementem
          pracy nad praca licencjacka. i jesli ktos ci w tym 'pomoze', to znaczy ze twoja
          ocena wynika z oszustwa.
    • tocqueville Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 16:40
      jesli nie bedzie sprzeciwów za 15 minut wytnę ten wątek
      autorce chyba się coś pomyliło - tu nie miejsce na analizy trywialnych kwestii
      • ford.ka NIE!!! 04.05.09, 16:43
        Nie! Przecież nie znamy jeszcze opinii Lesia na ten temat!!!
        • adept44_ltd dalej nie znamy opinii Lesia... 04.05.09, 23:17
          rozważaa...
        • hrkagan Re: NIE!!! 05.05.09, 10:50
          Napisalem przeciez, ze to nie jest scojologia a pedagogika, dokl.
          teoria i historia wychowania...
      • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 16:50
        Nie wisi jakis czas ku przestrodze. Zadan domowych tu nie odrabiamy.
        • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 04.05.09, 17:02
          Mozecie kasowac hahah:)
    • hrkagan To nie socjologia! 05.05.09, 10:44
      To klasyczna pedagogika...
      • charioteer1 Re: To nie socjologia! 05.05.09, 14:31
        Lesiątko, pokazales wlasnie, ze nie potrafisz nawet zanalizowac poprawnie tematu
        pracy licencjackiej. Masz problem.
        • hrkagan Re: To nie socjologia! 05.05.09, 20:33
          To ty masz problem, bo nie odrozniasz pedagogiki od socjologii...
          • charioteer1 Re: To nie socjologia! 05.05.09, 21:10
            Lesinku, sprawdz sie:
            cdn.gazeta.pl/bi.gazeta.pl/im/3/6568/m6568243.pdf
            Tu masz odpowiedzi:
            matura.gazeta.pl/matura/1,79505,6568467,Jezyk_polski_poziom_podstawowy__przykladowe_odpowiedzi.html
            • hrkagan Re: To nie socjologia! 06.05.09, 21:30
              Mature zdalem w pamietnym roku 1968.
    • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 15:55
      A to kicha! ha ha ha! Dziwne bo mój promotor, powiedział że na ten temat jak
      najbardziej mogę pisać.. ;)
      • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 16:00
        Lesiem się nie przejmuj, to taki ambitny małolat, on dopiero będzie maturę za
        rok zdawał...
        • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 16:18
          Jak mam się nie przejmować! jak wszyscy mnie tu krytykują buu :((( hehe
          • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 16:27
            no ale nie Lesiem...
            po prostu przyjmujesz krytykę z godnością, wyciągasz wnioski, wyłączas nerwowy
            śmiech i pędzisz do biblioteki ;-)
            • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:42
              Adept ma wyraznie fixum-dyrdum na mym punkcie...
          • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 16:39
            Po co taka fajna dziewczyna marnuje się na studiach?
            • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 18:26
              no wlasnie wrocilam z biblioteki i nie moge dostac książek które wybrałam sobie :(
              A co mam robić:) chce byc wykształcona
              • dala.tata Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 18:34
                a. przeczytac inne ksiazki,
                b. isc do innej biblioteki,
                c. nie marudzic.
                • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:43
                  d. Sama naisac te ksiazke. Moge ci pomoc.
                  lech.keller@gmail.com
              • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:08
                o, Kolega Dalatata mnie ubiegł w znalezieniu rozwiązania ; -)
              • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 21:16
                wchodzaca: kurczę, to rzeczywiście jesteś w kłopocie. Mnie na chandrę i
                smuteczki pomaga peeling orzechowy. Lubię też zmienić coś w sobie, jakiś balejaż
                czy coś "a'la w podobie". Jak mówią - co na głowie, to i w głowie. Gorzej z
                książkami: być może nieopatrznie chlapnęłaś coś o konieczności zniesienia
                habilitacji i teraz ściga Cię profesorska mafia. Zaczynają zwykle od subtelnego
                stalkingu: wypożyczają - te najbardziej potrzebne Tobie - na przynajmniej 20 lat.
          • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:42
            Ja cie nie krytykuje. Ja tylko napisalem, ze to jest temat z
            pedagogiki...
            • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:49
              Bo go nie doczytałeś do końca, biedaku...
              • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 21:31
                A ty go przczytales, ale nie zrozumiales, zgodnie z Prawem Lema...
        • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:41
          A ty adepcie matury nigdy nie zdasz, choc podchodzis do niej po
          raz 'thirtysomething'...
      • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 20:40
        A czemu nie? Tyle, ze to wyraznie pedagogika...
    • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 22:21
      Jak ja z wyborem książek mialam problem, to napewno napisze własną :P Chyba że
      ktoś tu ma jakies materiały przydatne do tego tematu hehe :D ale nie sądze :),
      temat pedagogiczny hm:) ale ja do niego podchodze socjologicznie :)
      • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 22:26
        Musisz uwierzyć w siebie, pan Lechu napisał, to i Tobie się uda. Trzymam kciuki.
        • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 09:36
          A ty cos w zyciu napisales madrego, thersites? Sadzac po tym, co tu
          wypisujesz, to raczej nie...
      • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 22:32
        Spoko, nic sie nie przejmuj. Lechu jest literaturoznawca politologicznym, albo
        politologiem literaturoznawczym, wiec na socjologii znac sie nie musi. On ma
        tylko taki wewnetrzny mus, zeby sie znac, nawet jak sie nie zna.
        • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 22:42
          Nawet jeśli się nie zna, to tym lepiej, bo spojrzenie świeże. A i etat dowolny
          załatwi, referencje napisze, pozwie państwo australijskie, gdy będzie trzeba.
          • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 09:38
            I co z tego? Ty nie mozesz pozwac panstwa australijskiego, bo nie
            jestes jego obywatelem...
        • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 09:38
          Socjologie i psychologie studiowalem w ramach secjalnosci ekonomika
          pracy i polityka spoleczna na owczesnym wydziale Ekonomiczno-
          Spolecznym owczesnej SGPiS...
          • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 14:04
            Jak rowniez ekonomie polityczna i filozofie marksistowska, ale pedagogoki na
            SGPiS nie uczyli.
            • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 21:37
              A wlasnie, ze uczyli pedagogiki na studium pedagogicznym SGPiS,
              dajacym uprawnienia do nauczania w szkolach srednich... Znow
              wykazales sie kompletna ignorancja...
              akson.sgh.waw.pl/gazeta/artykul.php?id=746
              www.sgh.waw.pl/katedry/krkl/pracownicy/gmysliwiec/
              A ekonomii politycznej to ucza i dzis, i to nawet na Oxbridge. A
              filozofie mielismy na SGPiSie nie tylko marksistowska...
              www.us.oup.com/us/catalog/general/subject/Politics/ComparativePolitics/?view=usa&ci=9780199272228
    • tocqueville Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 22:58
      poza tym nie do końca rozumiem jak tradycyjny czy nowoczesny sposób wychowania
      może być problemem społecznym... to jakoś dziwnie jest sformułowane - to że
      wychowuję moje baby tradycyjnie stanowi jakiś problem społeczny? - weź uściślij
      • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 23:27
        Chcialam napisać o czymś prostym:) o ile coś w socjologii jest proste! temant
        sformułowałam sama, wiec może faktycznie jest beznadziejny, chcialam tylko sie
        za to zabrać, ale rezygnuje :P nie chce już licencjatu. Nie mam celu, nie mam
        badan, nie mam nawet książek bo w bibliotece nie ma;) Nikt sie nade mną nie musi
        litować!!!!!! hehe
        • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 23:28
          Dobra napisze wprost! Napisze ktoś mi tą prace za mnie? hahahah :D tyle tu
          mądrali przecież!:>
          • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 23:36
            Wchodzące, tę!, tę pracę...
          • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 05.05.09, 23:50
            Tu powinnaś kogoś znaleźć:

tinyurl.com/d9vvk7
            • megaborsuk2000 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:00
              Hm, głupio się poczułem, bo mieszkam w tych okolicach;)
              Niestety, nic w tym kraju nie działa, jak należy, ze Stadionem włącznie--teraz
              to tam jest o tak:
              www.tinyurl.pl?xlIIPfjA (nb. kamera internetowa też nie działa).
              • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:04
                Cóż, pozostaje liczyć na niezawodnego...
                • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:07
                  Niezawodny 3 i 3/4

czy ty nie masz fixum dyrdum na jego punkcie? ;-)
                  • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:13
                    A wiesz, że mam :) Chyba proszę się, by mnie wybatożył (słowem).
                    • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:16
                      Lesław Batożnik?

zaraz nas Dala przywoła do porządku
                      • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:19
                        Cholerne, opresyjne społeczeństwo, nadzorować i karać, kurde.
                        • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:21
                          no ale można se też poszaleć, nie??? ;-)
                          • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:26
                            Jasne, ale kto chciałby skończy w Charenton?
                            • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:29
                              może by nie chciał..., ale znam takiego, który aż się prosi...
                              • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:32
                                Ach, zamiast tyle rozprawiać o habilitacji, powinniście postarać się o
                                przywrócenie lettre de cachet. W tym kraju nie da się żyć, nikogo ubezwłasnowolnić.
                                • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:34
                                  groziłby nam markiz de lesio
                                  • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:36
                                    Ale dłuuugo po naszej śmierci. Swoim dzieciom możemy to zrobić.
                                    • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:41
                                      no ale to może być gorsze od grypy...
                                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:42
                                    Ha ha ha:) nie musi się nikt litować, ani pisać "tą" praca :>
                                    Skasujcie ten wątek i nara mądrale!!!!
                                    • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:46
                                      No, idź już, idź. Fajnie było poznać. Adept, myślisz, że ten 'mądrala' to do Ciebie?
                                      • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:47
                                        Nie, do Ciebie. Wy chyba nie macie co robić..
                                        • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:49
                                          wiesz, jak już się napisze licencjat, to człowiek ma dużo czasu...
                                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:54
                                            Domyślam się, jak sie napisze mgr i doktorat to jest jeszcze wiecej pewnie czasu
                                            na kontynuowanie tego wątku he;)
                                            • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:58
                                              Ja tam nie wiem, ale jest tu jeden jurodiwy, spytaj, ma konsultacje od rana.
                                        • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:53
                                          Nie myśl o mnie źle. Naszą klasę zwinęli, na czateria.pl mam bana, to się
                                          udzielam tu.
                                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:57
                                            Jest jeszcze gg :>
                                      • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:48
                                        jako że była tam liczba mnoga, to domniemywam, że było to do Lesia i Lesia...
                                        • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:51
                                          Na coś się jednak herr przydaje.
                                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 21:39
                                            ja potrzebuje pomocy i po to umiescilam ten post, a wy dyskutujecie na jakies
                                            dziwne tematy o kierunkach, maturach itp
                                            Przeczytajcie sobie regulamin fora
                                            • eeela Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 09.05.09, 16:29
                                              Regulamin tego forum nic nie mówi o tym, że w wątkach należy rozmawiać jedynie
                                              na zadany temat.
                        • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 09:47
                          Nadzor i karanie to nie moja dzialka.
                          • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 17:12
                            I co z pomocą napisania pracy lic?

:(
                            • charioteer1 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 17:27
                              Naiwna. Jak Lesio mowi, to mowi.
                              • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 17:39
                                Może komus wkoncu wywierce dziure w brzuchu i mi pomoże ha ha :>
                              • mr_kagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 09.05.09, 16:48
                                Na ten temat korespondujemy prywatnie... Prowadze kilkanascie takich prac, wiec
                                jedna wiecej...
                                • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 10.05.09, 19:30
                                  chyba odkrywkowych, na osiedlu...
                  • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:15
                    Ja mogę zrobić jakiś risercz na Kleparzu.
              • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:07
                ooo, Kolega prawie sąsiad...
                • megaborsuk2000 Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:12
                  adept44_ltd napisał:

> ooo, Kolega prawie sąsiad...

To znak--musimy napisać tę pracę (pardon, tą pracę, ew. tak po prasku: "te
                  prackie"), nie ma rady.
                  • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:15
                    no ale to już chyba after birds, operacja się udała, pacjentka nie żyje... chyba
                    już nie chce, nie?
                    • thersites Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 00:17
                      Nie byłbym taki pewny. Niechby się odezwała i napisał, kto wziął tę fuchę.
        • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 09:41
          Temat jest OK, tyle, ze jak pisalem, raczej z pedagogiki. Szukaj
          wiec literatury w dziale pedagogicznym, a nie socjologicznym, a na
          pewno cos znajdziesz! Dawniej pisal na ten temat np. prof. B.
          Suchodolski.
      • hrkagan Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 06.05.09, 09:40
        Wszystko moze sie okazac problemem spolecznym: wychowanie
        tradycyjne, nowoczesne badz tez jego brak...
    • dala.tata PRZYPOMNIENIE! 05.05.09, 23:57
      my tu nie piszemy prac i nie zadajemy pytan pomocniczych. mnie ten watek ani
      grzeje ani ziebi, ale zachowajmy jego status jako 'o dupie Marynie' i bez postow
      litosciwych prosze.
    • tow.mittal po co ci literatura ? 06.05.09, 10:05
      do tak prostego tematu? pisz co sama uwazasz, bo w tym temacie nie
      mozna sie pomylic...co innego gdyby ci kazali skonstruowac
      helikopter
      • wchodzacawswiatsocjologii Re: po co ci literatura ? 06.05.09, 11:42
        Czyli nie za dużo napisze:)
        • tow.mittal Re: po co ci literatura ? 06.05.09, 12:42
          najlepiej nic nie pisz!!
          • wchodzacawswiatsocjologii Re: po co ci literatura ? 06.05.09, 12:53
            Żartowałam:)
            Prosty czy trudny
            Z literaturą czy bez literatury?
            Nie dla każdego to żadnej problem
            Dla mnie problem bo jestem dopiero przy lic
            Dla kogoś mało istotny problem ma dr czy tam prof
            Prace napewno napisze, tylko ze z czyjas pomoca i obronie się na 5 zobaczycie
            cwaniaki !:D
            • tow.mittal Re: po co ci literatura ? 06.05.09, 13:00
              skontaktuj sie ze mna, to pogramy w te klocki na ktorych sie znasz :)
              • wchodzacawswiatsocjologii Re: po co ci literatura ? 06.05.09, 13:07
                To poproszę namiary.. :)
                • tow.mittal Re: po co ci literatura ? 07.05.09, 00:03
                  najpierw udowodnij mi prosze ze jestes pelnoletnia
                  • wchodzacawswiatsocjologii Re: po co ci literatura ? 07.05.09, 00:06
                    Jak mam udowodnic?
                    • dala.tata Re: po co ci literatura ? 07.05.09, 00:16
                      no jak to? podaj imie nazwisko, date urodzenia, PESEL, przeslij zdjecie.
                      przeciez nasz serdelek forumowy juz ci podal swoje dane, to czas na ciebie.

powodzenia. jak on ci wysmaruje licencjat, to to bedzie mistrozstwo swiata po prostu
                      • wchodzacawswiatsocjologii Re: po co ci literatura ? 07.05.09, 00:28
                        przecież ja sama sobie napisze licencjat haha;>
                        • tow.mittal Re: po co ci literatura ? 07.05.09, 10:16
                          a co bedzie z matura z matmy, kochana?
    • tocqueville Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 11.05.09, 12:00
      ale bezsensowny ten wątek - trzeba go było od razu skasować
      • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 11.05.09, 12:01
        No to nie wchodzcie tu i nie piszcie proste.
      • adept44_ltd Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 11.05.09, 12:08
        przenikliwy komentarz ;-)))
        • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 11.05.09, 12:20
          No do niektórych tak trzeba
          • wchodzacawswiatsocjologii Re: POSZUKUJE SOCJOLOGÓW!!!!!!!! 11.05.09, 18:53
            Zabawna jestes naprawde :)
            Naucz się czytać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka