o-kikoo 07.09.09, 22:49 Pewna pani uratowała życie znalezionemu lewkowi. Następnie oddała go do ZOO. Filmik pokazuje, jak lew przyjął odwiedzającą go opiekunkę: balet.wrzuta.pl/film/apd71IlveWI/the_hug_of_the_century Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Przejaja!!! 07.09.09, 22:58 Super! ps. dlatego powiedzenie "homo homini lupus est" powinno być wreszcie całkiem inaczej odczytywane! ;) :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 08.09.09, 12:35 Wilki to wspaniałe zwierzęta > ludzie powinni się od nich uczyć. Od innych zwierząt też. :p Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Przejaja!!! 08.09.09, 12:59 Prawde mówiąc w czasie oglądania czekałam na moment, kiedy ją zeżre, a tu nic, sam miód. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 08.09.09, 13:24 Rozczarowanaś? Strzel jakimś limerykiem ad hoc i a propos ;) :p Odpowiedz Link
gat45 Re: Przejaja!!! 08.09.09, 13:23 Ja chcę takiego kota !!!!!!!!!!! Żeby tak się do mnie łasił ślicznie. A ja go będę głaskać i w ogóle psuć. Niestety z przyczyn oczywistych chyba będę musiała poprzestać na mniejszym modelu. Cóż, kryzys. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 08.09.09, 13:41 A ja bym tam wzięła DWA, o takie k53.pbase.com/o6/85/799485/1/87061280.8nGSR9NM.ns05_7895.jp ;) bo u nasz kryzysu niet i nie budiet! ;) ps. @ > a mnie czas na dilerkę tiepier ;) :p Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Przejaja!!! 08.09.09, 13:45 Taki scenariusz przewidywałam ogladając: Pewna dama z miasta spa Łeb wsadziła w paszczę lwa Lew raz mlasnął Łapą chlasnął Po damie wspomnienie trwa Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 08.09.09, 15:55 A było tak: > Pewna dama z miasta spa > Łeb wsadziła w paszczę lwa > Lew raz mlasnął > Łapą chlasnął Dama w upojeniu trwa :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 11.09.09, 13:50 Zeżarło! Dzięki :) k53.pbase.com/o6/85/799485/1/87061280.8nGSR9NM.ns05_7895.jpg :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Przejaja!!! 11.09.09, 15:26 historia lwa Christiana równie piękna www.youtube.com/watch?v=__UHSZHJ9LA www.youtube.com/watch?v=i5vRPKIS5UM&feature=related Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 11.09.09, 18:10 leniwa_lady napisała: > historia lwa Christiana równie piękna > > www.youtube.com/watch?v=__UHSZHJ9LA > www.youtube.com/watch?v=i5vRPKIS5UM&feature=related > > Co jest dzisiaj z tymi linkami nie tak? ;) ps. zdecydowanie wolę "naszych braci mniejszych". :p Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Przejaja!!! 11.09.09, 22:05 ave.duce napisała: > ps. zdecydowanie wolę "naszych braci mniejszych". ale nie bliźniaków mam nadzieję? Bardzo proszę, to też popraw, jeśliś taka łaskawa bo fajny ten gif 'Krzyk' Odpowiedz Link
ave.duce Re: Przejaja!!! 11.09.09, 22:18 leniwa_lady napisała: > ave.duce napisała: > > ps. zdecydowanie wolę "naszych braci mniejszych". > > ale nie bliźniaków mam nadzieję? No co też Pani Szanowna mi imputujesz?! Bliźnięta jednojajowe to nadludzie są! ŁOmatko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wolę jednak nieruchomy oryginał :) ps. czy to znaczy, że niebawem na jakimś gifie Mona Liza mrugnie okiem, a gronostaj wreszcie ucieknie Damie? ;) :p Odpowiedz Link
gat45 Nie strasz przed snem !!!! 11.09.09, 22:25 ave.duce napisała: > > ps. czy to znaczy, że niebawem na jakimś gifie Mona Liza mrugnie okiem, a grono > staj wreszcie ucieknie Damie? ;) > Wyobraziłam sobie wiedeńską "galerię męczenników" jak złażą z płócien - ukrzyżowani na różne sopsoby, niedogotowani w oleju, strzałami najeżeni... i ta dama, co na wytwornej srebrnej tacce własne wyłupione oczęta prezentuje. NIE !!!!!!!!!!!!!!! (KRZYK) Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Nie strasz przed snem !!!! 12.09.09, 00:14 www.elrelojdesol.com/interactive-paintings/mona-lisa.html tu jest ciekawsze malarstwo do oglądania przed snem i akurat nie z Wiednia gat45 napisała: > Wyobraziłam sobie wiedeńską "galerię męczenników" jak złażą z > płócien - ukrzyżowani na różne sopsoby, niedogotowani w oleju, > strzałami najeżeni... i ta dama, co na wytwornej srebrnej tacce > własne wyłupione oczęta prezentuje. NIE !!!!!!!!!!!!!!! (KRZYK) Odpowiedz Link
leniwa_lady Re: Przejaja!!! 11.09.09, 22:30 ave.duce napisała: > niebawem na jakimś gifie Mona Liza mrugnie okiem, a może cos pokazać? a to reszta min Mony www.palermoviejo.com/palermoviejo/paginas-de-gif/gifs-imagenes17.php > a gronostaj wreszcie ucieknie Damie? ;) nie widziałam, nie spotkałam...jeszcze ale poszukam Odpowiedz Link
silesiusmonachijski_3 Re: Alde bywa i tak >:((( 12.09.09, 22:06 Bon apetit chers lions 0-kiko napisała: > www.youtube.com/watch?v=bkDRRQ-_RYM Odpowiedz Link
mariner4 Kiko! Super!!!! 14.09.09, 16:28 Widzisz, jak chcesz jesteś miła. Bez bicia się przyznaję, że widząc autorkę postu w pierwszej chwili przeczytałem: "Pewna pani uratowała życie znalezionemu LEWAKOW!" Widzisz do czego prowadzi okładanie się na forum K! Otworzyłem filmik, a tu niespodzianka! Gratuluję. M. Odpowiedz Link
0-kiko Re: Kiko! Super!!!! 14.09.09, 20:10 Dzięki. Też lubię ten filmik i od czasu do czasu sobie go oglądam. Lwy dzikie potrafią być jednak całkiem niemiłe o czym jest drugi film. Może niepotrzebnie go wkleiłam w tym wątku właśnie? No cóż, stało się... Odpowiedz Link