daro789
29.09.10, 23:24
Witam, przedstawiam listę stron na których łatwo dorobić parę groszy.
Firmy są już długo na rynku i wypłacają w 100% zarobione pieniądze!!!
Żeby zwiększyć zyski możesz zarejestrować się na kilku takich stronach.
Sam tak dorabiam i wyklikanie wszystkich reklam dziennie nie zajmuje mi więcej niż 15 min dziennie. A jest na to prosty sposób -wystarczy otworzyć kilka stron w jednym oknie a następnie po kolei środkowym przyciskiem myszki klikać w 1-dną reklame z każdej strony. W ten sposób nie tracimy czasu i zbieramy kase ze wszystkich stron praktycznie równocześnie. Żeby otrzymać od nich pieniądze należy założyć sobie konto w PAYPAL lub AlertPay. Obydwa banki internetowe są darmowe i nie trzeba mieć 18 lat żeby założyć u nich konto.
Z resztą spróbuj sam to naprawdę łatwe i nic cię nie kosztuje!!
Kolejność pozycji w mojej liście nie jest przypadkowa, począwszy od góry znajdują się serwisy które najwięcej płacą za każdy klik a z drugiej strony najmniej się na nich napracujesz:)
Zagraniczne:
Neobux
On bux
gagaBUX
Fox-bux
Paid2Click
MyCubie
Cashtream
CashVievs
CashnHits
Cliksia
Incentria
Smileycliks
Polskie:
Zielony Mail
Sejfik
To jest dodatkowy sposób dla leniwych:) Płacą CI za to że zainstalujesz z ich strony program który podczas gdy masz włączony komputer i korzystasz z internetu nalicza ci $ na twoje konto. W ogóle nie zwraca się na nie uwagi a po pewnym czasie miło się zaskoczysz jak zasilą Ci konto 10$ :)
Ca$h Gopher
Gomez Peer
W razie jakiś problemów/pytań jestem dostępny pod adresem: chesterek184@gmail.com