humbak 22.03.12, 16:46 Widzę że się nieco zdezintensyfikowało w okolicy. I jak się z tym czujemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Łoj... 22.03.12, 17:01 humbak napisał: > Widzę że się nieco zdezintensyfikowało w okolicy. I jak się z tym czujemy? Bez Ciebie i bez Pielo, to już nie to samo forum... Odpowiedz Link
humbak Re: Łoj... 22.03.12, 21:20 Kisicie się w Waszej lewackości? Spoko, troszkę za ludzioma stąd i ze dwora się stęskniłem to od czasu do czasu zajrzę napsuć krwi reakcjonistycznym bełkotem ze średniowiecza Odpowiedz Link
taziuta Re: Łoj... 22.03.12, 21:36 humbak napisał: > Kisicie się w Waszej lewackości? Spoko, troszkę za ludzioma stąd i ze dwora się > stęskniłem to od czasu do czasu zajrzę napsuć krwi reakcjonistycznym bełkotem ze > średniowiecza W lewackości kisimy się gdzie indziej, jak wiesz. Tutaj jesteśmy otwarci na wszystkich, tyle że ci wszyscy wydają się być nie dość otwarci na nas. Odpowiedz Link
humbak Re: Łoj... 22.03.12, 21:39 Ano wiem. A kiszenie wcale nie musi się źle kończyć, o ile się nie słodzi.... choć w sumie cytryny kisi się na słodko... ciężka sprawa z tym procesem. Tak czy siak. Zdrówko wznoszę szklaneczką białego hyszpańskiego;P Odpowiedz Link
taziuta Re: Łoj... 22.03.12, 22:22 humbak napisał: > /.../ Tak czy siak. Zdrówko wznoszę szklaneczką białego hyszpańskiego;P Ano zdrówko, szklaneczką czerwonego Barbaresco z Biedronki. P.S. A czytnik Kindle już ma? Odpowiedz Link
humbak Re: Łoj... 22.03.12, 22:44 Nein. Za mało czyta. Może jeśli uda mi się zmobilizować do powrotu do książek zanabędę owo urządzonko. Odpowiedz Link
taziuta Re: Łoj... 23.03.12, 06:36 humbak napisał: > Nein. Za mało czyta. Może jeśli uda mi się zmobilizować do powrotu do książek zanabędę > owo urządzonko. Bardzo wygodnie czyta się też na nim gazety i tygodniki. I nie musi się po nie wychodzić z domu Odpowiedz Link
humbak Re: Łoj... 24.03.12, 07:11 Możliwe. Tyle że ja coraz mniej papieru pomijajac niszowe czasopisma branżowe stosuję jeśli chodzi o prasę. Odpowiedz Link
taziuta Re: Łoj... 24.03.12, 16:05 humbak napisał: > Możliwe. Tyle że ja coraz mniej papieru pomijajac niszowe czasopisma branżowe stosuję > jeśli chodzi o prasę. Oj, uważaj bo zgłupiejesz! Odpowiedz Link
humbak Re: Łoj... 24.03.12, 20:52 Prasy branżowej nie brakuje... a innej kultury poza książkami coś tam jeszcze zażywam;P Odpowiedz Link
taziuta Re: Łoj... 25.03.12, 08:23 humbak napisał: > Prasy branżowej nie brakuje... a innej kultury poza książkami coś tam jeszcze zażywam;P Np. z przyjemnością studiujesz etykiety na różnych butelkach? Odpowiedz Link
humbak Re: Łoj... 25.03.12, 08:39 Ale tylko te z przodu. Te na odwrocie mają druk zbyt drobny Odpowiedz Link