buczkowscy 23.10.08, 22:05 prawnik z kilkuletnim doświadczeniem niedrogo odpowie na wszystkie wasze pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izba.notarialna Re: prawnik - niedrogo 12.11.08, 22:07 To nie jest miejsce na reklamowanie odpłatnych usług. Postępowanie takie jest nieetyczne, gdyż forum oparte jest o założenie, że odpowiedzi udzielane są nieodpłatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga90 Re: prawnik - niedrogo 20.11.08, 19:13 Teraz rozumiem, dlaczego na niektóre zapytania czy wątpliwości nie ma do tej pory odpowiedzi Izby Notarialnej jak w moim przypadku pytania o ilość osób reprezentujących spółdzielnię przy podpisywaniu w jej imieniu aktu notarialnego. I nie wiem, co jest bardziej etyczne: wzięcie jakiś pieniędzy za dobrą poradę czy udzielanie mało wartych porad lub nawet żadnych ale darmo! Których oczywiście wartość merytoryczna jest prawie żadna! Odpowiedz Link Zgłoś
kryzolia Re: prawnik - niedrogo 21.11.08, 10:34 chyba nie zrozumiałaś - tu nie jest miejsce zarobkowania jeśli uważasz odpowiedzi notariuszy za niekompetentne, to nie jest forum dla Ciebie. załóż własne, lub wynajmij prawnika, są na to obowiązujące stawki Odpowiedz Link Zgłoś
jaga90 Re: prawnik - niedrogo 21.11.08, 12:38 Tak, wiem, że niniejsze forum nie jest miejscem zarobkowania i nie wychwalam Buczyńskuich za ich pomył, aby tu szukać klientów. Natomiast śmieszy mnie święte oburzenie Izby notarialnej na takie postepowanie, bo Izba Notarialna, ktora deklarowal się odpowiadac i opiekowac niniejszym forum jakos selektywnie odpowiada na pytania forumowiczów. Moim zdaniem tez nie jest w porządku. I nie tylko ja dochodze do takiego wniosku - warto poczytać inne posty. Oczywiście, nie muszę zagladac na to forum jak mi nie pasuje ale mam prawo wyrazić swoją opinię o zadufanej Izbie Notarialnej z Warszawy! Oczywiście, możecie wywalic mój post ale to tylko utwierdzi mnie i innych w naszych podejrzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś