andrea1991 22.10.09, 16:48 praca w Monachium,bardzo dobre warunki płacowe i mieszkaniowe,wymagany co najmniej komunikatywny niemiecki.Numer telefonu:0049 89 937848. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daga1950 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 22.10.09, 20:40 Od kiedy i na jakich warunkach. Odpowiedz Link
andrea1991 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 22.10.09, 20:55 Proszę zadzwonić pod podany numer telefonu,praca od ok.7 listopada. Odpowiedz Link
eunika8 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 10.02.10, 22:09 Mogę zacząc za tydzień lub dwa,ponieważ muszę złożyc wymówienie w pracy.Chciałabym wiedziec tylko jaka płaca i kto to jest i czy możliwe byłyby zminy co 2-miesiące. Mój nr.604395707.Proszę o odpowiedz. Odpowiedz Link
dorus6767 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 23.10.09, 23:34 Witam . Jeśli potrzebna jest zmienniczka do osoby starszej,chorej proszę o kontakt.Jestem 43 letnia,można powiedzieć doświadczoną w tej pracy osobą.Mam 3 letni staż w opiece Niemczech.Niedawno zmarła moja podopieczna dlatego szukam pracy.Posiadam prawo jazdy,jestem dyspozycyjna.Potrafię się dostosować do wymagań rodziny.Język znam w stopniu komunikatywnym.Prace traktuję poważnie.Nie korzystam z biur pośrednictwa.Zwracam się zupełnie prywatnie.Posiadam prawo jazdy.Mam ubezpieczenie. Jestem zdrowa.Jesli potrzebne byłyby referencje podam mogę podać tel rodzin, które mnie zatrudniały. Odpowiedz Link
andrea1991 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 24.10.09, 19:29 Matko bosko,czytanie ze zrozumieniem się kłania;)!Jest nr telefonu,to dzwoń kobieto.Koleżanka wyjeżdżająca do domu prosiła,abym w necie wstawiła jej to ogłoszenie.Zadzwoń i dopytaj się o konkrety.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
andrea1991 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 29.10.09, 16:17 Proszę już nie dzwonić,koleżanka znalazła zmienniczkę. Odpowiedz Link
darek-nowak Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 08.11.09, 09:58 czy ta praca jeszcze jest aktualna? w jakiej branży i ile za godz. pozdr. Odpowiedz Link
gatossa ja też szukam zmienniczki- Niemcy 13.11.09, 10:37 Poszukuję opiekunki- zmienniczki. Pracuję jako opiekunka i szukam zmienniczki na okres od ok. 15 grudnia do 2 lutego. Moja podopieczna ma 75 lat, chorobę Alzheimera, demencję. Poszukuję Pani, która ma doświadczenie w opiece nad osobą z takimi dolegliwościami. Miejsce pracy- okolice Schwarzwaldu, nad samym Renem, tuż przy granicy szwajcarskiej. Podopieczna jest osobą mało kłopotliwą, w miarę samodzielną, bardzo miłą i sympatyczną. Opiekunka może liczyć na pomoc i wsparcie rodziny podopiecznej- to bardzo życzliwi, sympatyczni i serdeczni ludzie. Praca jest legalna. Ponieważ nie zawsze mam możliwość śledzenia postów na forum, proszę o kontakt mailowy. Nie chcę też opisywać szczegółów dotyczących stanu pacjentki i warunków pracy na publicznym forum. Jeśli Pani sprawdzi się w tej pracy, istnieje możliwość podmieniania mnie zawsze podczas moich przerw urlopowych lub podjęcia stałej pracy w innym miejscu. Osoby zainteresowane proszę o kontakt: gatossa@gazeta.pl Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: ja też szukam zmienniczki- Niemcy 19.11.16, 11:00 Przestańcie pracować jaklo sprzatające, gotujące , samotnie siedzące z chorymi opiekunki. Mamy dla Was godne warunki pracy i płacy. RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece. Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian 160 godzin miesięcznie + nadgodziny Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza Wsparcie przy rehabilitacji Towarzyszenie umierającym Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku Wymagania: Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego Zadbany wygląd i kultura osobista Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne Stawka godzinna: 10,50 euro brutto Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne Zwrot kosztów podróży W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting ul.J.Kilińskiego 68a 22-400 Zamość tel 509 555 603 mail.synapsa.synapsa@onet.pl Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: ja też szukam zmienniczki- Niemcy 19.02.17, 11:23 Personel Konsulting Opiekunka medyczna do domów opieki i szpitali, Zachodnie Niemcy. poszukuje na zlecenie agencji pracy tymczasowej do zachodnich Niemiec, Hannover, oraz inne miasta : Opiekunek / opiekunów osób starszych do pracy w ośrodkach medycznych. Obowiązkowe doświadczenie w opiece potwierdzone certyfikatami i znajomość języka niemieckiego na poziomie minimum B1 Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak: szpitale, domy opieki, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie. Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej. Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian. 160 godzin miesięcznie + nadgodziny. Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych. Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza. Wsparcie przy rehabilitacji. Towarzyszenie umierającym. Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku. Wymagania: Aktualne przynajmniej roczne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych. Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego. Zadbany wygląd i kultura osobista. Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie. Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne. Stawka godzinowa: 14 euro brutto. Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinowej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta. Zarobek miesięczny brutto ok. 2200 euro, plus nadgodziny, plus dodatki Zakwaterowanie zapewnione ale płatne do 200 E W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting Agencja Pracy 14948 22-400 Zamość ul.J.Kilinskiego 68a tel. + 48- 516 620 061, 509 555 603 www.goldennet.pl/firma.20010 Odpowiedz Link
sisi40 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 15.11.09, 14:26 Szukam odpowiedzialnej pani do opieki nad 76-letnią kobietą z początkami Alzheimera.Podopieczna jest sprawna,trzeba pomoc jej w codziennym życiu i uważać,aby nie wyszła sama z domu.Pani mieszka z synem,więc gotowanie dla 3 osób.Konieczna znajomość niemieckiego,praca w okolicach Passau.Proszę o kontakt mailowy. Odpowiedz Link
wnowottna Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 16.01.10, 17:44 Czy oferta jest nadal aktualna,jeśli tak,proszę o kontakt+48756491767. Odpowiedz Link
mika.35 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 19.02.10, 21:26 dzien dobra mam pytanie czy ta oferta jest aktualna jesli tak to prosze o kontakt tel 606816721 Odpowiedz Link
gumitra128 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 27.02.14, 11:18 Proszę napisac od kiedy ta praca jestem zainteresowana.Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kaja25.08.1973 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 28.02.14, 23:22 Witam,jestem zainteresowana ogłoszeniem,jestem wykwalifikowaną opiekunka osób starszych,j.niemiecki -komunikatywny,pracowałam w DOMU SENIORA (18-podopiecznych to byli Niemcy )mam 41 lat , nie palę ,posiadam prawo-jazdy,podaję adres e-mail do kontaktu scmp@wp.pl ,pozdrawiam K.Kaczyńska Odpowiedz Link
dawid12000 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 04.03.14, 10:52 tnij.org/j21cto1 tu znajdziesz Odpowiedz Link
1gosiak5 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 16.03.14, 21:33 Witam jestem zainteresowana praca czy mozemy skontaktowac sie inaczej na mejla lub skype Mal Szym pozdrawiam Odpowiedz Link
doro.ta76 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 17.03.14, 00:47 Witam od kiedy i na jak długo i za ile.Mam 38lat,nie palę,posiadam doświadczenie w opiece,niemiecki komunikatywny,Dorota odpowiedzi na maila:robertos761@interia.pl Odpowiedz Link
lisiecka57 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 17.03.14, 09:04 andrea1991 napisała: > praca w Monachium,bardzo dobre warunki płacowe i mieszkaniowe,wymagany co > najmniej komunikatywny niemiecki.Numer telefonu:0049 89 937848. Jestem zainteresowana. Proszę o kontakt;0048 602471346 lub e-mail;lisiecka57@wp.pl Odpowiedz Link
lisiecka57 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 17.03.14, 09:05 lisiecka57 napisał(a): > andrea1991 napisała: > > > praca w Monachium,bardzo dobre warunki płacowe i mieszkaniowe,wymagany co > > najmniej komunikatywny niemiecki.Numer telefonu:0049 89 937848. > > Odpowiedz Link
lisiecka57 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 17.03.14, 09:16 Witam ! Jestem zainteresowana . 8 i pół roku doświadczenia w tym 2 i pół roku w Niemczech. Mam 56 lat j.niem na poziom komunikatywnym trochę słabszym. proszę o kontakt nr tel;602471346 lub e-mail;lisiecka57@wp.pl Gotowość do wyjazdu od zaraz na zmiany. Pozdrawiam serdecznie. Jadwiga Odpowiedz Link
1gosiak5 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 07.04.14, 22:16 Witam jestem zainteresowana praca proze o kontakt 604090304 Odpowiedz Link
bjuszczak4 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 15.03.16, 19:53 Witam serdecznie.Jestem chętna do wyjazdu jako zmienniczka do opieki prywatnie.Proszę o kontakt.Żaneta. 502 202 924. Odpowiedz Link
zmienniczkapracaniemcy Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 17.03.16, 10:00 Szukam zmienniczki do opieki nad starszą panią do Niemiec. Więcej informacji pod numerem telefonu 507-797-014. Miło byłoby gdyby osoba potrafiła j.niemiecki. Termin od maja 2016. Odpowiedz Link
zmienniczkapracaniemcy Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 27.03.16, 14:24 OGŁOSZENIE NIEAKTUALNE !!!!! PROSZĘ NIE DZWONIĆ. Odpowiedz Link
bjuszczak4 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 30.03.16, 17:09 Witam,jestem zainteresowana pracą w opiece,jako zmienniczka. Mam bardzo duże doświadczenie w opiece nad osobami starszymi.Mam tez piękne referencje od rodzin niemieckich.Posiadam prawo jazdy. Jestem gotowa do wyjazdu od 1 kwietnia 2016 r. Pozdrawiam. Bogumiła. Tel.502 202 924. Odpowiedz Link
barbara1965barbara Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 18.04.16, 21:42 mój nr 0048697707697 jestem zainteresowana Odpowiedz Link
zosia160 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 23.05.16, 18:09 szukasz kogoś na stałe , czy dorywczo , ja chętnie mogę jeździć na podmianki dorywczo, mogę teraz np. od 25 maja na miesiąc, w sierpniu od np.16-tego też na m-c potem muszę wracać na swoją stele, mój nr 662131504 Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 19.11.16, 10:35 Przestańcie pracować jaklo sprzatające, gotujące , samotnie siedzące z chorymi opiekunki. Mamy dla Was godne warunki pracy i płacy. RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece. Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian 160 godzin miesięcznie + nadgodziny Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza Wsparcie przy rehabilitacji Towarzyszenie umierającym Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku Wymagania: Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego Zadbany wygląd i kultura osobista Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne Stawka godzinna: 10,50 euro brutto Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne Zwrot kosztów podróży W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting ul.J.Kilińskiego 68a 22-400 Zamość tel 509 555 603 mail.synapsa.synapsa@onet.pl Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 19.11.16, 10:45 Przestańcie pracować jaklo sprzatające, gotujące , samotnie siedzące z chorymi opiekunki. Mamy dla Was godne warunki pracy i płacy. RZED PODJĘCIEM DECYZJI O ZATRUDNIENIU PROSZE PRZECZYTAC DOKŁADNIE OFERTĘ I WYDRUKOWAĆ OFERTA PRACY DLA OPIEKUNEK MEDYCZNYCH Żeby pracować w ośrodkach medycznych muszą kandydatki mowić po niemiecku i posiadać minimum doświadczenie w opiece. Opiekunka medyczna do domów opieki, szpitali, Zachodnie Niemcy Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak szpitale, domy opieki, szpitale, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian 160 godzin miesięcznie + nadgodziny Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza Wsparcie przy rehabilitacji Towarzyszenie umierającym Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku Wymagania: Aktualne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego Zadbany wygląd i kultura osobista Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne Stawka godzinna: 10,50 euro brutto Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinnej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta Dodatkowo dieta 10 euro netto za każdy przepracowany dzień Zarobek miesięczny netto ok. 1400 – 1800 euro Zakwaterowanie zapewnione i bezpłatne Zwrot kosztów podróży W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting ul.J.Kilińskiego 68a 22-400 Zamość tel 509 555 603 mail.synapsa.synapsa@onet.pl Odpowiedz Link
puda53 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 15.01.17, 09:29 Szukam zmienniczki praca w Niemczech praca super od 10 marca co dwa miesiące zmiana tel.nr +49 15738477942 Odpowiedz Link
marceli_nka127 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 16.01.17, 07:42 Witam , proszę o więcej szczegółów na e-mail marcelinka127@wp.pl Mogę jechać od marca, posiadam prawo jazdy kat.B Z jezykiem słabo u mnie , ale szybko się uczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
klasa07 Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 25.01.17, 21:41 Witam ! Mam 47 lat ,jestem nauczycielką (obecnie na urlopie zdrowotnym do końca sierpnia 2017r). Chętnie podejmę pracę jako opiekunka osoby starszej .Kilka lat wcześniej ,w czasie wakacji opiekowałam się starszą panią w Disseldorfie, przez wiele lat pomagałam chorej na SM treściowej.Jęż. niemiecki - słaby ,pracowałam w polskojęzycznej rodzinie. Renata zb64dr@o2.pl Odpowiedz Link
personelkonsulting Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 19.02.17, 11:18 Personel Konsulting Opiekunka medyczna do domów opieki i szpitali, Zachodnie Niemcy. poszukuje na zlecenie agencji pracy tymczasowej do zachodnich Niemiec, Hannover, oraz inne miasta : Opiekunek / opiekunów osób starszych do pracy w ośrodkach medycznych. Obowiązkowe doświadczenie w opiece potwierdzone certyfikatami i znajomość języka niemieckiego na poziomie minimum B1 Opis / Obowiązki: Miejscem pracy są ośrodki medyczne na terenie zachodnich Niemiec, jak: szpitale, domy opieki, centra rehabilitacji, domy starców itp. Praca jest aktualna od natychmiast lub w możliwie szybkim terminie. Praca jest na stałe, poprzez niemiecką agencję pracy tymczasowej. Praca na pełny etat, w systemie 2 - 3 zmian. 160 godzin miesięcznie + nadgodziny. Główne zadania: Kompleksowa opieka i wspieranie ludzi starszych i chorych przebywających w ośrodkach medycznych. Opieka ściśle wg. zaleceń lekarza. Wsparcie przy rehabilitacji. Towarzyszenie umierającym. Pomaganie i wspieranie ludzi starszych w ich codziennych czynnościach i wypoczynku. Wymagania: Aktualne przynajmniej roczne doświadczenie zawodowe jako opiekun osób starszych. Konieczna dobra znajomość języka niemieckiego. Zadbany wygląd i kultura osobista. Odpowiedzialność i umiejętność pracy w grupie. Oferujemy: Niemiecka umowa o pracę, pełne świadczenia socjalne. Stawka godzinowa: 14 euro brutto. Dodatki od 15% do 35% do stawki godzinowej przy pracy na nocną zmianę, w niedziele i święta. Zarobek miesięczny brutto ok. 2200 euro, plus nadgodziny, plus dodatki Zakwaterowanie zapewnione ale płatne do 200 E W RAZIE PYTAŃ JESTEM DO DYSPOZYCJI Personel Konsulting Agencja Pracy 14948 22-400 Zamość ul.J.Kilinskiego 68a tel. + 48- 516 620 061, 509 555 603 www.goldennet.pl/firma.20010 Odpowiedz Link
ht.magdalena Re: Pilnie poszukuje zmienniczki, 15.12.17, 23:12 szukam pracy jako opiekunka osób starszych w Niemczech, mam doświadczenie, referencje, język komunikatywny. Interesują mnie prywatne oferty. 886-493-864 Odpowiedz Link