Gość: lechita IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.05.11, 21:52 żeby lech był na podium a bakero jeśli tak dalej będzie niech zwolnią Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nadgajowy Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.11, 22:30 lechita: bo to że będą na podium to zasługa ?? Zobacz tabele od kiedy jest Bakero !! Nie ma za to Peszki !! Odpowiedz Link Zgłoś
kris1955 Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta 07.05.11, 22:40 Zwolnia , nie zwolnia. Nie ma innego tematu? Wszyscy sie zachwycali jak Zielinski wygral z Polonia pare meczow. A co teraz? Polonia na 11 miejscu. Legia miala najgorsza wiosne od lat jest na 3 pozycji. Jaki wniosek? Wszystkie kluby z wyjatkiem Jagiellonii, Ruchu i... Lecha pokupowaly roznych lepszych czy gorszych kopaczy. Generalnie sie wzmocnily i poziom sie wyrownal.Kazdy moze wygrac z kazdym. Nawet Wisla nie moze jeszcze mrozic szampanow. Dla kibicow to dobrze , bo ciekawiej i nikt sie nie bedzie podkladal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek83 Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.icpnet.pl 07.05.11, 23:07 wielkopolskifutbol.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crystal Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.11, 23:07 Pfff Bakero ma zostać i już ^^ jeden z nielicznych porządnych ludzi w Polskiej piłce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Lecha Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.05.11, 23:13 Lech Lech Kolejorz BAKERO MA ZOSTAĆ !!!!Lech gra teraz ładnie a to że Lech nie wytrzymuje 90 min to wina zieliny źle zespół przygotował fizycznie ale trudno trzeba strzelać gole w pierwszej połowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddd Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.11, 00:47 Ej dajcie spokoj pseudoznawcy, dopiero każdy był za zwolnieniem Bakero, a teraz nagle kazdy chce by został... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiczanin Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: 79.175.209.* 08.05.11, 00:57 obiektywnie patrze na Lecha i rozgrywki w polskiej lidze i uwazam, iz lepszego trenera od Bakero nie ma zaden zespol w Polsce, Lech gra w miar na wysokim i wyrownanym poziomie, nawet Wisle sie to nie zdarza (0-2 z Gornikiem,)-1 z Podbeskidziem), po drugie popatrzcie jak niewiele brakowalo aby Lech wyeliminowal Brage (uczestnik finalu LM), od ktorej byl w 2-meczu lepszy Viva Jose Bakero!! Saludos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huhd Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.smtvsat.pl 08.05.11, 01:34 BAKERO MA ZOSTAC !!!!! Ps. Panie Jose fajna słit focia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniaczek Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: 78.146.192.* 08.05.11, 01:56 Bakero na prezydenta !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.05.11, 08:27 Śląsk ma dużo lepszego trenera. Mają ćwierć napastnika i są wyżej od Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejorzfan Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.icpnet.pl 08.05.11, 10:33 W końcu chciało się oglądać Lecha. Co do Bakero - pewnie poleci. Jak dla mnie to jego największym minusem (poza dziwnymi ustawieniami i rotacją składu) jest brak znajomości języka innego niż hiszpański. Bo jak tu "rozedrzeć ryja" na piłkarzy jak oni i ni w ząb nie zakapują o co chodzi? Przez tłumacza? No proszę, nie rozśmieszajcie mnie... (to tak jak by Chińczyk na mnie krzyczał - na pewno bym zrozumiał i się przejął). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Lecha Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.05.11, 11:16 ja od początku byłem za tym by bakero został brakowałoto tylko bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 12:07 @Kolejorzfan Widziałem postęp, wczoraj pod koniec meczu dało się słyszeć - Dawaj, Ubi, dawaj, krzyczane z lini bocznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bull Re: Jose Bakero: Droga do pucharów otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.11, 14:02 bakero ma zostac tu slysze - a w sondzie GW "Lech potrzebuje nowego trenera" haha; zdecydujcie sie... Wedlug mnie Bakero trzeba dac nowy sezon bo naprawde widac juz efekty jego pracy. Odpowiedz Link Zgłoś