Dodaj do ulubionych

Wyniki AD170 Economics

IP: *.ec.europa.eu 21.06.10, 09:20
I jak Wam poszlo? U mnie do przodu ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: micromania Re: Wyniki AD170 Economics IP: 194.78.57.* 21.06.10, 09:25
      sa juz wyniki z eko??
    • Gość: micromania Re: Wyniki AD170 Economics IP: 194.78.57.* 21.06.10, 09:34
      cos sie moj post nie chce dodac.. sa juz wyniki z eko?? od kiedy?
    • Gość: hmm Re: Wyniki AD170 Economics IP: 136.173.162.* 21.06.10, 10:05
      Tez przodu, juhu! Bardzo, ale to bardzo sie ciesze!!!
      • Gość: Micro Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.brutele.be 21.06.10, 10:53
        Ale zazdroszcze, ze juz sa wyniki! A my z Micro wczesniej
        skonczylismy i ciagle nic!
        • Gość: jan Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.6.244.* 21.06.10, 12:04
          ja tez z micro, u nas NIC, az mnie brzuch z nerwow rozbolal... sadny mail z epso
          przyjdzie zapewnie w najblizszych dniach...
          powodzenia!
        • Gość: hmm Re: Wyniki AD170 Economics IP: 136.173.162.* 21.06.10, 13:32
          tak szybkie wyniki to pewnie zasluga niemieckiego przewodniczacego
          jury, byl bardzo akuratny i przestrzegal na maksa limitu czasowego
          na odpowiedzi, no i w poprzedniej czesci - pisemnej- ekonomia byla
          tez pierwsza. Ordnung muss sein!;-)
          w mikro chyba duzo zabojadow w jury, wiec i troche inna
          Arbeitsmoral:-))
          • Gość: Micro Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.brutele.be 21.06.10, 13:44
            i nawet jakis Wloch sie chyba trafil... to juz w ogole mozemy
            zapomniec o szybkich wynikach ;-)
            • Gość: jan Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.6.244.* 21.06.10, 14:09
              oj chyba macie racje: Helenka z Colette na urlopie w Prowansji, Antonio na sjescie, Didier zabie udka pekluje a Margareta na zwolnieniu.. wyniki poczekaja.. przeciez sie nie pali...:-))
          • Gość: :-( Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:13
            a ja nie zdalem. za mało miałem punktów z pisemnego :-(
            • Gość: hmm Re: Wyniki AD170 Economics IP: 136.173.162.* 21.06.10, 14:15
              A doszedles do ustnego? I zdales calosc,ale zabraklo Ci ostatecznie
              punktow?
              Bo ci "zdani" to (niestety, ale w sumie to wsjo rybka koniec koncow)
              nie wiedza, ile mieli punktow (ogolem i za kazda czesc)
              • Gość: :-( Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 14:40
                tak zdalem wszystkie czesci
                ale z eseju mialem pass marka ledwo, a z ustnego ponad 40 na 50
                • Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 15:03
                  Bardzo Ci wspolczuje!! czy do calosci punktow z wynikow wliczali
                  takze pierwszy etap - tj verb/numericale i wiedze o unii - czy tylko
                  patrza na pisemny i ustny egz (etap 2i 3)? Odwoluj sie!
                  • Gość: :-( Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 15:31
                    nie, preselecji nie wliczaja
                    • Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 15:42
                      ja zdje prawo we czw - tak czuje ze sie bede podobnie czula po
                      wynikach jak Ty nawet jak mi dobrze pojdzie - bo mam tylko 22.5 z
                      eseju i 26 z mcq - czyli malo - no i bardzo sie boje tego sutengo bo
                      to prawo jest ogromne.. nie wiadomo do czego przyslowiowe rece
                      wlozyc..

strasznie mi przykro z Twojego powodu be pewnie bardzo sie uczyles i
                      duzo czasu straciles na przygotowania!
                      • Gość: Ja Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.76.248.31.coditel.net 21.06.10, 15:45
                        A skad wiesz ile masz punktow???????
                        • Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 15:46
                          bo mi wpierw powiedzieli ile ich mam i ze oblalam a potem
                          uwzglednili odwolanie..
                          • Gość: Ja Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.76.248.31.coditel.net 21.06.10, 15:53
                            Ok. Nie stresuj sie tym dodatkowo, bo to ile masz punktow jeszcze
                            niewiele znaczy. Slyszalem ze prawo bylo ciezkie, wiec pewnie jest
                            sporo ludzi w okolicy passmarka. W kazdym razie powodzenia.
                      • Gość: tissaia Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.243.143.* 21.06.10, 15:47
                        kurde, rzeczywiscie przechlapane. Zdac oba i pozniej nie przejsc dalej...

mam pytanie do 'wsp' - skad wiesz o swoim wyniku z pisemnego?

z tego co wiem nikomu nie podawali wynikow, nawet po wposaniu na liste rezerwowa...
                        • Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 15:54
                          jak juz pisalam - bo mi wpierw powiedzieli ile ich mam i ze oblalam
                          pisemny a potem
                          uwzglednili odwolanie..
                        • Gość: tissaia Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.243.143.* 21.06.10, 15:57
                          a no to juz wiem skad masz wyniki :)

powodzenia!

tez mi sie wydaje, ze wiekszosc prawnikow jest w okolicy passmarka :)
                          • Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 16:06
                            skad tak Ci sie wydaje Tissaia? ja nie wiem jak Ty ale ja sie
                            strasznie denewuje - juz pare razy te konkursy oblalam teraz sie
                            przylozylam ale ten zainwestowany czas i wysilek mi ciazy i sie
                            obraca w stres.. hmm. A Tobie jak poszlo?
                            • Gość: tissaia Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.243.143.* 21.06.10, 16:20
                              takie mam przeczucie, bo tez juz pare razy zdawalam i czesto wyniki u prawnikow
                              oscylowaly kolo passmarka - dlatego mysle, ze teraz tak teraz jest. Zwlaszcza,
                              ze jak sobie punkty z testu obliczylam, to wyszlo mi tylko 20, wiec tylko
                              passmark i jestem pewna, ze z eseju (czy tam case study) tez mizernie...bo sama
                              bym sobie nawet 20tu nie dala... wiec nie wiem jak to bedzie na koncu po
                              ustnych, jesli nawet ustne dobrze mi zalicza... ale licze wlasnie na to, ze
                              wszyscy jestesmy kolo passmarka i przejdziemy dalej :)
                              • Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 16:25
                                tez na to licze - nie wiem ilu nas przeszlo ale paru moich znajomych
                                prawnikow odpadlo - uwazam ze ten esej/test byl ciezki bo tematy
                                niespodziewane wiec pewnie masz racje co do passmarka - drze przed
                                ustnym tak czy owak - Ty juz mialas? jesli nie to powodzenia
                                • Gość: tissaia Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.243.143.* 22.06.10, 13:36
                                  tak, juz jestem po ustnym. Komisja byla przemila i glownie dyskutowalismy o
                                  fundamental rights, a inne pytania byly takie mniej formalne (np. w jaki sposob
                                  pracujesz itp.). Wyszlam wiec zadowolona po egzaminie. Ale teraz im bardziej
                                  mysle o moich odpowiedziach tym bedziej sie stresuje, ze powinnam inaczej
                                  odpowiedziec. W kazdym badz razie uwazam, ze komisja byla b.mila i nie ma co
                                  sie na zapas stresowac, tylko byc soba. Powodzenia!
                    • Gość: do :-( Re: Wyniki AD170 Economics IP: 136.173.162.* 21.06.10, 16:09
                      a jaki byl passmark na ekonomii, coby wyladowac na liscie rezerwowej?
                      • Gość: K Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.57-245-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 21.06.10, 18:50
                        Jesli dobrze pamietam, slyszalem o 99pktach.
          • buwybaw Re: Wyniki AD170 Economics 21.06.10, 22:30
            Pan Niemiec jest Austriakiem by the way :)
    • Gość: Ten co nie zdal Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.dsl.scarlet.be 21.06.10, 20:05
      Zeby trafic na liste AD5 EKONOMIA trzeba bylo miec 99.5pkt na 140 mozliwych

Wliczane byly:
      - test ABCD ekonomia max 40pkt passmark 20
      - esej max 40pkt passmark 20
      - tlumaczenie max 10pkt passmark 8
      - ustny max 50pkt passmark 25

Jezeli ktos napisal ABCD na 20-25 pkt nie mial dalej szans, bo slyszalem, ze
      wiekszosc miala b podobne wyniki z eseju w porownaniu do testu ABCD, a potem na
      ustnym egzaminatorzy znali pewnie punkty z czesci pisemnej

• Gość: wsp Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 21.06.10, 20:27
        brzmi to tak jakby egzaminatorzy patrzyli na pkt poprzednie
        kandydata i dali mu takie z ustengo zeby przeszedl > jak im sie ktos
        spodoba?
    • buwybaw Re: Wyniki AD170 Economics 21.06.10, 22:27
      First merit group!!! OMG

Gratuluje wszystkim!
      • Gość: ou jea! Re: Wyniki AD170 Economics IP: 212.76.47.* 22.06.10, 13:22
        szczera gratulacja! first merit group robi wrazenie :D

ja niestety "tylko" 3, ale grunt, ze do przodu.
        wyrazy wspolczucia ktorym sie nie udalo, ale pamietajcie, to tylko jeden z wielu
        egzaminow, ktore w zyciu zdawaliscie/bedziecie zdawac. w zaden sposob to o Was
        nie swiadczy, a czas i wysilek, jaki poswieciliscie na przygotowanie, pewnie
        jeszcze zaprocentuje, i to w sytuacjach, ktorych sie nie spodziewacie.
        pozdrowienia, ide dzis sie upic ;)
      • Gość: hmm Re: Wyniki AD170 Economics IP: 136.173.162.* 22.06.10, 13:23
        Jak sadzicie, czy obsadzone te 28 miejsc? bo czasami, pomimo ze sa
        kandydaci, kt. zaliczyli wszystko, nie wszyscy lapali sie na liste
        rezerwowa.
        i jak szacujecie szanse dostania jakiejs propozycji?
        • Gość: Micro Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.brutele.be 22.06.10, 13:30
          To w ogole zgodne z regulaminem byloby? Gdyby ktos kto zaliczyl
          wszytko, byl 26 w rankingu ale nie dostal sie na liste zaplanowanych
          28top wynikow.. z powodu widzimisie komisji?

ps. ja dostaje bzika bo z Micro ciagle nic....
          • Gość: baruebar Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.155-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 22.06.10, 15:22
            a nie pytalas/es sie komisji kiedy beda wyniki? bo z tego co slyszalam na micro
            beda pozno bo maja chyba kogos ze special needs albo kto musial przeniesc dzien
            egzaminu na pozniej...
            • Gość: ja raz jeszcze Re: Wyniki AD170 Economics IP: 109.128.146.* 22.06.10, 16:04
              ja pytalam - komisja odpowiedziala, ze pod koniec czerwca lub, jesli zdecyduja,
              ze wyniki wszystkich egzaminow zostana opublikowane w tym samym czasie to pod
              koniec lipca...
              zostalo wiec jeszcze 8 dni .. ;)
              • Gość: pytanie Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 22.06.10, 17:14
                czy te 5 min podczas ktorych nalezy sie zaprezentowac na poczatku
                orala sa bardzo surowo przestrzegane - czy jesli siewyjdzie poza 5
                min to ok? i czy oni zadaja jakies dodatkowe pytania? DZIEKI
                • Gość: FR Re: Wyniki AD170 Economics IP: 94.252.12.* 22.06.10, 17:40
                  moze byc 5 minut, a moze byc 2-3 i skoro podaja zakres czasowy to to czy
                  przestrzega sie wyznaczonego czasu samo w sobie moze dac wskazowke czy potrafisz
                  wywiazac sie z zadania w okreslonym terminie
                  • Gość: pytanie Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.hari.cable.virginmedia.com 22.06.10, 17:50
                    dzieki jasne FR - to jak mam wiedziec czy mam sobie przygotowac
                    wypowiedz na 5 czy na 2 min? a moze 7 np?
                    • Gość: FR Re: Wyniki AD170 Economics IP: 94.252.28.* 22.06.10, 20:23
                      @pytanie: mysle, ze warto przygotowac sobie zagadnienia, ktore chce sie poruszyc
                      w ciagu 5minut, ale byc na tyle elastycznym, ze jesli jury bedzie mialo mniej
                      czasu, to umiec wybrac z tego najwazniejsze elementy, poza tym cwiczyc na glos
                      zeby samemu sie uslyszec co sie mowi, ale nie uczyc sie na pamiec przemowy,
                      tylko znac jej ogolny zarys
        • Gość: jan Re: Wyniki AD170 Economics IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.10, 19:17
          28 miejsc na Economics na pewno obsadzone poniewaz min. punktow umozliwiajace wejscie na liste, bylo wyzsze od min. z poszczegolnych etapow..

a z micro wciaz nic ... te czekanie to jakis koszmar!
          • Gość: ja raz jeszcze Re: Wyniki AD170 Economics IP: 109.128.146.* 22.06.10, 19:54
            do jan: doskonale CIe rozumiem, tym bardziej, ze od czasu ogloszenia ekonomii co
            chwil kilka wchodze na epso by sprawdzic czy nic dla nas nie ma... grrr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka