Gość: rutek.pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 14:48 bardzo pięknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Master Platini chce zabrać bogatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 14:52 No i bardzo dobrze, bo czwartą drużynę ligi włoskiej, angielskiej czy hiszpańskiej można sobie odpuścić i dać pograć innym, np. nam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak to nie jest tak IP: *.nyc.res.rr.com 21.10.06, 15:17 tylko 2 druzyny z tych krajow awansuja bezposrednio, 2 kolejne musza grac w rundzie wstepnej, poza tym kto chce ogladac mecze Lewskiego Sofia z FC Copenhagen w LM?(zamiast np. Inter - Liverpool) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zabrać Henryemu i oddać Listkowi ... IP: *.aster.pl 21.10.06, 16:08 ... który przeznaczy sprawiedliwie tą kasę na rozwój piłkarstwa w Polsce. A swoją kasą Platini może podzielić się np. ze mną. Nie ma to jak zabierać bogatym i oddawać biednym. Nikt na tym nie skorzysta, oprócz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
histoire_d_o Re: Zabrać Henryemu i oddać Listkowi ... 21.10.06, 17:18 Gość portalu: gosc napisał(a): A > swoją kasą Platini może podzielić się np. ze mną. > > Nie ma to jak zabierać bogatym i oddawać biednym. Nikt na tym nie skorzysta, > oprócz mnie. Jestes kurduplem, jak ten wasz Boniek. Platini to porzadny, skromny czlowiek. Spotkalam Platiniego na aveune de l'Opéra grzebal cos w swoim STARYM SAMOCHODZIE GOLFIE, i czekal cierpliwie na przyjazd "dépannage". Nie rozbija sie, jak widzisz jakimims mercami po Paryzu i nie robi ze siebie krola. Pogawedzilismy 10 min, cos mi mowil ze Boniek zajmuje sie juniorami w Polscce. Napewno ten buc Boniek do takiego auta by nie wsiadl. U was o pierwsza rzecz o jaka sie pytacie rodaka z zagranicy, to JAKI masz samochod, jak nie merc to jestes g$`?ç?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avtandil Re: to nie jest tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 16:21 A na przykład ja. Po **** mi w kółko Intery, Liverpoole itd? To już się nudne zrobiło, a w Lidze Mistrzów żadnych emocji nie ma. Zrobić tak, jak było dawniej, po 1 zespole na kraj i będzie super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: to nie jest tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 18:01 Kto chce to oglądać? No np. ludzie w Bułgarii i Danii, a dla całej reszty i tak znajdzie się jakiś hit z udziałem Barcy czy Chelea. Wg mnie LM bez Lille, Bordeaux, Hamburgera i Sportingu Lizbona, a z zespołem z Polski i Chorwacji będzie lepsza, bo wzbudzi większe zainteresowanie w całej Europie. I wiem że 2 zespoły z 3-4 miesca w najsilniejszych ligach muszą grać w eliminacjach i zwykle przechodzą te z biedniejszych państw, no ale te rozgrywki to jest Liga Mistrzów i nie powinno tu być miejsca dla drużyn, które nawet nie mieszczą się na podium w swoim kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak biedne kraje IP: *.nyc.res.rr.com 21.10.06, 18:12 Portugalia do najbogatszych krajow nie nalezy ale ma 3 druzyny w LM, tyle co Niemcy, Holandia ma tylko 1 druzyne w tym roku a chyba jest znacznie bogatsza od Ukrainy ktora ma dwie, poza tym jesli LM ma byc w Polsce to tylko na w Chorzowie na Slaskim, moze jeszcze stadion Lecha mialby szanse spelnic wymogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhyytt Re: to nie jest tak IP: *.kam.pl 22.10.06, 10:53 tak tak ,tylko ze taki Werder Brema czy Valencia ktore u siebie w lidze maja 3 czy 4 miejsce na koniec sezonu grajac w naszej lidze byly na 100% mistrzami,druzyny te maja wiec prawo grac w LM kosztem cieniasow z wschodniej europy,poza tym jako prawdziwy fan pilki wole obejrzec mecz obcych druzyn gdzie mozna przynajmniej podziwiac technike i gre niz wyczyny polskich kopaczy co maja nogi do tramwaju a nie do pilki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martens Nareszcie ktoś dostrzegł, że w ten sposób... IP: *.aster.pl 21.10.06, 15:44 następuje coraz większe wykluczanie z gry (o pieniądze też) klubów z mniej zamożnych krajów. Powinni to zrobić jak najszybciej. Bravo Platini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnt1981 Platini chce zabrać bogatym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 17:10 pierwszy krok w dobrym kierunku (ale powinno to isc znacznie dalej) jak ktos zrobi reforme, polegajaca na tym ze powrocimy do stanu sprzed 20 lat, gdzie byly: puchar mistrzow (TYLKO mistrzowie), puchar zdobywcow pucharow (TYLKO zdobywcy pucharu - ewentualnie finalisci, jesli zdobywca jest jednoczesnie mistrzem) i puchar uefa - wtedy moze znowu sie zainteresuje pilka na poziomie pucharow a tymczasem pozostaje mi moja druzyna w 4 lidze i reprezentacja (a zamiast ogladac na okraglo jakies barcelony, chelsea i tym podobne wynalazki z TAK ZWANEJ ligi mistrzow, to szczerze wole sobie np snookera poogladac ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pundu Platini chce zabrać bogatym IP: *.chello.pl 21.10.06, 17:27 Myśle, że należało by ogrnaiczyć wpływy z gry w lidze mistrzów. Wtedy nawet najlepsze drużny grały by tam o prestiż. Rzeczywiście wolę oglądać mecz liverpool-inter niż Levski-Broendby. Żeby tylko to wszytko odbywało się sprawiedliwie, żeby w elimanacjach LM sędzia nie dawał na wszleki wypadek karnego bogatszym. Nie oszukujmy się 4 druzyny ligi włoskiej jest o niebo lepsza od mistrzów polski. No chyba, że nasze klubowe drużyny zaczną grac jak reprezentacja z portugalia. Ale Benhacker jest tylko jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszekc Re: Platini chce zabrać bogatym 22.10.06, 11:43 Jestem za!! Nawet powinno sie ograniczyc do 2 zespolow z jednej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś