Dodaj do ulubionych

Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat.

17.05.11, 11:52
...i winę za to ponosi bezpośrednio rząd Tuska. Tak właśnie, piszę to z pełną odpowiedzialnością za słowa. Jak można było doprowadzić do takiej sytuacji? Kto w tym rządzie myśli perspektywicznie? Chłoptasie.... Co zostawimy przyszłym pokoleniom!
Uważam (Rz)e przebrała się miarka. Rząd jeszcze przed wyborami powinien podać się do dymisji. Natychmiast!
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 12:36
      ale o so chodzi?
      • tw_wielgus Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 12:53
        O żaby! Jeżeli rząd nic nie zrobi, a przeceiż doskonale wiemy z relacji nadwornych PiSarzy z Pen clubu in L.Kaczyńskiego, że rząd nic nie robi, to za parę lat nie usłyszymy w szuwarach radosnego kumkania!

I dlatego ja już, teraz protestuję! Tu i teraz! zanim będzie za późno!
        • wanda43 Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:13
          Malo masz żab? To ci moge podeslac troche. Umnie jest multum, nawet czasem do mieszkania i do garazy sie pchaja. Mnie bardziej martwi, ze os nie widac i pszczolek. Szerszenia dopiero jednego widzialam. I to jest dopiero wina Tuska, bo w temacie niec nie robi, a i media milczą. Bez pszczolek sie nic nie zapyli i owocow nie bedzie.
          • tw_wielgus Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:35
            Na razie są ale jak tak dalej pójdzie to... Dramat, tragedia!
            Biedne żabki..

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dramat-autostrada-przeszkadza-im-w-uprawianiu-seksu,wid,13414229,wiadomosc.html
            • gat45 Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:39
              A u nasz to wywiercili tunele pod autostradami, dla żab specjalnie. Francuz sprawy i seksu, i żab traktuje poważnie.
              • scoutek Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:46
                ale tenże Francuz te żaby w końcu zje
                w odróżnieniu do Polaka, który nie tyka....
                • gat45 Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:51
                  Przykro mi to powiedzieć, ale duch w narodzie ginie i żabie udka w sferę mitu zeszły. Małolaty się dopytują, czy to się naprawdę jadało - zupełnie jakby się nad Wisłą-Odrą rodziły :((( Cóż, globalizacja...

PS Osobiście nie znoszę i nigdy nie znosiłam. To taki rybio-galaretowaty kurczak pośledniej jakości.
                  • tw_wielgus Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:56
                    Nigdy nie próbowałem, a opis smaku jaki umieściłaś w swoim poście spowodował, że chyba już mi to nie grozi.
              • tw_wielgus Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 13:54
                I to jest właśnie ten element, o który mam uzasadnione pretensje do Tuska.
                Nie podchodzi poważnie do spraw seksu! Pewnie kalkuluje podle, że w ten sposób zaoszczędzi parę złotych dla budźetu na becikowym. A niedoczekanie jego.

gat45 napisała:

> A u nasz to wywiercili tunele pod autostradami, dla żab specjalnie. Francuz spr
                > awy i seksu, i żab traktuje poważnie.
        • ave.duce Precz od Pana Ropucha! 17.05.11, 14:54
          • tw_wielgus Re: Toż ja właśnie w jego dobrze pojętym 17.05.11, 15:04
            interesie wystąpiłem.
            • ave.duce Nie wierzę. Oddaj Dupetka! 17.05.11, 15:07
              • tw_wielgus Re: Nie wierzę. Oddaj Dupetka! 17.05.11, 15:15
                Przeceiż już się kląłem dzisiaj w sposób powszechnie uważany za wulgarny, że to nie ja...
                Wszystkie poszlaki jakie do tej pory zostały ujawnione przeczą tezie, o tym jakobym był zamieszany.
                • ave.duce Re: Nie wierzę. Oddaj Dupetka! 17.05.11, 15:19
                  Nie dość na tym > jesteś mi winien kebab z jagnięciny na cienkim cieście (na ostro!) i w00dkę.
                  A Duptekowi > lody, bo te ode mnie się już nie nadają do spożycia > popłynęły z biegiem lat, z biegiem dni ... Narwią.!
                  • ave.duce Re: Nie wierzę. Oddaj Dupetka! ps. 17.05.11, 15:19
                    forum.gazeta.pl/forum/w,89075,125238386,125238386,Dzie_jezd_Dupetek_.html
                  • tw_wielgus Re: Nie wierzę. Oddaj Dupetka! 17.05.11, 15:29
                    Najlepsze kebaby przygotowują w podziemiach Dworca Centralnego wiec jeżeli jestem winien to proponuję własnie z tej stadniny.

Podobnie jak Duptek > lubię lody. A za tymi od Grycana przepadam po prostu.
                    • ave.duce Re: Nie wierzę. Oddaj Dupetka! 17.05.11, 15:41
                      Co do kebabów > pudło!
                      Co do lodów > spytaj Dupetka, czy też takie lubi.
                      • tw_wielgus Re: Nie wierzę. Oddaj Dupetka! 17.05.11, 16:01
                        Lubi...
                        • ave.duce I fszystko jasne! Wypuść Dupetka!!! 17.05.11, 16:03
                          Albo...
                          • trusiaa Re: I fszystko jasne! Wypuść Dupetka!!! 17.05.11, 21:29
                            Ave - podwijam rękawy i staję przy Twoim boku.
                            Wielgus słyszał?
                            Albooo...
                            • tw_wielgus Re: I fszystko jasne! Wypuść Dupetka!!! 17.05.11, 21:47
                              No słucham...:)))))
                              • gat45 Re: I fszystko jasne! Wypuść Dupetka!!! 17.05.11, 22:04
                                Mówię po-wo-li-i-wy-raź-nie, ce-dząc-przez-zę-by :

Niech Wielgus wypuści, bo może Wielgus pożałować. Oj, pożałować. Czy wyrażam się jasno ?
                                • ploniekocica Się przyłączam 17.05.11, 22:16
                                  Dupetek u Wielgusa w niewolę popadł :(((

Apropo wypraszam sobie po raz kolejny porównywanie Anwady do kota. Jakiegokolwiek, a już szczególnie płonącego. Bo naprawdę Wielgus może pożałować podwójnie!
                                  • trusiaa Re: Się przyłączam 18.05.11, 12:24
                                    Oddajesz Dupetka, czy nie?!

https://img1.photographersdirect.com/img/15312/wm/pd496648.jpg
                                    • tw_wielgus Re: Się przyłączam 18.05.11, 13:16
                                      Zaczyna się robić dym.. no to daję nogę.
                                      • ave.duce Tw ....................................... Bolek?! 18.05.11, 14:22
                                        • gat45 Prawie 18.05.11, 14:31
                                          Bolko
                                          • tw_wielgus Re:Bolo.... 18.05.11, 18:44
                                            https://static.cinemagia.ro/img/db/actor/01/25/63/bolo-yeung-943651l.jpg
                                            • ave.duce TW.... nie uda Ci się... 19.05.11, 08:07
                                              https://www.funnyzone.org/wp-content/uploads/2010/05/be.gif
    • gat45 Uwarzam rze powinieneś wypuścić wreszcie Dupetka. 17.05.11, 12:45
      z lochów. Bo podpadniesz Wodzowej.
      • scoutek Re: Uwarzam rze powinieneś wypuścić wreszcie Dupe 17.05.11, 12:52
        jusz podpad
        jak nie wypuści bendzie tylko gożej
      • damakier1 Re: Uwarzam rze powinieneś wypuścić wreszcie Dupe 17.05.11, 12:52
        Ja też uważam rze, ale nie dlatego, że podpadniesz, tylko mi żal Dupetka.
      • tw_wielgus Re: Uwarzam rze powinieneś wypuścić wreszcie Dupe 17.05.11, 12:54
        Klnę się na wszystkie świętości, że to nie ja mam klucz do kłódki. Słowo honoru, że to nie był mój powysł, a w ogóle o niczym nie wiem.
        • gat45 Bronisz wspólniczki ??? 17.05.11, 13:03
          Biedy Dupetek :((( Czy ona z nim rozmawia o sumieniu i pojęciu grzechu ?
          • tw_wielgus Re: Bronisz wspólniczki ??? 17.05.11, 13:33
            Nie bedę strugał bohatera, wsypię wszystkich.
            Od kogo mam zaczać?
            • gat45 Re: Bronisz wspólniczki ??? 17.05.11, 13:37
              Porządek niech Ci sumienie podyktuje. Uczniu Urbana.
              • tw_wielgus Re: Bronisz wspólniczki ??? 17.05.11, 13:51
                Zamieściłem już stosowne dementii:
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,125264549,125278729,Re_Zalosne_podskoki.html
                Sumienie..., przeceiż ten organ mi usuneła 'Gazeta Wyborcza' i pragnę nadmienić, iż uczyniła to bez znieczulenia.
                Biorę "Gazetę Polską" i robię sobie okłady z "Radia Maryja" w nadziei, że utracony organ odzyskam.
    • man_sapiens Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 14:01
      I wróble! Już prawie całkiem zniknęły!
      Z wróblami to już chyba przewalone i se ne vrati. Ale z żabami to poważna sprawa, można je jeszcze ratować. Pozostawiać nietknięte miejsca, gdzie się tworzą wieczne kałuże (nie licząc tych na jezdniach, oczywiście), pozostawiać różne bajorka stawy itp. no i nie tępić chemikaliami wszystkiego co, łazi po polach i lasach a nie bierze dopłat z UE.
      • tw_wielgus Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 14:07
        Z wróblowatymi masz całkowitą rację. Znikneły z ulic Warszawy a przeceiż tyle ich było.
        • inna57 Re: Czeka nas prawdziwa tragedia za parę lat. 17.05.11, 16:17
          Zniknęły razem z końmi, ale to nie jedyna przyczyna. Drugą bardziej dramatyczną jesteśmy my a raczej nasze śmiecie gromadzone w wielkich odkrytych kontenerach. Te kontenery przyciągnęły do miast sroki a te niestety są największymi wrogami wróblich pisklaczków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka