Dodaj do ulubionych

facebook likes

07.04.14, 10:23
Witam,
Mam do sprzedania FACEBOOK LIKES FANPAGE:
25 likes – 1zł - 12godzin za kazda nastepna + 12godzin
50 likes – 1,50zl - 24 godziny za kazda nastepna + 24godziny
100 likes – 2zl – 2 dni za kazda nastepna + 2 dni
200 likes – 3,5 zl - – 4 dni za kazda nastepna + 4 dni
500 likes – 9,99zl - – 10 dni za kazda nastepna + 10 dni
1000 likes – 19,99 zl- – 20 dni za kazda nastepna + 20 dni
100% realni fani!
Sprzedaje też pomysł jak samemu nabijać like na facebooku, komentarze, youtube, instagram, twitter, linedin i wiele wiele innych za jedynie 39 zl!
1. Piszesz do mnie ilośc
2. Wyceniam
3. placisz przelew albo paypal
4. realizacja

Kontakt NA GG: 1234299 badz na e-mail: michal.yo@wp.pl
Obserwuj wątek
    • paniusia7 Re: facebook likes 07.04.14, 11:40
      praca dla dwóch sprawdzonych portali
      1) praca polega na wypełnianiu płatnych ankiet dla międzynarodowego portalu. Ankiety pojawiają się zarówno na stronie portalu oraz przychodzą powiadomienia na e-mail dzięki czemu nie przeoczymy żadnej z nich
      oto link rejestracyjny

www.myiyo.com/?ref=30942771

Proszę podać prawdziwe dane, ponieważ pieniążki zbiera się dość szybko oraz jeszcze jedna ważna wiadomość nie trzeba w to nic inwestować. Wystarczy się tylko zarejestrować z linku i oczekiwać na e-mail z ankietami. Można zarobić około 100 zł miesięcznie za poświęcone 10 minut dziennie... W zależności od ilości ankiet jest okres że jest ich dziennie np: 3 a jest okres że nie ma przez parę dni ale na 100 % zawsze się coś zarobi. Można również punkty wymieniać na bony towarowe i inne nagrody. Proszę się na początku nie spodziewać nalotu ankiet przez pierwszy miesiąc jest mało, potem ankiet jest więcej i oczywiście pieniążków też ZAPRASZAM BO WARTO. Portal jest wypłacalny zarobiłem i otrzymałem już około 200 zł dlatego polecam go z czystym sumieniem

2) W Internecie jest bardzo ciekawy program lojalnościowy. W ramach niego zbierasz punkty (perły), które później możesz wymieniać na pieniądze. Punkty (perły) możesz zbierać na różne sposoby: czytając e-maile, wypełniając ankiety, grając w gry ale najłatwiej i najszybciej można zarobić zapraszając innych nowych (znajomych) użytkowników. Za to też dostajesz pieniądze. Jest tam wiele ciekawych ofert, dzięki którym można oszczędzić dużo pieniędzy!
      Myślę, że to coś dla Ciebie! Możesz przejść na stronę programu, klikając ten link:
      www.moneymilioner.pl/11599
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka