Dodaj do ulubionych

Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrzeć

IP: *.102-64-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 04.09.11, 21:08
Witam wszystkich, w szczególoności kibiców:) Krótkie pytanko. Gdzie będzie można obejrzeć walkę Adamka z Klitschko w Brxl. Może jakiś pub gdzie byłaby atmosfera i polscy kibice, ewentualnie jakiś kanał TV ogólnodostępny. Z góry dzięki za wszelkie info.
Obserwuj wątek
    • Gość: _mike Re: Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrz IP: *.58-183-91.adsl-static.isp.belgacom.be 05.09.11, 10:57
      Transmisja zapewne będzie w Internecie: www.meczyki.pl/
    • Gość: zbawca Re: Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrz IP: *.fbx.proxad.net 05.09.11, 16:49
      Telewizja niemiecka RTL na żywo z satelity ....
      • Gość: kris Re: Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrz IP: *.129-183-91.adsl-static.isp.belgacom.be 05.09.11, 17:00
        Dzięki za info. Problem z oglądaniem w necie jest taki, że bardzo często transmisja się zawiesza. Oglądałem już tak kilka walk i nie ma nic bardziej frustrującego gdy traci się sygnał na kilka minut w najbardziej ekscytującym momencie walki.
        O RTL słyszałem tylko, że mam kablówkę Belgacom i tam raczej tego nie ma.
        • Gość: zbawca Re: Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrz IP: *.fbx.proxad.net 05.09.11, 18:39
          RTL na satelitach cyfrowo i tez analogicznie bez dekoderów jeśli masz talerz i nawet jakiś stary dekoder satelitarny co leży zakurzony u znajomych to odżyje a kupic calosc mozna za 50 €
        • Gość: _mike Re: Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrz IP: *.58-183-91.adsl-static.isp.belgacom.be 06.09.11, 09:33
          Oglądałem przez ostanich parę dni Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce poza tym ogląam nałogowo mecze piłki nożnej i transmisje mają wysoką jakość obrazu i nie tną. Kwestia dobrego łącza i wybania odpowiedniej stacji. Polecam www.drhtv.com.pl/
    • Gość: marcin Re: Walka Adamek - Klitschko - gdzie można obejrz IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.11, 13:36
      DENERWUJE MNIE TO ŻE PŁACĄC DODATKOWO ZA PAKIETY PROGRAMOWE (NP CANAL+) NIE MOGĘ NORMALNIE OBEJRZEĆ TEJ WALKI TYLKO MUSZĘ JESZCZE DOPŁACAĆ. JEDNO WIELKIE GÓWNO !
      • Gość: CKK RTL IP: *.dynamic.chello.pl 08.09.11, 13:36
        sport.wp.pl/kat,1878,title,Niemcy-nie-zakoduja-kanalu-RTL-na-czas-walki,wid,13764288,wiadomosc.html
        • Gość: zbawca Re: RTL IP: *.fbx.proxad.net 08.09.11, 13:52
          pisałem to 3 dni temu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka