kamilpoletko
05.07.13, 12:29
Zdążyli się Państwo przekonać o znikomej ilości możliwości dodatkowej pracy w Internecie ,za którą otrzymamy wynagrodzenie ,obiecane w programach . Zapraszają nas do jakże ciekawych aplikacji sprzedając nam marzenia szybkiego dużego zarobku który topnieje w czasie gdy przystępujemy do projektu .Przyciągają nas kolorowymi stronami wykonanymi perfekcyjnie z hasłami wyślij tylko esemesa ,a już twój Świat będzie inny ,w zamian dostajemy składanie długopisów lub szycie ubranek dla lalek.
Nic takiego Państwu nie zaproponuje .
Kilka dni temu przyszedł mi do głowy pewien pomysł dzięki konstruktywnej krytyce kilku znajomych . Chcę powołać do życia grupę osób która razem będzie wymieniać swoje poglądy na temat programów które oszukują ,mamią nie przynoszą dochodu ,a osobno dzięki anonimowości Internetu w swoim zaciszu domowym liczyć zarobione pieniążki ,gdyż wierzę głęboko ,że takie dochodowe programy istnieją.
Jak Państwo widzą jest to świeży projekt jeszcze w schematach na bieżąco zbieram zdania innych, o kształcie ,celach ,możliwościach... ,musimy zacząć się bronić przed oszustami ,żeby godnie w świetle prawa ,zacząć zarabiać normalne pieniądze .
Proszę się zastanowić nad moim pomysłem i ewentualnie odpisać ,co Państwo o tym myślą szczerze i otwarcie ? może mają Państwo jakieś pomysły ?
Grupa razem dzieli się informacjami ,wiadomościami ,faktami o zarabianiu w Internecie natomiast każdy z osobna liczy swoje zarobione pieniądze w domowym zaciszu .
miłego dnia
dodam tylko ,że mi osobiście wydaje się ten pomysł bardzo potrzebny
kamilpoletko@gmail.com