martrzyk 22.09.09, 13:20 Daj na harda.. bedzie smieszniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_pawel Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:21 Jak będę co chwilę ginął, tak? Nie, dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leśny Kocur Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: 195.205.238.* 22.09.09, 13:22 Pokarz nam wyzszy poziom ! Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:25 a na normalu? :p Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:25 Dobrze, że to RNŻ a nie Kwadrans z..., bo już byłoby ciężko Optuje za bardziej wyrafinowanym poziomem trudności, może nie najwyższym (nie wiem ile ich tam jest), bo pewnie za bardzo byś się skupił na samej grze miast na relacji. Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:25 a tam bedziesz od razu ginal Ale nie idz na zbytnia latwosc.. Po za tym przeciez jestes pro w fps/tpp itp Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:27 w ogole bys napisal jakie masz tam poziomy trudnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chendryk Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: 80.50.233.* 22.09.09, 13:27 Dawaj taktyczne podchody. Bycie Rambo i wbieganie do bazy wroga z karabinem i niszczenie wszystkiego nie jest fajne Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:28 @Chendryk jakim karabinem? Pawel bedzie zasuwal ze strusiem! (to jak ktos pamietam prima aprilis) Odpowiedz Link Zgłoś
kishurki Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:29 Jak najtrudniej, i skradankę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: *.ip.netia.com.pl 22.09.09, 13:30 Chcemy krwi!!!!!!!!! Zrób rzeź!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najcarg Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.09.09, 13:32 Red Faction - Tactics :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 13:38 Ja bym preferował taktyczne pokonywanie przeciwników poprzez totalną rozwałkę otoczenia które ich zabije Odpowiedz Link Zgłoś
wincenty.okon Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:43 Przyznam ze i ja jestem niezmiernie ciekawy tej gry i będę z przyjemnością chłonął wszelkie informacje jakie dasz na temat tej gry. Nie zapomnij proszę napisać coś o bugach i realnych wymaganiach sprzętowych. To ważne przydecyzji o zakupie gry (po Arma II jestem już ostrożny). Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 13:56 To jedna z niewielu gier, do której nie miałem cierpliwości by ją ukończyć, strasznie monotonna i generalnie po tym jak już się ochłonie z pierwszego wrażenia "jaka ta rozpierducha jest fajna", to RF okazuje się potwornie nudnym tytułem. Aczkolwiek jestem okropnie ciekaw wrażeń z RNŻ, bo mogę być odosobnionym przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: 163.244.63.* 22.09.09, 14:02 chyba sie zawiesiliscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: *.icpnet.pl 22.09.09, 14:07 CZY JAK WONSZ ZJE PAJONKA TO TEN PAJONK BENDZIE MUGL UHRYS TEGO WONSZA OD WNENTSZA ? Odpowiedz Link Zgłoś
gyenia Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 14:11 czyżby coś się zwiesiło ? Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 14:15 Pawellll haloo zyjecie tam czy pomarslisie od tych horrorow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.09, 14:20 powiem wam ze sprawdzam tą grę i jak narazie jest .... bardzo źle, błędów, niedopracowań i kretynskich rozwiązań jest tu mnóstwo pobawicie się rozwałką troche i się wam znudzi to jest jakby gta i assasins creed na marsie Odpowiedz Link Zgłoś
villerius Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 14:31 Grałem w Red Faction: Guerrilla (wsumie to przeszedłem na PC) i powiem tak : gra jest naprawde fajna !! na + : -grafika -ciekawe misje do pewnego momentu ;p -świetny sposób demolacji ( przykładem moze być duzy budynek -> podchodzimy do niego ->uszkadzamy filary konstrukcji -> po czym ogladamy efektowne zawalenie sie budowli ~~a ile kurzu" -fizyka gry -duża eksploracja terenowa ;D -młot !! Na "-" to : - no własnie po 2-3 h misje stają się lekko nudne Generalnie grę moge polecić , chociaz dla samej rozwałki Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 14:50 "jest wzbogacone o dodatki, lepszą grafikę " Ok, DLC z xboxa jest dolaczone do gry, a jakies konkrety odnosnie "lepszej grafiki"? (pomijam wyzsza rozdzialke i FSAA, bo to mozna wlaczyc w każdej grze). Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 14:53 simplex -> Podobno, co zresztą reklamuje zwiastun, rozwałka jest bardziej obfita w odłamki itp. Być może dochodzą do tego jeszcze efekty świetlne, które zaraz zobaczysz na filmiku. Odpowiedz Link Zgłoś
gyenia Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo 22.09.09, 14:58 pomnik kapitalistyczno-imperialistyczno-ziemskiego wyzysku marsjańskich mas! dobre, towarzysz lenin lepszego hasła by nie wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Red Faction: Guerrilla - relacja na żywo IP: 195.33.129.* 22.09.09, 15:04 A oprócz tego burzenia to jest tam jakieś strzelanie?? Odpowiedz Link Zgłoś