ave.duce 30.04.10, 15:04 życzy JZRed. > proszę o donosy n/t dotarcia. ps. Zdr00Fk0! :p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trusiaa Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 15:07 ... yyyy? Pierwsza? Dziękuję i padam do nóżek dygając :) Odpowiedz Link
scoutek Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 15:10 druga! wielkie cenkju Odpowiedz Link
airam.as Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 15:34 Miłego! Ciepłego, serdecznego, w gronie rodzinnym, leniuchowego, smażonego, grillowo-trujacego acz smacznego, (po)pijanego tym i owym... i w ogóle! Czas na odpoczynek! :) Odpowiedz Link
sclavus Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 16:05 Jak ty to zrobiłaś????? Dygłaś padając, czy padłaś dygając??? To ważne! Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 16:54 Pewnie tajemnica zawodowa! ;) :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 15:53 Ave, Hej, ho! :))) Dzięki - tego właśnie było mi trzeba 0d razu humorek mam lepszy Niech śmierdzi wszystko, niech się na śmierć ten świat zaśmierdzi i niech się het do cna wyśmierdzi, to może potem zapachnie wreszcie; bo w nim takim, jakim jest, wytrzymać wprost nie można. po tym się smiałam serdecznie i po innych też ach te róze Wróbla.... Odpowiedz Link
ave.duce INFO > dla niedoinformowanych >>> 30.04.10, 16:02 Jeśli ktoś chce zaryzykować przymierzenie się do "Newswieś(ci)" > proszę się wpisać pod tym postem > "próbny" numer zostanie wysłany w gratisie, a potem się zobaczy ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce INFO 2 > dla niedoinformowanych >> 01.05.10, 08:44 Oczywista oczywistość > można rezygnować z bycia abonAMentem. :p Odpowiedz Link
sclavus Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 16:04 Właśniem odebrał i potFierdził... z podzięką uprzejmNą :) Odpowiedz Link
damakier1 Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 16:30 Donoszę, iż otrzymałam i oczytałam. Do plebiscytu na pierwszą damę pragnę dodać wspaniałą kandydaturę niejakiej Rokity Nelly. Że zajęta? No problem - Jan Maria odstąpi ją z najwyższą chęcią. Po tym dodaniu typuję ją na bezapelacyjną zwyciężczynię plebiscytu, a sama staję się laureatką Konkursu sondażowego. Z nagrody wielkodusznie rezygnuję. Odpowiedz Link
ave.duce Głosuję na Druha! 01.05.10, 08:41 Damo, KGW& miało wielkie trudności i ograniczać się musiało! Kandydaci pci obojga pchli się drzwiami i oknami! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Buuuuuuuu! Ciiichooo :) 30.04.10, 17:16 Pewnie byłeś niegrzeczny... dla Pana G. Maila ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Buuuuuuuu! Ciiichooo :) 01.05.10, 08:42 Darcie publiczne, a "sękju" na zapleczu?! :p Odpowiedz Link
lackzadek Re: Buuuuuuuu! Ciiichooo :) 01.05.10, 14:23 ave.duce napisała: > Darcie publiczne, a "sękju" na zapleczu?! > > :p Kajam się kajam się kajam! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 18:10 -dzięki :D Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 18:20 tropem_misia1 napisała: > > Ja też pięknie dziękuję Wodzowa-właśnie odebrałam :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 08:52 Nie za ma co, Kursująca Inwalidko! ps. hej ho, hej ho > na pochód by się szło? :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 09:00 ave.duce napisała: > Nie za ma co, Kursująca Inwalidko! > > ps. hej ho, hej ho > na pochód by się szło? > > :p Jaki pochód, ja lubię łazić a nie maszerować! W dodatku deszcz pada. Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 09:17 Pocieszę Cię > nad Narwią tyż! :) Sezon na SZCZUPAKI się zaczął, ha! :p Odpowiedz Link
invalid.cursor Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 09:29 Szczupaki lubię jeść, bardzo lubię :) I tu czuję pewien dysonans, bo bardzo nie lubię wędkarzy. Na swoje usprawiedliwienie dodam, że jako młoda żona (lata świetlne temu) czułam się zaniedbywana z powodu hobby mojego ślubnego ;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 10:37 Mnie mój b. mąż nie zniechęcił, ani nie zachęcił. Lubię kąpląplować z wędką podlodową. A najlepiej > łowiąc żyłką "z ręki" z łódki w szuwarach. :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 08:50 Drobiazg, Pani EXpertko kochana! :p Odpowiedz Link
venus99 Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 18:14 potwierdzam.niestety w czasie czytania jadłem ciasto i zakrztusiłem się ze smiechu.powoli dochodzę do siebie. Odpowiedz Link
henry-k-log ZaraS sprawdzę, czy jak zwykle mnie Panie nie pomi 30.04.10, 18:34 - nęła:) Odpowiedz Link
henry-k-log Re: ZaraS sprawdzę, czy jak zwykle mnie Pani.. 30.04.10, 18:38 łał, tym razem NW39.pdf 2x otrzymałem, podwójne - Dzięki, Pani AVE :))) Odpowiedz Link
cics Re: ZaraS sprawdzę, czy jak zwykle mnie Pani.. 30.04.10, 20:50 Dotarło. Dziękuję bardzo Pani Ave . A gdzie na liście dam Pierwsza Bratanica Rzeczypospolitej(Oczywiście w przypadku podróży lotniczych, zgodnie z nowymi procedurami, pierwszy oraz drugi zięć Rzeczypospolitej powinni zawsze latać osobno). Odpowiedz Link
henry-k-log Re: ZaraS sprawdzę, czy jak zwykle mnie Pani.. 30.04.10, 20:57 O Panią topielicę.latawicę chodzi?:) cics napisał: > Dotarło. Dziękuję bardzo Pani Ave . > A gdzie na liście dam Pierwsza Bratanica Rzeczypospolitej(Oczywiście w przypadku > podróży lotniczych, zgodnie z nowymi procedurami, pierwszy oraz drugi zięć > Rzeczypospolitej powinni zawsze latać osobno). Odpowiedz Link
ave.duce Pan zwykle dostaje później, z innego rozdzielnika! 01.05.10, 08:46 Jasne? ;) :p Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: Pan zwykle dostaje później, z innego rozdziel 05.05.10, 20:06 aż podwójną przesyłką mnie Pani uznała? znaczy się - podwójne Dzięki się Pani należą:) ps "ZaraS sprawdzę, czy jak zwykle mnie Panie NIE pominęła:)" - naPiSałem, Pani AVE;) Odpowiedz Link
ave.duce Za dużo tego jak na JZRed.! 05.05.10, 21:03 Muszę chyba ograniczyć liczbę abonAMentów ;) :p Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Za dużo tego jak na JZRed.! 05.05.10, 22:05 Też z zasady samej bym się nie przyznał do dwuznacznego "nie" w tym co wyżej Pani napisałem:) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Za dużo tego jak na JZRed.! 05.05.10, 22:10 Chyba jakieś przetargi czas zacząć. :p Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Za dużo tego jak na JZRed.! 05.05.10, 22:15 strzyżono-golono? ja się rano goliłem, a Pani?;) Odpowiedz Link
inna57 Żyję, żyję ;) 01.05.10, 16:49 Chociaż ekran musiał zostać gruntownie wyczyszczony. Była mowa o zaksztuszaniu a u mnie zaowocowało efektem rozpylacza. To trzeba publikę uprzedzać, co by sobie publika zbędnej roboty nie przysporzyła ;) Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 30.04.10, 21:30 Dostałem, przeczytałem. ZA KRÓTKIE! :-) Pogodnego weekendu. Odpowiedz Link
magdolot Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 03:57 Usmarkałam się nad ranem jednym tchem. Ożywcze. Wysłałam jednemu smoku. Dzięki! M Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 08:48 Na Wawel?! ŁOmatko! :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 08:47 Pisz na Berdyczów! :p Odpowiedz Link
absoluut Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 01.05.10, 11:05 Dziękuję Ci, Ave. :-) Odpowiedz Link
ave.duce Re: kcem "NW" 03.05.10, 00:30 Wciągam Cię do ewidencji ;) Numery archiwalne na życzenie dostępne. :p Odpowiedz Link
iza.bella.iza Uprzejmie donoszę, że skrzynka pusta:( 03.05.10, 00:05 Mam nadzieję, że przesyłka nie dotarła z powodów obiektywnych, a nie subiektywnych :/ Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uprzejmie donoszę, że skrzynka pusta:( 03.05.10, 00:33 A chorera wie! :) Wysyłam. :p Odpowiedz Link
iza.bella.iza JEEEEEEEEEEEEEEEZD!!!! 03.05.10, 00:42 Ale poczytam rano, bo teraz mogłabym parskaniem obudzić ciepłe ciałko śpiące na moich kolanach :) Odpowiedz Link
ave.duce Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZD!!!! 03.05.10, 01:13 Dzień trzeci > wiwat! odpoczynek po trudach poprzedniego wieczoru grYlowego, który to grYl Obywatele i Rodacy zawdzięczają Panu Prezesowi Pi$, Jarosławowi K., wynalazcy wszechczasów, NAJ... ... szemu kandydatowi na urząd Prezydenta! Kiedy to sobie każden jeden uświadomi, idzie wiwatować na całego na cześć Najjaśniejszego Pana Naszego, z flaszką, Q!, flaŻką i homo...hetero...bi... trans...! TRANSparentem Nw 39 ps. a dlaczego ciałka nie ma na sośnie?! :p Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZD!!!! 03.05.10, 01:43 Ciałka nie ma szlachetnym naszym drzewie... bo... bo nie posiada się odpowiedniego sprzętu do uwieczniania i umieszczania, hlip....:( p.s. a z umiejętnościami też nie tentego:( Odpowiedz Link
ave.duce Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZD!!!! 03.05.10, 09:20 Nic to! Poczekamy, sosny są długowieczne i nie poddają się łatwo "siewcom wiatru". :p Odpowiedz Link
airam.as Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 05.05.10, 11:41 To ja bardzxo dziękuję JZRowi. Dostałam i to potrójnie :)) Zabieram się za czytanie :) Odpowiedz Link
henryk.lo.g Re: p.t. Państwo Bywalstwo! Miłego ŁYKendu z "NW" 05.05.10, 20:58 >.. Dostałam i to potrójnie :)) ..buu, ja ino podwÓÓjnie..chlip..;p Odpowiedz Link
dupetek Re: Dupetku! Ty żyjesz ! :) 06.05.10, 01:49 Żyję Avciu:) Żyję, tylko że z czasem gorzej:( Pozdrówka Odpowiedz Link