Dodaj do ulubionych

titre-service...

10.03.11, 09:24
Hej,
Pytanie do obeznanych w temacie...z drugiej strony:
czy osoba moze byc zarejestrowana/miec podpisany kontrakt w wiecej niz 1 titre-service?
Czy jak w tym 1szym brakuje jej np 6h do 18stu ktore service wymaga to czy ten service moze te osobe poprosu wywalic?
Moze ktos mi wytlumaczyc zasady dzialania titre-service ale od strony pracownika (sprzataczki)?

Czy to prawda ze jak sie da koperte z lapowka pracownicy titre-service to ona zalatwia wiecej godzin, zeby moc sie zakwalifikowac do oplat na ubezpieczenie?

Z gory wielkie dzieki za pomoc !
Obserwuj wątek
    • Gość: pomoc Re: titre-service... IP: *.fbx.proxad.net 10.03.11, 09:28
      najlepiej u źródła bo są obeznani

www.dienstencheques-rva.be/fr_contacter.asp
      • nutelka1234 Re: titre-service... 10.03.11, 09:46
        dzieki za linka ale chodzi mi o taki prosty opis i ewentualne niuanse o jakich nie przeczytam na stronie.
        • Gość: pomoc Re: titre-service... IP: *.fbx.proxad.net 10.03.11, 14:49
          nie czytliwa ??? na stronie jest podany nr tel wystarczy .....................spytać
          • Gość: anbxl Re: do pomoc IP: 91.194.202.* 10.03.11, 15:56
            a ty tradycyjnie zlosliwy????Jezeli ktos pyta to widocznie ma powod...Jakby wiedzial gdzie szukac to nie pytalby
            • nutelka1234 Re: do pomoc 11.03.11, 11:51
              Tak "pomocny" od siedmiu bolesci...mi o nieoficjalne informacje chodzilo, a tego tam nie wyczytasz...

Anbxl- dzieki za maila- wlasnie to chcialam wiedziec!
              milego weekendu
    • Gość: anbxl Re: titre-service... IP: 91.194.202.* 10.03.11, 11:07
      Mysle,ze to nie jest odpowiednie forum.Pewnie nie bedzie wielu zainteresowanych i dlatego na tyle na ile znam temat (na podstawie swojej spolecznej pracy) to na priva podesle ci odpowiedniego linka,gdzie znajdziesz interesujace ciebie info.Inna sprawa,ze obecnie jest tyle biur T_S, bo to dla nich fantastyczny zarobek,ze preferuja przyjmowac pracownikow ze swoimi godzinami
      • nutelka1234 Re: titre-service... 10.03.11, 11:51
        o, to bardzo prosze o maila
        dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka