szybia Re: E-praca - Praca przez Internet 18.01.10, 14:40 szybia@wp.pl - jestem zainteresowany poprosze wiecej info Odpowiedz Link
justjustysia Re: E-praca - Praca przez Internet 18.01.10, 21:58 justyna.bolesta@gmail.com Odpowiedz Link
nocka_73 Re: E-praca - Praca przez Internet 22.01.10, 13:01 nocka34@o2.pl Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link
julka266 Re: E-praca - Praca przez Internet 26.01.10, 17:27 Witam jestem bardzo zainteresowana....julia266@onet.pl Odpowiedz Link
kari2889 Re: E-praca - Praca przez Internet 26.01.10, 17:44 kari2889@interia.pl prosze o informacje Odpowiedz Link
olcia201995 Re: E-praca - Praca przez Internet 26.01.10, 18:29 michuwar napisał: > Atrakcyjna praca przez Internet. Praca w 100% legalna nie wymagająca > prowadzenia działalności gospodarczej (osoby fizyczne rozliczają się na > podstawie umowy o dzieło). Nie wymaga żadnych kosztów własnych (pakietów > startowych itp.) pracujesz na własny rachunek. Wysokości dochodów zależy tylko > od Ciebie od Twojego zaangażowania Twojej pomysłowości, kreatywności i > determinacji. Chcesz dowiedzieć się więcej to zostaw e-maila, a na pewno > odpiszę. Oczekuje tylko na poważne oferty. Osoby, które liczą na bardzo > wysokie zarobki przy minimalnym wkładzie pracy własnej zapraszam do > skorzystania z innych ofert Jestem zainteresowana ofertą pracy. Chciałabym się tylko dokładniej dowiedzieć o co w niej chodzi i co bym musiała robić? Proszę o szybą odpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link
nan-a82 Re: E-praca - Praca przez Internet 26.01.10, 23:06 Witam. Jastem zainteresowana Panska oferta..Prosze o informacje. Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link
anna.adamczyk1987 Re: E-praca - Praca przez Internet 29.05.13, 12:47 anna.adamczyk1987@wp.pl Odpowiedz Link
justynkab0 Re: E-praca - Praca przez Internet 29.05.13, 13:34 Witam jestem zainteresowana ofertą proszę o informacje na adres justynkab@vp.pl Odpowiedz Link
japoneczka09 MASZ INTRENET ? NIECH ZARABIA NA CIEBIE 29.05.13, 16:30 Strony których używam do dorobienia sobie paru groszy to; www.neobux.com/?rh=6A61706F6E65637A6B61 www.clixsense.com/?4766670 Działają na rynku od pięciu lat,są to strony zagraniczne ale jak ktoś ma problem z językiem angielskim można użyć przeglądarki Google chrome ,tłumaczy ona całe strony. Zarabiam tam na wyświetlaniu reklam które trwają od 3 do 15 sekund w zależności od wartości reklamy. Ale to nie koniec możliwości zarobku na tych stronach,zarabiać również można na wypełnianiu ankiet w języku polskim,oferty w języku polskim mini pracy we wszystkich możliwych językach. Sa to strony gdzie nie ma żadnych opłat,rejestracja jak i wykonywanie zadań, mini prac i tasków są całkowicie darmowe. Istnieje również możliwość wynajmowania poleconych ,rozszerzanie członkostwa i wiele innych. Jest tez możliwość wygrania pieniędzy jak i złote członkostwo,nagród jest wiele i wygrywa się codziennie o czym świadczą wpisy na polskim forum które tez posiadają te strony. Minimalna suma do wypłaty to tylko 2$,kwotę tę można osiągnąć w jeden dzień. Przelewy realizowane są natychmiast,od razu po zleceniu mamy na koncie paypal,payza i innych(założenie i prowadzenie konta paypal jest całkowicie darmowe)Z tych kont pieniążki wędrują prosto na nasze konta w Polsce. Moje potwierdzenia wypłat znajdują się na moim blogu,nie są to jednak wszystkie wypłaty ponieważ moim celem było pokazanie że są co strony wypłacalne oraz uczciwe. praca-zarabiaj-online.blogspot.com/p/blog-page.html Odpowiedz Link
ul.8 Re: E-praca - Praca przez Internet 25.06.13, 11:50 witam. chciałabym zapoznać się ze szczegółami tej oferty. Bardzo proszę o kontakt anna.ulanowska87@vp.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link
kasiek850 Re: E-praca - Praca przez Internet 27.06.13, 18:38 Witam. Chciałabym się dowiedzieć na czym miała by polegać praca o której mowa w pana ogłoszeniu? pozdrawiam Odpowiedz Link
zorka711 Re: E-praca - Praca przez Internet 27.06.13, 21:30 interesuje mnie praca przez internet. pozdrawiam Odpowiedz Link
magda0172 Re: E-praca - Praca przez Internet 18.07.13, 11:49 Witam, Jestem zainteresowana Pańską ofertą pracy.Proszę o przesłanie szczegółów współpracy na adres magda_kowalska@poczta.onet.pl. Pozdrawiam, Magdalena Kowalska Odpowiedz Link
ami6661 Re: E-praca - Praca przez Internet 01.08.13, 15:49 michuwar napisał: > Atrakcyjna praca przez Internet. Praca w 100% legalna nie wymagająca > prowadzenia działalności gospodarczej (osoby fizyczne rozliczają się na > podstawie umowy o dzieło). Nie wymaga żadnych kosztów własnych (pakietów > startowych itp.) pracujesz na własny rachunek. Wysokości dochodów zależy tylko > od Ciebie od Twojego zaangażowania Twojej pomysłowości, kreatywności i > determinacji. Chcesz dowiedzieć się więcej to zostaw e-maila, a na pewno > odpiszę. Oczekuje tylko na poważne oferty. Osoby, które liczą na bardzo > wysokie zarobki przy minimalnym wkładzie pracy własnej zapraszam do > skorzystania z innych ofert pysiaaa3@o2.pl Odpowiedz Link
marlena236 Re: E-praca - Praca przez Internet 15.08.13, 14:55 Dzień dobry jestem zainteresowana ofertą Odpowiedz Link