Gość: tomski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 21:42 i w ten sposób pan Gruby słowem "podobno" próbuje się chronić przed niechybnym procesem o zniesławienie. Poniżej poziomu Faktu, przykre, że moja ulubiona niegdyś gazeta tak nisko upadła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.aster.pl 11.05.08, 22:38 Ty Gruby ja gruby.Wstyd jak zawsze informacje tylko z jednej strony,jesteś pachołkiem ITI,jak chcesz wiedzieć jak było naprawdę na tym spotkaniu,to poczekaj niedługo będzie stenogram.Jak można tak kłamać.Co smakowała wyżerka na meczu.Już nie mam sił pisać ,wszystko to jeden wielki układ.Co czekasz na pracę w ITI.Wstyd panie Gruby P.S.Pewnie cię to nie interesuję ale może przeczytasz Mam 44 lata Gazetę kupowałem od pierwszego numeru,nawet miałem wykupioną prenumeratę.I co,tak dział sportowy obrzydził mi moją Gazetę(łącznie z Tobą) że po 19 latach przestałem kupować(2008.04).Mam taki odruch uzależnienia,bo czegoś mi brakuje,ale dam radę,bo my żyjemy w Polsce a nie na Wyspach,do czego zawsze Nas przyrównujecie .Ta wasza nieomylność,dowalanie normalnym kibicom,prawie jak Bogowie na Olimpie.My wiemy wszystko najlepiej to wasze motto.Straciłeś wiernego czytelnika ale Ciebie to pewnie Ch...j obchodzi Jeżeli chciałbyś podyskutować to proszę Mój e-mail gambit@aster.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.chello.pl 11.05.08, 23:02 a tam, przecież "jaruś" wie najlepiej :)... ps. nie wiesz, ze 'twoi panowie' maja wyroki a ochroniarze, ktorych zatrudniacie, powinni siedziec w pierdlu za kidnaping i wielokrotne pobicia? owszem, wiesz, ale ta wiedza jakos nie chcesz sie dzielic ;( no tak, za to ci w klubie nie placa. a moze jednak i o tym cos napiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic(L) Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.mac.edu.pl 12.05.08, 10:11 Wyborcza ma większe grzechy niż dział sportowy a ITI większe niż Legia. Dziwię się że niektórzy zauważają tylko ten kontekst podczas gdy koń jaki jest - każdy widzi. Nawet jeśli w tle puszczają z taśmy śpiew słowika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihi Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.chello.pl 11.05.08, 22:51 o, grubasek wreszcie się ujawnił, że śmiga na pasku stefanka. wszystkie informacyjki jak świeże bułeczki z pokoju nr X. :D człeniu, pobierasz hajsy z dwóch duzych koncernów, no ale przecież jeden jest naród wybrany, co ZE ROBERTO? a może panie CICHY :) ? Odpowiedz Link Zgłoś
menago1916 Re: Kibic Legii: Plotki i pogłoski 11.05.08, 23:28 "Inna plotka dotyczy objętych tajemnicą negocjacji klubu z SKLW (jakby kto nie wiedział - Stowarzyszeniem Kibiców Legii Warszawa) w sprawie wyjazdu do Bełchatowa. Podobno głównym negocjatorem był facio, który nie ma karty kibica, a film z Wilna pokazuje, jak naparza ochroniarza jakąś rurą." Taka sama prawda jak to, że Polonia jest warszawskim klubem. Teraz żarty się skończyły. Opluwałeś nas przy każdej okazji, ale tego nie darujemy. To co napisałeś to kłamstwo wielkie jak imperium Waltera. Nie będzie żadnego "podobno". Odszczekasz to szybciej niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faL Kibic Legii: Kłamstwa i oszustwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:41 Szkoda słów, kolejna wierszówka na zlecenie z wiertniczej. Nie wiem czy jeszcze ktoś jest na tyle głupi żeby wierzyć w te brednie wypisywane przez gazietkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chudy Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 00:59 Podobno Gruby uprawia stosunki seksualne z Walterem - konkretnie liże mu rowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz jak plotka głosi Gruby chapie dzidę :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz jeśli wierzyc plotce Gruby to Stefan :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:03 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotkarz taka ingormacja pojawiła się w internecie - :O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:05 że Gruby rzeczywiści jest gruby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosikolejnaplotka Gruby jest kobietą z jądrami jak... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:06 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GW je opublikuje wpisujcie inne plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:08 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosi plotka Adam Michnik tak zarządził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:09 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głosikolejnaplotka że od teraz już w GW będą tylko plotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:09 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takajestplotka to ma udowodnić, że GW ma kontakt z ludem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakmowiplotka bo juz nikt podobno nie chciał GW wierzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:11 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakmowiplotka wiec teraz każdy bedzie mogl w GW zamiescic plotke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:11 a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aletoplotka i se w nią wierzyć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 01:12 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmk Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.klaudyny.waw.pl 12.05.08, 07:45 eh Błoński, Błoński... ty chyba chcesz sprawdzić, jak nisko możesz upaść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: 82.177.9.* 12.05.08, 08:36 to nie powinno się nazywać komentarz kibica Legii tylko komentarz pracownika iti ;-) zero obiektywizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL popieram,tytuł powien byc: Felieton PracownikaITI IP: 82.177.10.* 12.05.08, 09:07 zastanawiam sie juz tak prywatnie, po co pisac takie kosmiczne bzdury (jak to nie jest celowa robota to juz naprawde nie wiem) , na szczęscie jest nagranie jest czrno na białym jak było Pozdr (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawe(L) Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: 212.87.3.* 12.05.08, 13:15 Kibicuje legii od zawsze. To co sie dzieje wokoł klubu troche mnie irytuje. Czytajac ze bedzie "wilno bis" to wyraz najwiekszej glupoty. Co sie stanie jak klub zostanie wyrzucony z pucharow na kilka lat i ITI odejdzie? Jaki sponsor zanwestuje w klub ktory nic nie osiagnie w europie? To jest chore ze grupka KIBOLI che dyktowac warunki. A jeszcze wieksza glupota jest popieranie tago protestu przez innch kibicow. Do protestujacy co tak naprawde chcecie osiagnac tym protestem. Moze ITI nie jest najleszym sponsorem ale lepszym od pozostalych. Moze wolicie pol-mot??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plotki ploteczki Kibic Legii: Plotki i pogłoski IP: *.chello.pl 12.05.08, 23:40 plotka niesie ze gruby wspolzyje seksualnie ze swoja matka od swoich 3 urodzin, zreszta z ojcem i psem tez wspolzyje, zreszta jest jeszcze kilka plotek nt pana grubego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to(L)erancja pytanie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.05.08, 01:28 Mam pytanie, wcale nie retoryczne: co SKLW zrobil aby zapobiec Wilnu-bis? Odpowiedz Link Zgłoś