Dodaj do ulubionych

kursy trychologiczne dla fryzjera

24.03.16, 19:25
Co sadzicie? Czy ktos z was byl na takim kursie i moze powiedziec jak wyglada to od kuchni? Mam mozliwosc zapisania sie na taki kurs, ktory czesciowo bedzie dofinansowany ( nie chce zostac posadzona o spam, a zalezy mi konkretnie na opiniach dotyczacych kursu hair medici). Czy uwazacie ze takie kursy przydaja sie w pracy fryzjera?
Obserwuj wątek
    • cruella.de.mon Re: kursy trychologiczne dla fryzjera 25.03.16, 10:36
      Myślę że każdy kurs jest przydatny w każdym zawodzie a na pewno dobrze wygląda w cv. Pracodawca wie ze stawiasz na rozwój i nie osiadłas na laurach. Jeśli masz możliwość skorzystania z kursu który jest częściowo dofinansowany i poniesie niewielkie.koszty to zapisz się. Trychologia to dość prężnie rozwijająca się dziedziną. Teraz to chyba już mus we fryzjerstwie. Ludzie dbają o włosy nie tylko od zewnątrz ale także od środka. A hair medica obila mi się o uszy, wysokiej jakości produkty i na pewno dobra inwestycja
    • wronska91 Re: kursy trychologiczne dla fryzjera 26.03.16, 22:47
      Moja przyjaciolka wlasnie sie zapisala na ten kurs Hair Medici- jej szefowa sama ją wyslala, tez zalapala sie na dofinansowanie. Wiec mysle ze to wartosciowe szkolenie, ktore na pewno predzej czy pozniej jakos zaprocentuje w twoim fachu. No i szefowa mowila jej, ze na poczatku hair medica bedzie im dostarczac za darmo klientow- to spory plus.
      • maly.minionek Re: kursy trychologiczne dla fryzjera 29.03.16, 22:37
        jak dla mnie spoko sprawa- dobrze wiedziec jak funkcjonuja nasze wlosy, skora glowy itd. hair medica- chyba nie pierwszy raz organizuje taki kurs, a dofinansowanie- nie ma co sie zastanawiac, zapisuj sie!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka