15.04.15, 11:03
Które strony z muzyką, filmami itp itd moglibyście mi polecić ? Jest tego mnóstwo ale są np limity na niektórych albo są płatne..szukam najlepszych i sprawdzonych bo zrezygnowałam z tv satelitarnej wink
Obserwuj wątek
    • instant.crush Re: Pytanie 15.04.15, 19:47
      Jeśli chodzi o muzykę, to z tego, czego sam używam:

1.Jeśli lubisz jazz/blues, to darmowe radio z podziałem na podgatunki. Kiedyś tego sporo słuchałem, dopóki nie przeniosłem się na inne rzeczy. Jakość dźwięku nie najlepsza, ale wynika też z tego, że głównie bardzo stare kawałki. Plusem jest to, że reklamy w wersji darmowej nie są upierdliwe(kilkusekundowe wstawki, co kilka piosenek i to tylko reklama samego radia):

www.jazzradio.com/

2. Jeśli chodzi o stacje radiowe, i wachlarz wyboru, to chyba nic nie przebije TuneIn Radio.
      Stacje radiowe z całego świata. Jest tam wszystko albo prawie wszystko z podziałem na kraje, profile stacji radiowych(muzyczne, ekonomiczne, edukacyjne,itp.). Niby ponad 100tys stacji. Także z podziałem na konkretne gatunki muzyczne. Nie wiem, czym się różni wersja płatna. Sam używam darmowej.

3.Z abonamentowych rzeczy to coś w stylu Spotify/Deezer(wersje darmowe nie mają tam sensu). Sam używam Deezera, ale tylko z racji rabatu 50% na abonament. Inaczej raczej wybrałbym Spotify.

Wszystko to ma bardzo dobre aplikacje na telefon, jakby co. Sam zresztą do słuchania muzyki używam tylko telefonu, więc nawet nie wiem, jak wygląda nawigacja tych stron na komputerze. Ale na telefonie nie mam żadnych zastrzeżeń.
    • meluzyna5 Re: Pytanie 18.04.15, 20:12
      interesują Cię tylko filmy czy ogólnie strony bez limitów? Ja mogę polecić coś z czego bardzo często korzystam sms-z-internetu.pl/
    • humbak Re: Pytanie 19.04.15, 21:41
      Sugeruję korzystanie z bandcampa. Jak coś się spodoba i kupić można... czasem bardzo tanio. I jeszcze grooveshark. To jeśli chodzi o muzykę. Filmowych baz jakoś nie mam nadających się do polecenia. Dużo ludzi łoi na zalukaju, ale tam jakość jest o kant tyłka rozbić.
    • teand Re: Pytanie 08.06.15, 10:25
      Darmowe radia internetowewink chyba każda stacja ma taki odpowiednikwink eska ma również wersję z teledyskamiwink strony to najpopularniejsze ipla, vod, można znaleźć dużo darmowych materiałów. Ogólnie to też się zastanawiam nad rezygnacją od kiedy mam w TV smartTVwink dostęp do wszystkich stron z filmami jest, a jak czegoś nie ma, to przez HDMI tablet podłączyć można i śmigawink na youtube można znaleźć całe filmywink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka