Dodaj do ulubionych

Warsztat samochodowy / mechanik

IP: *.ec.europa.eu 28.04.11, 08:36
Czy zna ktos godnego polecenia mechanika/warsztat samochodowy w Brukseli lub okolicach, mowiacego po PL, EN lub majacego cierpliwosc do kogos dukajacego po FR :). Chodzi o mala naprawe (nawiew sie popsul i nie dziala ani ogrzewanie ani chlodzenie). Dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: anbxl Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: 91.194.202.* 28.04.11, 09:57
      Tak ,odezwij sie na priva,podam ci namiary na mojego mechanika-Polaka,z ktorego pracy jestem zadowolona od 20 lat.I do tego ma warsztat blisko instytucji
      • Gość: Radek Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: 109.128.108.* 07.06.12, 12:25
      • Gość: Radek Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: 109.128.108.* 07.06.12, 12:27
        Czy mogłbym prosic namiary na tego mechanika w Brukseli?
        Z gory dziekuje bardzo:)
      • Gość: anbxl Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: *.internetia.net.pl 21.01.14, 14:10
        możesz mi dać napiary na tego mechanika w brukseli pozdrawiam
      • zuzanna.m25 Re: Warsztat samochodowy / mechanik 22.12.15, 19:29
        Witam,
        Znalazłam informacje na forum ze zna Pani dobrego mechanika w Brukseli. Wiem, że było to dawno, ale jeśli jest to nadal aktualne to bardzo proszę o namiar na niego.
        Z góry dziękuję

Pozdrawiam

Zuza
    • Gość: Slawek Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: *.158-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 29.06.11, 20:02
      Ja dokładnie tak samo tęsknię za mechanikiem z którym można by po polsku albo po angielsku ... Czy mogliby Państwo podzielić się ze mną swoim cennym doświadczeniem w tym zakresie? Z góry b. dziękuję, snalecz(małpa)gmail.com
      • Gość: anbxl Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: *.access.telenet.be 29.06.11, 20:23
        juz napisalam na priva,
        • motyla-n0ga Re: Warsztat samochodowy / mechanik 28.11.11, 19:43
          Hej anbxl,
          Napisz na grupe namiary na tego mechanika. Mysle, ze wielu osobom moze sie taka informacja przydac.
          Pozdrawiam
        • bartosh-84 Re: Warsztat samochodowy / mechanik 08.05.13, 12:06
          Witam!

czy moglaby pani podzielic ta informacja, od dawna szukam polskiego mechanika w Brukseli, a jezeli blisko instytucji to jeszcze lepiej.

Moj adres b.nienaltowski@gmail.com

Dziekuje z gory!

Gość portalu: anbxl napisał(a):

> juz napisalam na priva,
          • soko-lanka Re: Warsztat samochodowy / mechanik 13.08.14, 17:27
            Witam, tez szukam mechanika w Brukseli(najlepiej mowiacego po polsku) tez prosze o namiar na jakiegos sprawdzonego. Dziekuje z gory.
            moj mail sokolanka@wp.pl
    • mia2205 Re: Warsztat samochodowy / mechanik 01.11.11, 18:42
      witam, szukam polskiego warsztatu samochodowego w brukseli, moze ktos polecic mi sprawdzona osobe??
    • Gość: jalu Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.12, 08:03
      stanowczo przestrzegam przed korzystaniem z usług w ,, Super Serwis " Al.Jerozolimskie 300, Piastów.
      Wyjątkowo nierzetelna firma. Telefonicznie ustaliłem cenę za akumulator w wysokości 350 zł brutto - a faktycznie skasował mnie 489 zł ( dodam że taki sam na allegro można kupić w Warszawie za 270 zł), za wymianę policzył dodatkowo 200 zł a za t.z.w rzekomą diagnostykę ( sprawdzenie ładowania ) dodatkowo 184 i jak łatwo policzyć wymiana akumulatora kosztowała 900 zł w tym warsztacie. Efekt był taki że po przejechaniu 100 km samochód znowu się zepsuł - po rzeczywistej diagnostyce (darmowej) okazało się że winny był alternator. Jeszcze raz stanowczo nie polecam, po telefonicznej reklamacji (samochód był ,,przejazdem" w Piastowie) sam szef po oznajmieniu mi że wszystko zrobił najlepiej - odlożył sluchawkę.
    • marekggg Re: Warsztat samochodowy / mechanik 19.12.12, 11:17
      nie chce ciwe niepokoic, ale naprawa nawiewu to wcale nie jest prosta rzecz (chyba ze to bezpiecznik). nalezy bowiem czesto zdjac cala deske rozdzielcza.
      • marekggg wow - ale mi sie udalo odpowiedziec po 1,5 roku 19.12.12, 11:18
    • Gość: kozi Re: Warsztat samochodowy / mechanik IP: *.rwd.prospect.pl 27.01.14, 10:41
      Tekst linka ja polecam tego machanika z okolic trn
    • misiek_xtrm Re: Warsztat samochodowy / mechanik 28.06.16, 22:41
      Szukam polskiego mechanika w Charleroi.

Z góry dziękuję.
      Pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka