Dodaj do ulubionych

Promuj siebie!

07.05.14, 22:46
Masz stronę? Dostaniesz 15 złotych!
Piszesz Blog? Dostaniesz 15 złotych!
Promujesz? Dostaniesz 15 złotych każdorazowo!
Reklamujesz? Dostaniesz o wiele więcej!
Jesteś w tym świetna/świetny? Osiągasz sukces i dostajesz 60 złotych dziennie!
Nie ufasz? To nic! Ktoś inny dostanie 15 złotych!
Nie wierzysz? Trudno. Ja dostaje dziennie dość sporo...
Sporo pytań codziennie dostaję i około 80 złotych.
Obserwuj wątek
    • biasmedia Promocja i pomoc! 08.05.14, 10:05
      Wszystkim, którzy zarejestrują się z poniższego linka oferuję darmowa promocje strony internetowej oraz pomoc techniczną dotyczącą proponowanego programu.
    • biasmedia Wydawcy pracują dla siebie! 08.05.14, 15:05
      Zostań wydawcą i ciesz się poważnymi zyskami!
      Zostań wydawcą materiałów reklamowych dopasowanych do Twojej strony.
      Poświęć trzy minuty na rejestrację i wybieraj w kampaniach interesujących Cię najbardziej.
      Reklamodawcy szukają właśnie Ciebie i witryny takiej jak Twoja, by reklamować swoje produkty.
      Właśnie Cię znaleźli i proponują Ci niemałe pieniądze za wydanie.
      Mnie znaleźli już jakiś czas temu. Teraz przebieram w ofertach i wybieram tylko te najbardziej intratne.

Wcale nie musisz wierzyć temu co piszę, bo to tylko słowa. Każdy może publikować ładne wpisy.
      A teraz odnośnie tych 15 złotych. Dostajesz je za samą rejestrację. Ale nic Ci z tego jeśli nie masz zamiaru działać! By cokolwiek wypłacić musisz zarobić 50 złotych.
      Powiem szczerze. Nie jest to trudne. Ja taką kwotę wypracowałem w dwa dni. Jak?
      Po prostu wziąłem się za polecanie. Pierwszego dnia zarejestrowały się trzy osoby (45zł.) i wcale nie byli to moi znajomi.
      Moi znajomi np z FB olewają niestety moje działania. Jeśli Twoi nie,to masz o wiele łatwiej!
      Następnego dnia, przed południem dołączyły kolejne dwie (30zł.). Teraz te pięć osób to wydawcy, z których profitu ja czerpię zyski. Wystarczyło mailowo zapytać o możliwość przesłania oferty. Uczciwie, bez żadnych ukrytych linków czy wciskania spamu. Zwykłe pytanie, na które ludzie odpowiedzieli: Tak, proszę przesłać.
      Mnie wydaje się to proste. Jeśli Tobie nie, to chętnie pomogę!
      A teraz do dzieła! Rejestracja nic Cie nie kosztuje. Zobacz jaką frajdę sprawia mail z informacją, że twoje konto powiększyło się o kolejne piętnaście złotych.

Podsumowując powiem na czym teraz zarabiam:
      1. Reklamach wyświetlanych na własnej stronie.
      2. Zainteresowanych, którzy dołączają.
      3. Dochodach generowanych przez tych którzy dołączyli.
      Rejestrując się i polecając zaczynasz rozdawać karty stojąc zawsze na wyższej pozycji.
      Spróbujesz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka