gat45 06.06.11, 00:00 To był okrzyk powitalny. Już zrobiłaś desant ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgred.polarny Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 01:43 gat45 napisała: > To był okrzyk powitalny... O północy to tylko duchy okrzykują! Stałaś się duchem???????? Odpowiedz Link
gat45 Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 17:13 Ja nie muszę stawać się duchem, żeby straszyć po nocach ;) Odpowiedz Link
gat45 Re: Ave Gat :) 06.06.11, 18:42 na znaną powszechnie, choć dziś niemodną melodię : A szlafrok jego był czerwony Bo na nim.... Odpowiedz Link
dupetek Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 15:51 Wracaj, ale już!!! Bo nikt mnie nie lubi:(( Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 16:43 Pierwsza chciałam napisać, że ja, ale się bałam. Wspominając aferę o biust Damy się bałam. Czy Wielgus tą razą więzi Ave? Odpowiedz Link
dupetek Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 22:41 Przepraszam bardzo, ale biust Damy był sprawą publiczną, a nie osobistą! Do działalności opozycyjno-protestacyjnej zamierzam powrócić niebawem, jeśli ukłat mi szyków znowu nie pokrzyżuje. Nie boj się mnie Kocico cudnie płonąca:) Odpowiedz Link
dupetek Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 22:51 Cichusieńkooo o takich sprawach Pani Prezydentko kochanieńka! Cichusieeeńko! UkłaT czuwa! Ja partię swoją uaktywnię i Panią Szanowną, kochanieńką Prezydentkę ze zniewolenia wyzwolę! Patriotom forumowym już kosy kuć przykazałem..., ale za dużo gadam:( Ścielę się do stópek maleńkich i rączki całuję! Dupetek Odpowiedz Link
dupetek Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 22:53 Cichusieńkooo o takich sprawach Pani Prezydentko kochanieńka! Cichusieeeńko! UkłaT czuwa! Ja partię swoją uaktywnię i Panią Szanowną, kochanieńką Prezydentkę ze zniewolenia wyzwolę! Patriotom forumowym już kosy kuć przykazałem..., ale za dużo gadam:( Ścielę się pod stópki maleńkie i rączki całuję! Dupetek Odpowiedz Link
scoutek Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 16:47 też Cię lubię, ale kogo to obchodzi.... Odpowiedz Link
dupetek Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 22:36 Mnie bardzo obchodzi!! Na innych nie patrz, bo .. no... wiesz. Nie warto:) Dzięki Scoutku za dobre słowo! Odpowiedz Link
maniasza Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 16:44 Ave leci sobie w kulki. To zaczyna być wkurzające. Dzwonię do niej. Najwyżej mnie opieprzy. Odpowiedz Link
maniasza Re: Ave !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.11, 16:59 Nie opieprzyła! :) To idę na spacer. Mam nadzieję, że do mego powrotu wróci tu. Odpowiedz Link
ave.duce Re: No bądź już !!!!! 06.06.11, 18:37 gat45 napisała: > ~ " ~ Czy to jakieś nuty z opery "Trolle - moje dolle i niedolle"? Odpowiedz Link
dupetek !!! 06.06.11, 22:59 Ja tu z tęsknoty jak ten badyl polny usycham, a Ty sobie o hielogrifach rozmawiasz?:(( Odpowiedz Link
dupetek :))) 06.06.11, 23:15 Chcesz mnie pocieszyć, czy Ave wybronić Panie Jurku szanowny? Odpowiedz Link
tojajurek Re: :))) 06.06.11, 23:52 Duce to Duce. Czy muszę więcej mówić? Gdy w grę może wchodzić spotkanie - czyszczę lakierki, wkładam białą koszulę do spodni (!), marynarkę i wykwintny angielski krawat z Bond Street. Odpowiedz Link