ladyc 10.07.09, 14:49 If anyone would like to write in English, jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyc Re: Angielski 17.07.09, 16:36 Nobody's interested. Too bad :( Guess I have to step up my Polish lessons. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyc Re: Angielski 23.07.09, 11:34 Nie jestem Polką ale jestem mamą i mieszkam we Wrocławiu. Umiem mniej, więcej czytać po polsku ale pisanie po polsku jest bardzo trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpinella_magna Re: Angielski 23.07.09, 17:37 To ja tak mam z angielskim ;) > Umiem mniej, więcej czytać po polsku ale pisanie po polsku jest > bardzo trudny. Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Angielski 23.07.09, 12:00 Rozumiem. Nie przejmuj się będziemy przymykac oczy na ewentualne błędy:) Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
ladyc Re: Angielski 24.07.09, 14:03 Dzięki bo błędy będzie i duzo. Jestem z USA i przyjechałam tutaj za chleb bo wiecie w Stanach jest kryzys ;) Żartuje, mój mąz jest Polakiem stąd ten dziwny pomysł żeby tutaj zamieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
fra_mauro Re: Angielski 25.07.09, 08:09 I guess you must be joking. Your Polish is too good as for a foreigner. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyc Re: Angielski 25.07.09, 12:23 Thanks for the compliment. People usually compliment me on my Polish saying that it is so good until they find out that I have been living here for about 7 years and then they wonder why it isn't better :) Shame on me. Dzięki za komplement. Ludzi zwykle dają mi komplementy i mowią że mój polski jest dobre dopóki nie dowiedzą sie że mieszkam tutaj okolo 7 lat. Potem pomyślą dlaczego mój język nie jest lepszy. Wstyd. My friends from the States think I am a national hero that I gave birth twice with no drugs. I guess that makes most of the moms from Wrocław heroes :) Moje koleżanki w USA myślą że jestem bohaterka bo rodziłam dwójka dzieci bez znieculenia. Chyba prawie wysztkie mamy z Wrocławia są bohaterki :) Thanks for putting up with my mistakes :) Odpowiedz Link Zgłoś
patrice7 Re: Angielski 25.07.09, 14:17 Mnie zadziwia fakt ,ze Ty przyjechałas do męza ,a nie odwrotnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyc Re: I've written on your priv... 31.07.09, 13:20 I answered on priv which I just figured out that I had :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: Angielski 31.07.09, 15:15 a mnie to nie dziwi. Polska jest piękna:-)) Odpowiedz Link Zgłoś