Gość: Karola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:08 Zależy mi, aby szybko urosły mi włosy i chciałam zapytać co mam robić, żeby rosły szyciej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaa84 Re: Co mam robić?:) 28.03.07, 23:15 tez chcialabym sie dowiedziec;) poradzcie cos pliss, z gory dzieki;0 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
beribazu Re: Co mam robić?:) 30.06.07, 16:04 tabletki ze skrzypem i pokrzywom + raz w tygodniu henna treatment wax na glowe + do szamponu dodaj olej rycynowy i wcieraj w cebulki Odpowiedz Link Zgłoś
beribazu Re: Co mam robić?:) 01.07.07, 15:30 Tak, wszystko w aptece. Tabletki ze skrzypem okolo 15 zl Wax okolo 23 zl Olej rycynowy mala buteleczka 2 zl. (przy muciu glowy mieszaj w proporcjach 3 czesci szamponu na jedna czesc oleju) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Co mam robić?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 16:06 Napiszcie coś:) Proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Co mam robić?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 17:11 Dowiem się w końcu czegoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcik Re: Co mam robić?:) IP: *.4.udn.pl 27.05.07, 19:59 w prawdzie bedą rosły tylko trochę szysciej, ale często,np na noc wiąż je mocno gumką recepturką, napradę dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Co mam robić?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:16 Może ktoś pomoże? Proszę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka*30 Re: Co mam robić?:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:43 Kiedy byłam u fryzjera, polecił stosowanie tabletek "Silica",które mają działanie wzmacniające włosy i przyspieszające ich wzrost.Stosuję je od 7 miesięcy i zauważam efekty:włosy są lśniące(mimo farbowania)i rzeczywiście szybciej rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Co mam robić?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:15 O, dzięki:) Tylko mogłabyś jeszcze napisać w jakiej one są cenie? I domyślam się, że kupować w aptece, tak? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś