mr.sajgon 08.07.10, 17:12 Uwazam ze warto z tym tekstem sie zapoznac. Moze choc w drobnej czesci pomoze zrozumiec ludzi ktorzy maja inne poglady niz my. Pozwala zobaczyc w oponencie czlowieka a nie dzikie zwierze. Pranie.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola.iza1 Re: Pranie 08.07.10, 17:23 "...Trochę się zdenerwowałem, bo nienawidzę tego sposobu mówienia..." I po ptakach Więcej... wyborcza.pl/1,76842,8015317,Pranie_pl.html?as=4&startsz=x#ixzz0t6XsfX4R Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 08.07.10, 19:56 jola.iza1 napisała: > "...Trochę się zdenerwowałem, bo nienawidzę tego sposobu mówienia..." > I po ptakach > Jolu ale bez rozmowy jaka by ona nie byla, nie poznamy dlaczego ludzie z tego samego kraju tak bardzo sie nienawidza. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Pranie 08.07.10, 20:35 nie znam uczucia nienawiść, wiem tylko tyle, że życie bywa różne Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 08.07.10, 21:52 jola.iza1 napisała: > nie znam uczucia nienawiść, wiem tylko tyle, że życie bywa różne To tak jak ja. Podaje ci link Na BK głosowali mieszkańcy kulturowej pustyni? To znakomity przyklad gdzie kogos kto chce podyskutowac oskarza sie o cale zlo swiata. Moze ze dwie osoby podjely merytoryczna dyskusje, reszta to szturmowki z haslami albo pomowienia. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Pranie 08.07.10, 22:18 no to co ja ci mam odpowiedzieć?? Że tak samo się czuję ?? Niech sobie mówią.Nikt, nigdy, nikomu nie obiecywał, że będzie dobrze, cokolwiek to znaczy Odpowiedz Link
hummer To znakomity przykład na upadek człowieka 09.07.10, 03:31 mr.sajgon napisał: > jola.iza1 napisała: > > > nie znam uczucia nienawiść, wiem tylko tyle, że życie bywa różne: > ) > > To tak jak ja. Podaje ci link > > > > Na BK głosowali mieszkańcy kulturowej pustyni? > > > To znakomity przyklad gdzie kogos kto chce podyskutowac oskarza sie o cale zlo > swiata. Moze ze dwie osoby podjely merytoryczna dyskusje, reszta to szturmowki > z > haslami albo pomowienia. To nawet nie szturmówka. Moim zdaniem niektóre osoby powinny zacząć się leczyć psychiatrycznie. Nawet nie ma z nimi znikomej komunikacji słownej. Slogan i cisza. Ciekawe kiedy następna manifa Będzie okazja podrzeć ryja. Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz Re: Pranie 09.07.10, 06:27 mr.sajgon napisał: > jola.iza1 napisała: > > > nie znam uczucia nienawiść, wiem tylko tyle, że życie bywa różne: > ) > > To tak jak ja. He, he, he Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Pranie 12.07.10, 19:54 i to mówi mr sajgon,ktory na Fk miesza Tuska ,Komorowskiego i elektorat PO z błotem i to delikatnie mowiąc aa tu zgrywa moralistę co za hipokryzja Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 12.07.10, 21:15 ariadna-enta napisała: > i to mówi mr sajgon,ktory na Fk > miesza Tuska ,Komorowskiego i elektorat PO z błotem i to delikatnie mowiąc > aa tu zgrywa moralistę > co za hipokryzja Ich nie trzeba mieszac oni tkwia w tym blocie po uszy. Co do moralizowania i hipokryzji to mi to lotto. Odpowiedz Link
wariant_b Re: Pranie 12.07.10, 22:26 mr.sajgon napisał: > Ich nie trzeba mieszac oni tkwia w tym blocie po uszy. a wcześniej: > Uwazam ze warto z tym tekstem sie zapoznac. Moze choc w drobnej > czesci pomoze zrozumiec ludzi ktorzy maja inne poglady niz my. Po co cytujesz artykuł, którego nie jesteś w stanie zrozumieć? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 12.07.10, 22:34 wariant_b napisał: > mr.sajgon napisał: > > Ich nie trzeba mieszac oni tkwia w tym blocie po uszy. > a wcześniej: > > Uwazam ze warto z tym tekstem sie zapoznac. Moze choc w drobnej > > czesci pomoze zrozumiec ludzi ktorzy maja inne poglady niz my. > > Po co cytujesz artykuł, którego nie jesteś w stanie zrozumieć? Widze ze czytanie ze zrozumieniem to twoja slaba strona. Trenuj, a ja jak uznam ze jest ok to moze ci odpowiem. Odpowiedz Link
wariant_b Re: Pranie 13.07.10, 00:56 mr.sajgon napisał: > Trenuj, a ja jak uznam ze jest ok to moze ci odpowiem. Bardzo tania erystyka. Oboje wiemy, że nie odpowiesz. Ale nie nalegam, bo szkoda mi czasu na czytanie, a nalegając czułbym się zobowiązany. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Pranie 12.07.10, 23:15 tak uważasz,ze tkwia w błocie? i ty mowisz o zrozumieniu dla ludzi o innych poglądach? aha pod warunkiemże towje pisdackie poglądy będziemy szznowac,a ty bedzieds deptał godnośc innych ludzi vo nie myśla tak jak ty Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 12.07.10, 23:27 ariadna-enta napisała: > tak uważasz,ze tkwia w błocie? > i ty mowisz o zrozumieniu dla ludzi o innych poglądach? > aha pod warunkiemże towje pisdackie poglądy będziemy szznowac,a ty > bedzieds deptał godnośc innych ludzi vo nie myśla tak jak ty > > Elektorat Platformy Na Wiecu Palikota Ty tez masz pale ? Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Pranie 12.07.10, 23:31 i w doadtki jestes chamem ]ja na wiecu Palikota nie byłam mie wsadzaj wszytich do jednego worka nie umiesz dyskutowac bez obrażania? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 12.07.10, 23:57 ariadna-enta napisała: > i w doadtki jestes chamem > ]ja na wiecu Palikota nie byłam > mie wsadzaj wszytich do jednego worka > nie umiesz dyskutowac bez obrażania? > i w doadtki jestes chamem To w kontekscie zarzutu ktory mi postawilas ze nie potrafie dyskutowac bez obrazania. I kto tu udaje moralistke a jawi sie jako hipokrytka. )))) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Pranie 13.07.10, 17:56 jak to i pisdzielca bywa odwracanie kota ogonem najpierw pisze o poszanowaniu dla ludzi o innych poglądach a potem konsekwetnie obraża elektorat PO poza tym znam Cię z Fk i tam, sie pokazujesz jako nienawistnik z takim jadem,że aż oczy bolą czytać wiec nie wciskaj takch wątków bo jesteś zaprzeczeniem tego Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: Pranie 13.07.10, 20:34 ariadna-enta napisała: > jak to i pisdzielca bywa > odwracanie kota ogonem > najpierw pisze o poszanowaniu dla ludzi o innych poglądach > a potem konsekwetnie obraża elektorat PO > > poza tym znam Cię z Fk > i tam, sie pokazujesz jako nienawistnik z takim jadem,że aż oczy bolą > czytać > wiec nie wciskaj takch wątków bo jesteś zaprzeczeniem tego Jestes glupsza od bambosza Nelly R. wiec dalsza rozmowa z toba jest strata czasu. EOT Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: Pranie 13.07.10, 22:22 Jola nie musisz mnie usuwać już tu nie bedę pisać Odpowiedz Link
hummer Zastanawiam sie po co dorosli ludzie 13.07.10, 22:25 ariadna-enta napisała: > Jola nie musisz mnie usuwać > już tu nie bedę pisać Skladaja tego typu deklaracje? I nie wiem... Odpowiedz Link
zwisik Koniec świata 12.07.10, 22:25 PiSior Wyborczą czyta i innym poleca. A z Rzepy, czy Dziennika Polskiego nic nie zaproponujesz? Tak dla zrozumienia i rozsądku? Odpowiedz Link
tojajurek Re: Koniec świata 12.07.10, 22:54 Politbiuro PiS zbiera się za kilka dni. Wtedy przyjdą nowe dyrektywy. Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Koniec świata 13.07.10, 08:02 Mr.Sajgon niedoinformowany => kurs Prezesa na pojednanie się skończył. Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: Zwisik 13.07.10, 18:19 Nie bYdź gupszy, niż udajesz, co?? Pokaż mi choć jeden wpis Sajgona, który świadczyłby, że popiera on PiS?? Odpowiedz Link
gat45 Re: Pranie 13.07.10, 18:13 Bardzo dziwny tekst. Nie wiem, czy mi się podoba. Chyba nie. Odpowiedz Link